Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Dostawcy Uber Eats wożą jedzenie rowerami miejskimi. To niezgodne z regulaminem

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 2 lipca 2019 r. o 21:03 Powrót do artykułu
Ło Jezu ale problemy....
Odpowiedz
Czyli rowerem miejskim nie można dojeżdżać do pracy? W tym wypadku dowóz ludziom jedzenia to jest praca tych ludzi. Tak na szybko tyle w temacie
Odpowiedz
A Panki zajmujące publiczne miejsca dla mieszkańców nie przeszkadzają?
Odpowiedz
I jeżdżą po chodnikach co jest niezgodne z prawem.
Odpowiedz
Pomijając temat rowerow. Jestem w szoku jak wiele osob podejmuje sie tego nie łatwego zarobku. Jak widac chęci do uczciwej pracy są i duch przedsiebiorczosci. A dlaczego? A wyobraźmy sobie ze taki dostawca musial by zarejestriwac dzialalnosc , zaplacis zus, ksiegowego, jpk vat, itd. Nikt by nie pracował !!! To jest idealny dowod na to jak panstwo zabija drobną działalność.
Odpowiedz
W miescie, w ktorym rzadza developerzy, takie sprawy nie maja znaczenia.
Odpowiedz
Cebulaki przejedzcie sie na zlom za 30 zl wyczarujcie sobie rowerek i mozecie smigac legalnie.
Odpowiedz
Zuczek przecież chyba nie stroni od wpychania publicznej kasy do kieszeni oligarchów i powinien sie wręcz cieszyć, że w Kozim Grodzie przedsiębiorczośc POnownie zatętniła.
Odpowiedz
 Oczywiście, że nie mają. Ale to wiesz ty, ja i może jeszcze pare osób. Reszta łapie się na to bicie piany, a istotne interesy (czytaj:juma) przechodzą bez echa. Po minusach jaki dostał ten komentarz widać, że większość nic nie kuma...
Odpowiedz
"A Panki zajmujące publiczne miejsca dla mieszkańców nie przeszkadzają? " A kto tymi Pankami jeździ...? Turyści?
Odpowiedz
Oczywiście, że nie mają. Ale to wiesz ty, ja i może jeszcze pare osób. Reszta łapie się na to bicie piany, a istotne interesy (czytaj:juma) przechodzą bez echa. Po minusach jaki dostał ten komentarz widać, że większość nic nie kuma...
 Czy ty człowieku wiesz co to jest juma ?
Odpowiedz
 sPOkojnie. Minusiki to "prezent" od ratuszowo-deweloperskiej agencji pr, która monitoruje zachowania użytkowników forum.
Odpowiedz
Ludzie - podli jesteście, co za czytelnik doniósł? Ci chłopcy za... w upale żeby coć zarobić ucziciwie! NIe każdy ma tatusia polityka, radnego lub dewelopera!
Odpowiedz
Lublin stolicą cebuli co widać na zdjęciach.
Odpowiedz
To temat dla dyrektora Sagana lub dyr Mariusza Kuny
Odpowiedz
 Może dowożą jadło zapracowanym i głodnym deweloperom i w ten sposób dokładają swoja cegiełkę do dewelo-rozwoju?
Odpowiedz
Czy ty człowieku wiesz co to jest juma ?
 Ja wiem. "Juma" to potocznie kradzież.
Odpowiedz
Niedługo nawet polski dostawca pizzy okaże się niepotrzebny, bo zastąpi go "pracownik" z Bangladeszu zwany "innowacją". Są kraje, które już zrozumiały, że takie "innowacje" niszczą rynek pracy, unikają płacenia podatków i zamiast zatrudniać pracowników wynajmują od nich samochody, rowery czy mieszkania i zakazały takiej działalności.
Odpowiedz
Niedługo nawet polski dostawca pizzy okaże się niepotrzebny, bo zastąpi go "pracownik" z Bangladeszu zwany "innowacją". Są kraje, które już zrozumiały, że takie "innowacje" niszczą rynek pracy, unikają płacenia podatków i zamiast zatrudniać pracowników wynajmują od nich samochody, rowery czy mieszkania i zakazały takiej działalności.
 Które to kraje? Podaj przykłady.
Odpowiedz
 Jak widac chęci do uczciwej pracy są i duch przedsiebiorczosci. 
 O czym piszesz człowieku? Jaka przedsiębiorczość?? "Rozwój" w klimatach z Bangladeszu, gdzie desperaci nie mający szans na cywilizowane zatrudnienie i których nie stac na własny rower chwytają się brzytwy?
Odpowiedz
Strona 1 z 4

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...