Przecież to jawne żerowanie "pasożyta" oszusta na chorej osobie
|
|
Dlatego należy sprawdzać fundacje .,,,,dużo jest niewiarygodnych........
|
|
Ile przytulili ZSLowcy w UM?
|
|
w zyciu na zadne fundacje zlotowki.....wstyd zerowac na chorych dzieciach...
|
|
Następny "Złoty Melon" się pojawił?
|
|
A kto normalnie myślący daje kasę na fundację.????
|
|
To już wiadomo na co cała kasa z turnieju charytatywnego szła.. skandal. OAKP też w tym siedzi.
|
|
A dzieci jak były chore tak są i jeszcze długo będą.
|
|
Dlatego ja nigdy nie dałem i nie dam na żadne dziecko przez żadną fundację !!! Jeżeli ktoś faktycznie jest w potrzebie mogę dać bezpośrednio do ręki takiej osobie, przekazem lub przelewem na konto tej osoby a nie przez żadne fundacje
|
|
Wejdźcie na profil właściciela. Exluzywne wakacje... Domy i auta... Każdy kto go zna wie że ta fundacja to maszynka do robienia kasy a nie do pomagania... "Zaniedbał księgowość" Śmiech na sali!
|
|
Prześwietlić wpłaty bankowe na konkretne cele pseudo fundacji i okaże sie ,że trzeba będzie zamknąć zarząd fundacji z prezesem na czele za malwersacje finansowe.Szkoda,że prokuratura z taką łatwością morzy takie postępowania w zasadzie bez weryfikacji faktów.
|
|
Nie zapominajmy o tym że prezes nie działał.sam... jego żona vice prezes...
Brałem udział nie w jednej licytacji i czuję się oszukany niemal tak samo jak Ci rodzice.
A co z kasą ostatniego styczniowego turnieju o puchar Fundacji Krok do marzeń? Fundacja zamknięta? A co z podpiecznymi na których podczas ostatniego turnieju zbierano kasę. Z tego co wiem to dość okazała suma się zebrała. Nie ładnie tak nie ładnie
|
|
Najgorsze w tym wszystkim jest to że on sam jest niepełnosprawny! Wiedząc z jakimi problemami spotykają się ludzie niepełnosprawni z pełną premedytacją wykorzystał ich naiwność i sytuację w której się znaleźli. W zębach tym dzieciom powinien te pieniądze oddać. Nie ma chyba osoby, które w jego marne tłumaczenie wierzy.
|
|
Zaufania do fundacji pozostało mi już malutko.
|
|
Dokładnie, o tym samym pomyślałam. To jest obużające. I te żałosne tłumaczenia tego Pana... jakiś skandal!!! Jak można tak wykorzystywać chore dzieci dla własnych zysków,, w głowie się nie mieści, oszukał te dzieci, ich rodziny oraz darczyńców którzy wplacali pieniądze. A później przez takiego, nikt nie chce wspierać fundacji. Wcale sie nie dziwię
|
|
Dokładnie, trzeba przeswietlic historie wpłat, darowizn, licytacji. Przecież wszystko można ustalić dokładnie i policzyć ile pieniędzy zostało przekazanych na konkretne dziecko i rozliczyć to co do cennej złotówki.. Co się z tymi pieniędzmi dokładnie stało. Ciekawe czy są jeszcze inne osoby poszkodowane wcześniej, może ktoś jeszcze się zgłosi. Przykre to wszystko, bo są fundację, które pomagają a teraz ciężko zaufać po czymś takim. Niestety chorych dzieci jest sporo.
|
|
Wejdźcie na profil właściciela. Exluzywne wakacje... Domy i auta... Każdy kto go zna wie że ta fundacja to maszynka do robienia kasy a nie do pomagania... "Zaniedbał księgowość" Śmiech na sali!Jeśli ekskluzywnym nazywa Pan stary, mający problemy z odpalaniem i powypadkowy samochód lub małe mieszkanie, to się zgodzę. |
|
Przykre. Przykre jest to że tak dał manipulowac ludzmi. Niepełnosprawny i pomaga. Jakie to kurde szlachetne... Co misieli/ muszą czuć Rodzice , w obliczu tragedii, niekiedy walczący o każdy dzien zycia, o zdrowie swoich dzieci. Niech sprawiedliwości stanie się zadość i Pan prezes ze swoją żoną poniosa karę adekwatna do czynu.
|
|
Większość takich fundacji, stowarzyszeń, związków, a wszystkie partie i religie opierają się na jednej zasadzie: "dzięki dużej ilości głupców, nieliczni mogą żyć dostatku". A teraz prokuratorzy do dzieła. Wszystko można sprawdzić.
|
|
Każda fundacja to złodziejski przekręt.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|