Ginekolog dłubie w oku, a powinien... okulista. Już mieliśmy oświadczenia i interpretacje TBV i sprzyjającego jej "ratusza". Dzisiaj z informacji otrzymanych od Komendy Miejskiej Policji można wyciągnąć wniosek, że ta spółka i jej nadworni archeolodzy sprywatyzowali szczątki kostne znalezione na gruntach... miejskich. Może lepiej niech dadzą sobie na wstrzymanie z interpretowania na własną korzyść, bo to tak, jak z ginekologiem dłubiącym w oku, co należy do kompetencji okulisty.
|
|
O już się wpisał mój ulubiony propagandzista i troll internetowy. Obawiam się, że tobie to ani ginekolog nie pomoże, ani okulista. A niewykluczone, że nawet wybitny psychiatra i silne leki nic nie zdziałają. Jak zdążyli już zauważyć inni internauci, jesteś ciężkim przypadkiem klinicznym.
|
|
O już się wpisał mój ulubiony propagandzista i troll internetowy. Obawiam się, że tobie to ani ginekolog nie pomoże, ani okulista. A niewykluczone, że nawet wybitny psychiatra i silne leki nic nie zdziałają. Jak zdążyli już zauważyć inni internauci, jesteś ciężkim przypadkiem klinicznym.Poza tym, że łamiesz netykietę, czyli kulturę w sieci, to na dodatek zachowujesz się dokładnie, jak przywołany ginekolog dłubiący w oku. Ja przywołuję fakt i jego autora, a ty konfabulujesz w sposób całkowicie nieuprawniony i to nawet jeżeli jesteś dyrektorem szpitala, bo w tych kwestiach wypowiadają się konsylia, a nie anonimowi internauci. To już nie te czasy, że przeciwników patodeweloperki umieszczano wbrew ich woli i bez decyzji konsylium w zamkniętych zakładach leczniczych. Bywaj zdrów, bo jutro ktoś może skutecznie uczynić z tobą to, co ty dzisiaj chciałabyś bez jakichkolwiek podstaw czynić innym. |
|
Telenoweli Górki Czechowskie ciąg dalszy. Odcinek nr 5431 za nami a już jutro premiera 5432. Czy jubileuszowy odcinek nr 6000 zostanie wyemitowany jeszcze w tym roku? Oto jest pytanie. Duet Wiejak/Smaga z pewnością się o to postara.
|
|
To naprawdę jest już nudne...
|
|
Lud krzyczał ukrzyżuj Chrystusa, dzisiaj lud Lublina krzyczy nie potrzebny jest nam naturalistyczny park Górki Czechowskie; nie obchodzi nas zapewnienie napływu dobrego powietrza z północnych czystych obszarów, bezcenny wpływ na klimat północnozachodnich dzielnice miasta; mamy gdzieś park, który byłby wielką wartością dla miasta i jego mieszkańców, czymś wyróżniającym Lublin w Polsce i Europie. Wielki, wiekopomny, projekt przerasta pojęcie dzisiejszego ludu Lublina i jego Prezydenta.
|
|
Lud krzyczał ukrzyżuj Chrystusa, dzisiaj lud Lublina krzyczy nie potrzebny jest nam naturalistyczny park Górki Czechowskie; nie obchodzi nas zapewnienie napływu dobrego powietrza z północnych czystych obszarów, bezcenny wpływ na klimat północnozachodnich dzielnice miasta; mamy gdzieś park, który byłby wielką wartością dla miasta i jego mieszkańców, czymś wyróżniającym Lublin w Polsce i Europie. Wielki, wiekopomny, projekt przerasta pojęcie dzisiejszego ludu Lublina i jego Prezydenta.Przecież będzie naturalistyczny park i to zbudowany za pieniądze dewelopera więc po co jęczysz pod każdym artykułem? Ktoś ci za to płaci czy lubisz sobie ponarzekać tak dla "sportu"? |
|
No i super powstanie park, powstaną nowe mieszkania, teren górek zostanie zagospodarowany i w dodatku wszystko za prywatne pieniądze. W końcu jakiś krok do przodu w kierunku rozwoju tego miasta.
|
|
Może w końcu skończy się walka o to, że komuś nie pozwalają przekazać miastu gruntów za darmo (tak wiem, miasto wydało sumę okrągłej 1 zł) i wybudować parku za swoje pieniądze otwartego dla wszystkich. Takie rzeczy mogą się rozgrywać tylko u nas.
