![]() |
Jestem długoletnim klientem SERWISU SAMOCHODOWEGO Auto Perfekt Mulak. Chciałbym podzielić się opinią i zachęcić do korzystania z usług Tej Firmy, gdyż usługi świadczone przez SERWIS są wykonywane na wysokim poziomie, szybko i rzetelnie. Osoby pracujące są kompetentne, uprzejme i rzeczowe. W skrócie - Uszkodzony tłok naprawa silnika.Profesjonalny, i uczciwy mechanik. Szybka diagnoza, zaproponowanie kilku możliwości. W następnym moim aucie dodatkowo wymieniłem filtr powietrza i filtr kabinowy. Efekt bardzo fajny. Silniejszy nadmuch w kabinie. Inna sytuacja u córki gdzie p rzywiozła do auto Perfekt Mulak stary samochód który stał rok bez kompletnie używania, na wstępnie Pan Marek stwierdził, że ten samochód nie wyjedzie z warsztatu w stanie niebezpiecznym dla kierowcy oraz innych uczestników ruchu. To oznaczało że koszty będą duże z uwagi na to że samochód był trochę już stary i stał nieużywany. Kolejny raz widać, że Panom nie zależało na tym żeby wyciągnąć pieniądze tylko żebym była klientka w tym wypadku zadowolona z usługi. Dali jej również znać, że nie opłaca się w stary samochód wkładać nie wiadomo jakich pieniędzy bo przewyższy to kilkakrotnie jego wartość. POLECAM TEN WARSZTAT!
Przesyłam pozdrowienia
zadowolony klient
|
![]() |
Faktycznie dobry to mechanik. Miałem okazję korzystać. Również w Puławach Motorex jest sprawdzony. Przeprowadziłem się tam czas temu i tak krąże z Lublina do Puław.
|
![]() |
Już to pisałem wcześniej ale może komuś się przyda ta informacja.
Z dotychczasowych prac jestem bardzo zadowolony. Trochę ich było, Opel Corsa C 1.3 CDTI dzięki czemu mam podstawę do ich oceny. Do najważniejszych zaliczę:
- Zaślepienie zaworu EGR wraz z modyfikacją oprogramowania
- Wymiana turbosprężarki
- Wymiana sprzęgła z kołem dwumasowym
- Wymiana rozrządu wraz z pompą wody
- Wymiana tarcz i klocków hamulcowych wraz z czyszczeniem i smarowaniem
- Wymiana termostatu i uszczelnienie układu chłodzenia
- Wymiana przegubów przednich (najpierw prawy, a za jakiś czas lewy)
Autko ma obecnie 261 tys. km przebiegu i mam wrażenie, że jeździ lepiej, niż na samym początku (192 tys. km). Polecam ten warsztat z czystym sumieniem Brak straty czasu i pieniędzy na dochodzenie co może być przyczyną.
|
![]() |
strasznie marny to musi być serwis, skoro muszą się podszywać pod "zadowolonych klientów" na otwartym forum internetowym, gdzie nie trzeba się logować żeby cokolwiek napisać....strzeżcie się zatem ludzie
|
![]() |
Zgadzam sie ze Stryjem dobra rada to oszuści doświadczylam tego na własnej skorze. Z DALEKA OD AUTO PERFEKT.
|
![]() |
Zgadzam sie ze Stryjem dobra rada to oszuści doświadczylam tego na własnej skorze. Z DALEKA OD AUTO PERFEKT.
UWAGA!!!!!!
AUTO Perfect TO USZUści
|
![]() |
Wszędzie tam gdzie piszą dobrze o firmie, to musi być hejt, że firma oszukuje, że to już naciągacze itp. a nie pomyślą, że faktycznie firma fajnie prosperuje, dobrze dba o klienta i zadowolony klient może napisać o tym. - kogoś widocznie to boli - jak Stryja i jego drugie założone konto itp. :) Nie napiszą dlaczego nie polecają, chociaz zaraz pewnie po tym wpisie zacznie się fala wyssanych z palca jaki to zły Auto Perfekt itp. :) Zaraz na mnie też pewnie się hejt wyleje :) ale mądrzy ludzie odzielający złą konkurencję itp. sami wywnioskują i poszukają informacji o firmie zanim zadzwonią.
Faktyczie sprawdzam firmę czasem zanim do niej pojade i pytam się też znajomych a nawet kiedyś sam potrzebowałem pomocy odnośnie skupu aut w internecie, więc wracając do firmy Auto Pefekt oprócz czasu oczekiwania, to nie mogę im nieczego zarzucić. Co do ceny - normalna.
|
![]() |
nie chodzi o pisanie dobrze o firmie, tylko o taką śmieszną formę marketingu dla naiwniaków, polegającą na podszywaniu się pod "zadowolonych klientów"
|
![]() |
Regenerację turbosprężarki robiłem koło Lublina w Autoukład gdzie specjalizują się w takich naprawach. Zamiast kupować nową wymienili i odświeżyli tylko te składowe, które musieli do sprawnego funkcjonowania turbiny przez co teraz chodzi jak nówka.
|
![]() |
Polecam. Serwis rzetelny i sprawdzony. Uczciwe podejście do klienta i bardzo przystępne ceny. Nie równa praca silnika. Po sprawdzeniu, stwierdzili brak zapłonu w jakimś cylindrze. Diagnoza była trafna. Po wymianie cewki zespolonej, silnik pracuje prawidłowo. Polecam
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|