![]() |
Weźmie, zmieli, przeżuje i wypluje
|
![]() |
Cwaniaki z anyP0dów zwąchały geszeft i celem złupienia bantustanu nie będą mieć oporów, żeby zrobić totalną rozp13rduchę przy pełnym wsparciu lokalnych kacyków. Na P0dobnej zasadzie lokalne dewelocwaniactwo obraca w perzynę środowisko Koziego Grodu. Stary chwyt cwaniactwa: 'albo zyski nasie, a koszta wasze, albo nie będzie "rozwoju".
|
![]() |
Nigdy nie spotkałem się z sytuacją projektowania eksploatacji węgla kamiennego pod obszarem parku narodowego. A opiniowałem kilkadziesiąt takich inwestycji w Polsce i na świecieDelikatnie powiedziane. To jest megakosmiczny absurd!!! I to w sytuacji, kiedy cały świat odchodzi od węgla!!!PiS czego się nie dotknie to sp...li. Wszystko "giganci" potrafią postawić na głowie. |
![]() |
Czy niektóre tezy tego artykułu nie są przesadzone? Australijczycy najwięcej mówili o budowie kopalni w miejscowości Kulik koło Siedliszcza w powiecie chełmskim. Do Urszulina, który leży mniej więcej w środku Poleskiego PN jest stamtąd 20 km. Dla porównania Bogdanka jest 17 km od Urszulina. Nie wiem, jak blisko są złoża SAWIN, ale też pewnie też co najmniej kilkanaście km. Więc jaka budowa kopalni w środku parku narodowego?
|
![]() |
Czy niektóre tezy tego artykułu nie są przesadzone? Australijczycy najwięcej mówili o budowie kopalni w miejscowości Kulik koło Siedliszcza w powiecie chełmskimAustralijczycy takie eksperymenty to niech u siebie robią. Może w Parku Narodowym Kakadu na początek? |
![]() |
kiedy wyschną studnie co za brednie ,problemem na terenach wydobywczych w bogdance nie jest odwodnienie a wprost przeciwnie nadmierne nawodnienie wynikające z obniżenia terenu . nie wiem czy to lepsze ale tak to działa
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|