|
|
Może w końcu skończy się walka o to, że komuś nie pozwalają przekazać miastu gruntów za darmo (tak wiem, miasto wydało sumę okrągłej 1 zł) i wybudować parku za swoje pieniądze otwartego dla wszystkich. Takie rzeczy mogą się rozgrywać tylko u nas.Te okrągłe 1 złotych już kosztowało podatników kilkaset milionów złotych na uzbrojenie terenu, którym zresztą chwali się samo TBV . O kosztach zewnętrznych zanieczyszczenia powietrza i utraty bioróżnorodności wspominam mimochodem, bo to może być zbyt skomplikowane, a na dodatek poza możliwością wyceny. Od specjalistów wiemy, że już teraz z samej tylko ekspozycji mieszkańców Lublina na pyły zawieszone PM2 ,5, koszty zewnętrzne przekraczają dochody naszego Miasta, czyli ponad 2,5 mld złotych roczne. Na zdrowie, tym którzy nie mieszkając w Lublinie piszą, że dzieje się to u nas! |
|
„Jęczy”, bo ma prawo do swobody wypowiedzi i osądu ocennego w sprawie, która bulwersuje mieszkańców Lublina na tyle, że poświęcono jej pierwsze w historii referendum lokalne, zorganizowano wiele dyskusji publicznych i sesji nadzwyczajnych organu uchwałodawczego oraz posłużono się nieprawdami w skardze kasacyjnej do wyroku WSA w Lublinie uchylającego w całości zmianę SUiKZP dla tego terenu? To idea " parku naturalistycznego " spowodował, że starą metodą ukryto przed mieszkańcami i radnymi treść wspomnianej skargi kasacyjnej? Tak staniało zaprzaństwo, że można je dzisiaj kupić już tylko za 1 złotych?Lud krzyczał ukrzyżuj Chrystusa, dzisiaj lud Lublina krzyczy nie potrzebny jest nam naturalistyczny park Górki Czechowskie; nie obchodzi nas zapewnienie napływu dobrego powietrza z północnych czystych obszarów, bezcenny wpływ na klimat północnozachodnich dzielnice miasta; mamy gdzieś park, który byłby wielką wartością dla miasta i jego mieszkańców, czymś wyróżniającym Lublin w Polsce i Europie. Wielki, wiekopomny, projekt przerasta pojęcie dzisiejszego ludu Lublina i jego Prezydenta.Przecież będzie naturalistyczny park i to zbudowany za pieniądze dewelopera więc po co jęczysz pod każdym artykułem? Ktoś ci za to płaci czy lubisz sobie ponarzekać tak dla "sportu"? |
|
Zrobią tam park, postawią kilka bloków, ludzie będą mieli gdzie mieszkać i spędzać aktywnie wolny czas. Co to komu szkodzi. Gdy zagospodarują ten teren tak jak jest w planach i powstaną ścieżki, place zabaw itp. to jestem przekonany, że ludzie z całego Lublina będą przyjeżdżać tu na spacery bo umówmy się u nas w miescie nie ma za dużo takich miejsc.
|
|
Ciekawe jak długo jeszcze potrwa ten serial pt. Górki Czechowskie. Mogli by już zrobić ten park i w końcu by ten teren może jakoś wyglądał.
|
|
srome_K_, ścierko tebewałowa o 150 loginach, myślisz, że jeszcze ktoś kupuje te wrzutki o "parku"? Jeśli są jeszcze tacy naiwni, to celem wyleczenia się z iluzji powinni się udać na teren budowy "ścieżek" albo zobaczyć "zagospodarowanie" terenu na Paganiniego 23
|
|
Nie jęcz srome_K_ o telenowelach, tylko bierz się za klepanie w łapki i wyrażanie radości z "parku". Albo P0proś dewelo-sułtankę z zamku, żeby zadzwoniła do Smagi.
