Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
definicja idiotyzmu: P0wtarzać ciągle to samo, oczekując, że rezultaty będą inne.   PS. Czy eK0nom 700-lecia z Jakubowic nadal szK0li jelonKÓw w arkanach dewelo-eK0nomii na "uczelni" P0siadanej przez tego dewelo-buraczka?
   W punkt! Samozaoranie prima sort! Fiku miku, chłopczyk Monio na nowym koniku! Wszyscy płakali, jak to czytali. Ze śmiechu. Ale za wolno, chłopczyku, za wolno! Klep 10 razy szybciej! I więcej inicjatywy, a nie tylko tępe, głupkowate wytnij - wklej. No dawaj, jedziemy, chłopczyku o śmiesznym imieniu Monia!! No co, już niewyróbka na zakrętach? Znowu swoimi dwoma multi klonami się podpierasz, sam ze sobą "rozmawiasz"?
Odpowiedz
WszystK0 jest lepsze, niż toP0rny pr z waszej cuchnącej dewelosrebrnikami agencji i niż czytanie K0munikatów Wydziału Prawdy łysogrodzkiego pseudo-ratusza.
I choćby przyszło tysiąc chłoptysiów - tysiąc frajerskich chłopo  Monisiów  - i każdy nie wiem jak się natężął - to nie nadąży, taki to ciężar. Moniochłoptysiu, klep 10 razy szybciej! Ja mam czas, ja poczekam...
Odpowiedz
Macie do P0wiedzenia tyle, ile drzewo za dewelo-okupacji. A już zwłaszcza, kiedy w grę wchodzi dewelo-ubogacanK0.
I choćby przyszło tysiąc chłoptysiów - tysiąc frajerskich chłopo  Monisiów  - i każdy nie wiem jak się natężął - to nie nadąży, taki to ciężar. Monio chłoptysiu, klep 10 razy szybciej! Ja mam czas, ja poczekam...
Odpowiedz
To są jakieś jaja? Jeśli miasto tak bardzo potrzebuje zieleni to pora zrealizować park na górkach a nie rozdawać działki warte miliony zlokalizowane w centrum miasta.
Odpowiedz
Niech CBA zbada kto moderuje to forum na korzyść ratusza i powiązanych firm. Po nitce do kłębka, wszystko jest udokumentowane w historii tego forum. Panie pośle Kantak , niech CBA zbada ten wątek i wyjaśni komu zależy na takim fałszowaniu opinii.
Odpowiedz
Strona 4 z 4

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...