definicja idiotyzmu: P0wtarzać ciągle to samo, oczekując, że rezultaty będą inne. PS. Czy eK0nom 700-lecia z Jakubowic nadal szK0li jelonKÓw w arkanach dewelo-eK0nomii na "uczelni" P0siadanej przez tego dewelo-buraczka?W punkt! Samozaoranie prima sort! Fiku miku, chłopczyk Monio na nowym koniku! Wszyscy płakali, jak to czytali. Ze śmiechu. Ale za wolno, chłopczyku, za wolno! Klep 10 razy szybciej! I więcej inicjatywy, a nie tylko tępe, głupkowate wytnij - wklej. No dawaj, jedziemy, chłopczyku o śmiesznym imieniu Monia!! No co, już niewyróbka na zakrętach? Znowu swoimi dwoma multi klonami się podpierasz, sam ze sobą "rozmawiasz"?
|
|
WszystK0 jest lepsze, niż toP0rny pr z waszej cuchnącej dewelosrebrnikami agencji i niż czytanie K0munikatów Wydziału Prawdy łysogrodzkiego pseudo-ratusza.I choćby przyszło tysiąc chłoptysiów - tysiąc frajerskich chłopo Monisiów - i każdy nie wiem jak się natężął - to nie nadąży, taki to ciężar. Moniochłoptysiu, klep 10 razy szybciej! Ja mam czas, ja poczekam... |
|
Macie do P0wiedzenia tyle, ile drzewo za dewelo-okupacji. A już zwłaszcza, kiedy w grę wchodzi dewelo-ubogacanK0.I choćby przyszło tysiąc chłoptysiów - tysiąc frajerskich chłopo Monisiów - i każdy nie wiem jak się natężął - to nie nadąży, taki to ciężar. Monio chłoptysiu, klep 10 razy szybciej! Ja mam czas, ja poczekam... |
|
To są jakieś jaja? Jeśli miasto tak bardzo potrzebuje zieleni to pora zrealizować park na górkach a nie rozdawać działki warte miliony zlokalizowane w centrum miasta.
|
|
Niech CBA zbada kto moderuje to forum na korzyść ratusza i powiązanych firm. Po nitce do kłębka, wszystko jest udokumentowane w historii tego forum. Panie pośle Kantak , niech CBA zbada ten wątek i wyjaśni komu zależy na takim fałszowaniu opinii.
|
Strona 4 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|