Czysta komuna czyli figuranci i podpie..cze,a niedługo żeby wyjechać zagranicę trzeba będzie podpisywać lojalki jak "Wolfgang".
|
|
frajerstwo sie szerzy haha j-e-b-ac ZUS, US itp
|
|
Byłem w SB ,jestem w PiS,a wy możecie mnie cmoknąć w zwis.Donosiciele będą u nas w cenie,a wy kodziarze i peowce walcie się.
|
|
Donosiłem za PZPR,za SLD,za AWS,za PO,e najlepiej donosi mi się teraz,nawet juz pracować nie muszę tak dobrze płacą.
|
|
Czekamy na interesujące informacje z lat 2008-2015 o "rządzeniu" ZSLL-POZPR. Chłopaki.
|
|
ikoną donosicieli jest niejaki Bolek . Za ile donosił?Może red. Maciuszczak by napisał.
|
|
Policyjny kraj !
|
|
Super.Będzie większa kasa.Grabić zagrabione.
|
|
Uprzejmie donoszę, że wasz prezydent złamał konstytucję! Gdzie jest kasa i w jakich godzinach czynna??
|
|
Podła zmiana
|
|
I tak własnie pis chce sobie wychować społeczeństwo. Tylko idioci mog głosować na tych psycholi
|
|
niech nagrodę opłaca przestępca - pijaków można szybko oduczyć
|
|
to tak jak bolek, donosił czyli " wygrywał" w totolotka
|
|
"Donosiciel" - zawód czy hobby ? Już w starożytnym rzymie - donoszenie było bardzo powszechne. A najgroźniejszą rzeczą jest to jak po " zmianie władzy" - Nowa Władza - ujawnia dane konfidentów - donosicieli do publicznej wiadomości.
Kierując się dobrem społeczeństwa . I co wtedy ?
|
|
Czy na sali jest sygnalista?!
|
|
ale szubrawcy dorwały sie do władzy ,a świnskie ich metody,a wybierała ich religijna patologia
|
|
jak się Lecho Walesa dowie to pojedzie z koksem.
|
|
Dziennik się znowu nie popisał, dał zdjęcie sprzed kilku ładnych lat. Tabliczki CBA w tym miejscu nie ma od co najmniej 10 lat. Zdjęcie przedstawia tabliczkę CBA z DOKP. Dla redaktorka gapy przypomnę, że CBA po DOKP przeprowadziło się do budynku po dawnych banku cukrownictwa, a teraz od dobrych 4 lat jest na ul. Glinianej. Ale najbardziej poczytna gazeta regionu ze wsparciem od Marszałka żyje we własnej rzeczywistości.
|
|
A listy zwolnić z opłaty pocztowej! I dać udział w zarekwirowanym majątku. A żonę i dzieci przekazać do "pohulania".
I wreszcie będzie porządek!
P.S. W rosyjskich archiwach są zachowane (przechwycone w czasie wojny) donosy z okresu okupacji w Polsce... oj, czytałby
|
|
Byłem w SB,jestem w PiS,i możecie mnie pocałować w zwis.My możemy wszystko,a wy kodziarze i peowcy walcie się.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|