Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Dlaczego za darmo przecież mają 13 i 14 emeryturę
Odpowiedz
Taki debilizm mógł wymyślić tylko pissowiec. A dla czego emerytów a nie pracujących? A bo pracujący nie będą głosować na piss bo są wystarczająco okradani przez różne daniny dla pissowkiego państwa nierobów.
Odpowiedz
przecież mają autobusy za darmo !! 
Odpowiedz
Znowu ktoś chce dzielić społeczeństwo ? Najubożsi emeryci mogą korzystać z darmowej komunikacji miejskiej, a skoro wybiera samochód to powinien płacić tak jak inni obywatele . Pani Suchanowska kampanię wyborczą już zaczęła?
Odpowiedz
Senior może sobie zaparkować za darmo na trawniku albo chodniku. Jak każdy.
Odpowiedz
 Gdzie tak jest w strefach płatnego parkowania? Podaj przykłady.
Odpowiedz
"Senior może sobie zaparkować za darmo na trawniku albo chodniku. Jak każdy. Gdzie tak jest w strefach płatnego parkowania? Podaj przykłady." - Każdy chodniku przy którym nie ma słupków. Zatoka autobusowa. Droga pożarowa. Pas rowerowy. Trawnik. Klepisko.
Odpowiedz
"Senior może sobie zaparkować za darmo na trawniku albo chodniku. Jak każdy. Gdzie tak jest w strefach płatnego parkowania? Podaj przykłady." - Każdy chodniku przy którym nie ma słupków. Zatoka autobusowa. Droga pożarowa. Pas rowerowy. Trawnik. Klepisko.
Ty masz jakąś obsesję na punkcie samochodów.
Odpowiedz
 Niestety ma rację. np. ul. Okopowa.
Odpowiedz
Nawet inwalidzi muszą płacić, bo niebieskich kopert nie ma tylu ilu wymagają przepisy, albo nie ma ich wcale.
Odpowiedz
 Czy na ul Okopowej nie można parkować? Bodajże tydzień temu parkowałem i zapoznałem się z parkomatem stojącym na ulicy.
Odpowiedz
Czy na ul Okopowej nie można parkować? Bodajże tydzień temu parkowałem i zapoznałem się z parkomatem stojącym na ulicy.
 To jesteś frajerem. Są miejsca gdzie dzień w dzień parkują samochody poza miejscami wyznaczonymi a przejeżdżająca straż miejska ma wadę wzroku, albo odwraca głowę w drugą stronę.
Odpowiedz
 Oczywiście udajesz , że nie zrozumiałeś o jakie miejsce chodzi więc podaj nazwy ulic, gdzie są łamane przepisy o parkowaniu o których wiesz i nie zgłosiłeś do straży miejskiej.
Odpowiedz
To jesteś frajerem. Są miejsca gdzie dzień w dzień parkują samochody poza miejscami wyznaczonymi a przejeżdżająca straż miejska ma wadę wzroku, albo odwraca głowę w drugą stronę.
 A ty jesteś frajerem czy nie? Zaparkujesz na chodniku przed prokuratura ? Przecież wiem do czego pijesz od lat , kole cię w oczy, że prokuratorzy i policja tam parkuje , ale świętemu miłośnikowi dwóch pedałów nie o to chodzi.
Odpowiedz
sra_K_a, obsesję na punkcie samochodów to ma Budowniczy Detroit nad Bystrzycą, który pod kątem aut (i deweloperów) urządza od 12 lat całe miasto-wydmuszkę.
Odpowiedz
Co jeszcze za darmo Szanowni Państwo sobie by życzyli? Małymi kroczkami zmierzamy w kierunku absurdu! PiS okradł nie tylko pracujących obywateli, ale i samorządy na horrendalne kwoty! Skąd wiec miasto miałoby brać na te wszystkie ulgi?
Odpowiedz
 Raczej nie do końca każdy. Owszem - dewelo-buraczek, prawnik, policmajster, biurwa miejska - tych czarna sotnia się nie czepi. W innych przypadkach wiąże się to z pewnym ryzykiem, choć z pewnością wielokrotnie mniejszym, niż prawidłowe zaparkowanie bez ważnego biletu.
Odpowiedz
 Zgadza się. Sam Żuk i jego zastępczymi Beata Stepaniuk-Kuśmierzak zostani przyłapani na nielegalnym parkowaniu na chodniku.
Odpowiedz
Idiota monisia długo spał , ale się obudził i od razu zmienia temat dyskusji z bezpłatnego parkowania przez seniorów na temat , o nieprawidłowym parkowaniu przez Żuka , które miało miejsce kilka miesięcy temu. Tyle wnosi do dyskusji na temat artykułu.
Odpowiedz
sra_K_a, obsesję na punkcie samochodów to ma Budowniczy Detroit nad Bystrzycą, który pod kątem aut (i deweloperów) urządza od 12 lat całe miasto-wydmuszkę.
A to nie ty jęczałeś, kiedy organizowano bus-pasy? To też jest urządzanie miasta pod kątem aut? Ty już nie wiesz, co wklepujesz, matołku!
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...