|
|
Może w końcu skończy się walka o to, że komuś nie pozwalają przekazać miastu gruntów za darmo (tak wiem, miasto wydało sumę okrągłej 1 zł) i wybudować parku za swoje pieniądze otwartego dla wszystkich. Takie rzeczy mogą się rozgrywać tylko u nas.Fejk-login ląduje na liście dewelotrol-watch, choć chyba każdy już potrafi rozpoznać agenta_srom_K_a z dewelo-ratuszowej agencji PR po jego toP0rnym stylu. |
|
No i super powstanie park, powstaną nowe mieszkania, teren górek zostanie zagospodarowany i w dodatku wszystko za prywatne pieniądze. W końcu jakiś krok do przodu w kierunku rozwoju tego miasta.srome_K_, prymitywie, wiem, że twoi Panowie z Kartelu, kmioty z wypchanymi portfelami, zacierają rączki i może tobie udzielił sie ten entuzjazm, ale do zgarnięcia jack-P0ta droga jest daleka. Skąd wziąć kilka tysięcy jelonków zwłaszcza biorąc pod uwagę, że organy odwoławcze w UE będą mogły w każdej chwili nakazać rozbiórkę tego nielegalu, który nsa przyklepał tylko z uwagi na to, że kasacja zawierała stek konfabulacji? |
|
Przy okazji wrzucam zaktualizowaną (ale niekompletną) listę loginów dewelo-ratuszowego siepacza, który grasuje na forum DW w godz. 7,30/8,00 - 22,00/23,30 i na którego zarobki z pewnościa składają sie dewelosrebrniki od tebewała: _K_, -bez-owijania-, _lupa_________, _XD_, 1223445, 6yhn, Aaaartek, Agent_Tomek, akerski, Alekshalina, annamazurek99, anne, annonim, Bakuulaa, Barcka, Belzebu, Benny102, BillyWhite, Bobas1987, Brutus, BVNHD, cabrio_obatela_Ryska, carlos, Chico, Coffe_Taste, Cotusie, Ddreporter, DP90, drwstrzas, Dwkomentator, dziennikarzsledczy, dzini, Efflate, ege_szege, ELUSIA1232, Endrju_Golara, Ewa_Ewela1, Ferenc, friko, gargamel2, Gatusso, Gelon, general, Gonul, Hector, Hubertus, Irena_i, Jacenty44, Jacob_Loui, janekalek, janusz sulima, JarekW, K.D., Klepacki, Klu, Krioo, kronikiekoszurii, kronikiniedorozwoju, Kryska_J, KusKus, latif, Lelek, lerek, LoganBig, Login1, lube102, lubelski_szaman, -Lublin- lub-lin, Lublin_, luigi, luthrienne, majormmm, Malwina_Sz, Mariolubelski, Marko19, mateo, Max…, Mcbolo, Melody, MichalPolak, miszczu, mlody123, mundrolek, na_haju, Natala, Nie_jestem_robotem, Niemamloginu, Ogr99, Olllo, Pan_Pawel, pepeszownik, Peruwiana, Pietrychowska, pigmej, ping_pong_peng, po_co_komu_login, popoprawiana, Qba, qwertyqaz, Qzaq, rejestracjaLU, Robek39, ron, Rsokol, Rukevitsa, RyanGlo, Sad_90, saviano, sawka_p01, scooby, sighter, Sir_Fred, Smeagol, smerfik1989, Speedy, stop_ekoterrorystom_, Turas, turkaj, uwaga_na_trole_z_pis, Waco, wielkifanCysiaW, wncl32nfei66y, Wojtasss, Wojtaszko (hihihi), WschodPolski, Zbychu, zLublina, zmoranocna, zorro532,
|
|
Zrobią tam park, postawią kilka bloków, ludzie będą mieli gdzie mieszkać i spędzać aktywnie wolny czas. Co to komu szkodzi. Gdy zagospodarują ten teren tak jak jest w planach i powstaną ścieżki, place zabaw itp. to jestem przekonany, że ludzie z całego Lublina będą przyjeżdżać tu na spacery bo umówmy się u nas w miescie nie ma za dużo takich miejsc.Na te spacery będą tu przyjeżdżać nie tylko z całego Lublina, ale również regionu, kraju, UE i świata, by oglądać enklawę patodeweloperki stworzoną w wyniku układu władzy i pieniądza oraz kłamstwa w życiu społecznym, politycznym i gospodarczym, bo kto na świecie chroni i wzmacnia różnorodność biologiczną poprzez jej niszczenie za pieniądze za przeproszeniem publiczne ?! |
|
Ja osobiście przyjeżdżał bym na spacer do parku na górakch nawet z drugiego końca Lublina, a myślę, że znajdą się i tacy co przyjechali by z innych miast. Zobaczcie jakim zainteresowaniem cieszy sie park ludowy, to tylko pokazuję, jak bardzo brakuję takich miejsc w Lublinie.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|