![]() |
Znowu wygłupy za moje pieniądze. Zamknąć budę, tzw. aktorów posłać do roboty.
|
![]() |
Ile pieniędzy przekazujesz na działanie teatru i żebyś zrozumiał: ile rocznie płacisz podatku (tak realnie, po uwzgędnieniu składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne)? Bo myślę, że nie wystarczy to nawet na reklamę sztuki! |
![]() |
Niech to robią za własne pieniądze a nie za moje. A tak w ogóle, powinno się finansować tylko instytucje kulturalne o statusie narodowym. Reszta za swoje zarobione. Ciekawe czy wtedy wystawialiby takie "cóś".
|
![]() |
Ponownie kler, ponownie geje i niedobrzy my... Ponownie pan Kuba ( czy ten pan reżyser ma u nas etat? Wiadomo jest synem pana Kowalskiego ). Krótko - znowu to samo... czyli nuda... nic nowego . Oczywiście należy obejrzeć ten spektakl, ale obawiam się że to też nic nie zmieni. Niestety ludzie odpowiedzialni za teatr nie mają żadnego pomysłu na teatr i powielają, powielają, powielają. Wkomponowują się bezrefleksyjnie w trendy. Jedynie mówią, że to jest sztuka, ale dowodu na to nie mają.
|
![]() |
Ale do tych fotografii to można się było trochę przyłożyć!
Czekam na to, kiedy nasz teatr zrobi coś naprawdę świetnego i prawdziwego. W ostatnim czasie tylko " Sen nocy letniej " był ciekawy i zrobił na mnie wrażenie. O pozostałych sztukach długo można dyskutować. Coś mi się zdaje, ze nowa dyrekcja niewiele zmieni w tej materii.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|