Ja osobiście przyjeżdżał bym na spacer do parku na górakch nawet z drugiego końca Lublina, a myślę, że znajdą się i tacy co przyjechali by z innych miast. Zobaczcie jakim zainteresowaniem cieszy sie park ludowy, to tylko pokazuję, jak bardzo brakuję takich miejsc w Lublinie.Dokładnie, w weekend byłem w parku ludowym na spacerze i było pełno ludzi. Gdyby powstał park na górkach to i tam pewnie było by to samo.
|
|
Liczę, że górki niedługo przestaną straszyć swoim wyglądem i stanął się wizytówką Lublina.
|
|
Marzy mi się stworzenie na tym terenie fajnej przestrzeni. W końcu to my jako mieszkańcy Lublina będziemy codziennie przechodzić obok pięknego osiedla albo obok chaszczy i śmieci.
|
|
Lublin w głównej mierze zamieszkują młodzi ludzie, studenci, którzy nie oszukujmy się ale imprezują niezależnie od miejsca, w którym się znajdują. Do takich miejsc miejsc należą właśnie górki, które są bez przerwy bombardowane przez tłumy nie szanujące danej przestrzeni. Każdy ma swoje zdanie, ale ja uważam, że czas z tym skończyć i już wolę, żeby powstało tu cokolwiek niż żeby młodzież dalej urządzała sobie nocne bale.
|
|
Liczę, że górki niedługo przestaną straszyć swoim wyglądem i stanął się wizytówką Lublina.Dokładnie! Jestem tego samego zdania:) |
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|