Dlaczego za darmo przecież mają 13 i 14 emeryturę
|
|
Taki debilizm mógł wymyślić tylko pissowiec. A dla czego emerytów a nie pracujących? A bo pracujący nie będą głosować na piss bo są wystarczająco okradani przez różne daniny dla pissowkiego państwa nierobów.
|
|
przecież mają autobusy za darmo !!
|
|
Znowu ktoś chce dzielić społeczeństwo ? Najubożsi emeryci mogą korzystać z darmowej komunikacji miejskiej, a skoro wybiera samochód to powinien płacić tak jak inni obywatele . Pani Suchanowska kampanię wyborczą już zaczęła?
|
|
Senior może sobie zaparkować za darmo na trawniku albo chodniku. Jak każdy.
|
|
Senior może sobie zaparkować za darmo na trawniku albo chodniku. Jak każdy.Gdzie tak jest w strefach płatnego parkowania? Podaj przykłady. |
|
"Senior może sobie zaparkować za darmo na trawniku albo chodniku. Jak każdy. Gdzie tak jest w strefach płatnego parkowania? Podaj przykłady." - Każdy chodniku przy którym nie ma słupków. Zatoka autobusowa. Droga pożarowa. Pas rowerowy. Trawnik. Klepisko.
|
|
"Senior może sobie zaparkować za darmo na trawniku albo chodniku. Jak każdy. Gdzie tak jest w strefach płatnego parkowania? Podaj przykłady." - Każdy chodniku przy którym nie ma słupków. Zatoka autobusowa. Droga pożarowa. Pas rowerowy. Trawnik. Klepisko.Ty masz jakąś obsesję na punkcie samochodów. |
|
Niestety ma rację. np. ul. Okopowa.Senior może sobie zaparkować za darmo na trawniku albo chodniku. Jak każdy.Gdzie tak jest w strefach płatnego parkowania? Podaj przykłady. |
|
Nawet inwalidzi muszą płacić, bo niebieskich kopert nie ma tylu ilu wymagają przepisy, albo nie ma ich wcale.
|
|
Czy na ul Okopowej nie można parkować? Bodajże tydzień temu parkowałem i zapoznałem się z parkomatem stojącym na ulicy.Niestety ma rację. np. ul. Okopowa.Senior może sobie zaparkować za darmo na trawniku albo chodniku. Jak każdy.Gdzie tak jest w strefach płatnego parkowania? Podaj przykłady. |
|
To jesteś frajerem. Są miejsca gdzie dzień w dzień parkują samochody poza miejscami wyznaczonymi a przejeżdżająca straż miejska ma wadę wzroku, albo odwraca głowę w drugą stronę.Czy na ul Okopowej nie można parkować? Bodajże tydzień temu parkowałem i zapoznałem się z parkomatem stojącym na ulicy.Niestety ma rację. np. ul. Okopowa.Senior może sobie zaparkować za darmo na trawniku albo chodniku. Jak każdy.Gdzie tak jest w strefach płatnego parkowania? Podaj przykłady. |
|
"Senior może sobie zaparkować za darmo na trawniku albo chodniku. Jak każdy. Gdzie tak jest w strefach płatnego parkowania? Podaj przykłady." - Każdy chodniku przy którym nie ma słupków. Zatoka autobusowa. Droga pożarowa. Pas rowerowy. Trawnik. Klepisko.Oczywiście udajesz , że nie zrozumiałeś o jakie miejsce chodzi więc podaj nazwy ulic, gdzie są łamane przepisy o parkowaniu o których wiesz i nie zgłosiłeś do straży miejskiej. |
|
A ty jesteś frajerem czy nie? Zaparkujesz na chodniku przed prokuratura ? Przecież wiem do czego pijesz od lat , kole cię w oczy, że prokuratorzy i policja tam parkuje , ale świętemu miłośnikowi dwóch pedałów nie o to chodzi.To jesteś frajerem. Są miejsca gdzie dzień w dzień parkują samochody poza miejscami wyznaczonymi a przejeżdżająca straż miejska ma wadę wzroku, albo odwraca głowę w drugą stronę.Czy na ul Okopowej nie można parkować? Bodajże tydzień temu parkowałem i zapoznałem się z parkomatem stojącym na ulicy.Niestety ma rację. np. ul. Okopowa.Senior może sobie zaparkować za darmo na trawniku albo chodniku. Jak każdy.Gdzie tak jest w strefach płatnego parkowania? Podaj przykłady. |
|
sra_K_a, obsesję na punkcie samochodów to ma Budowniczy Detroit nad Bystrzycą, który pod kątem aut (i deweloperów) urządza od 12 lat całe miasto-wydmuszkę.
|
|
Co jeszcze za darmo Szanowni Państwo sobie by życzyli? Małymi kroczkami zmierzamy w kierunku absurdu! PiS okradł nie tylko pracujących obywateli, ale i samorządy na horrendalne kwoty! Skąd wiec miasto miałoby brać na te wszystkie ulgi?
|
|
Senior może sobie zaparkować za darmo na trawniku albo chodniku. Jak każdy.Raczej nie do końca każdy. Owszem - dewelo-buraczek, prawnik, policmajster, biurwa miejska - tych czarna sotnia się nie czepi. W innych przypadkach wiąże się to z pewnym ryzykiem, choć z pewnością wielokrotnie mniejszym, niż prawidłowe zaparkowanie bez ważnego biletu. |
|
Zgadza się. Sam Żuk i jego zastępczymi Beata Stepaniuk-Kuśmierzak zostani przyłapani na nielegalnym parkowaniu na chodniku.To jesteś frajerem. Są miejsca gdzie dzień w dzień parkują samochody poza miejscami wyznaczonymi a przejeżdżająca straż miejska ma wadę wzroku, albo odwraca głowę w drugą stronę.Czy na ul Okopowej nie można parkować? Bodajże tydzień temu parkowałem i zapoznałem się z parkomatem stojącym na ulicy.Niestety ma rację. np. ul. Okopowa.Senior może sobie zaparkować za darmo na trawniku albo chodniku. Jak każdy.Gdzie tak jest w strefach płatnego parkowania? Podaj przykłady. |
|
Idiota monisia długo spał , ale się obudził i od razu zmienia temat dyskusji z bezpłatnego parkowania przez seniorów na temat , o nieprawidłowym parkowaniu przez Żuka , które miało miejsce kilka miesięcy temu. Tyle wnosi do dyskusji na temat artykułu.
|
|
sra_K_a, obsesję na punkcie samochodów to ma Budowniczy Detroit nad Bystrzycą, który pod kątem aut (i deweloperów) urządza od 12 lat całe miasto-wydmuszkę.A to nie ty jęczałeś, kiedy organizowano bus-pasy? To też jest urządzanie miasta pod kątem aut? Ty już nie wiesz, co wklepujesz, matołku! |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|