Ło Jezu ale problemy....
|
|
Czyli rowerem miejskim nie można dojeżdżać do pracy? W tym wypadku dowóz ludziom jedzenia to jest praca tych ludzi. Tak na szybko tyle w temacie
|
|
A Panki zajmujące publiczne miejsca dla mieszkańców nie przeszkadzają?
|
|
I jeżdżą po chodnikach co jest niezgodne z prawem.
|
|
Pomijając temat rowerow. Jestem w szoku jak wiele osob podejmuje sie tego nie łatwego zarobku. Jak widac chęci do uczciwej pracy są i duch przedsiebiorczosci. A dlaczego? A wyobraźmy sobie ze taki dostawca musial by zarejestriwac dzialalnosc , zaplacis zus, ksiegowego, jpk vat, itd. Nikt by nie pracował !!! To jest idealny dowod na to jak panstwo zabija drobną działalność.
|
|
W miescie, w ktorym rzadza developerzy, takie sprawy nie maja znaczenia.
|
|
Cebulaki przejedzcie sie na zlom za 30 zl wyczarujcie sobie rowerek i mozecie smigac legalnie.
|
|
Zuczek przecież chyba nie stroni od wpychania publicznej kasy do kieszeni oligarchów i powinien sie wręcz cieszyć, że w Kozim Grodzie przedsiębiorczośc POnownie zatętniła.
|
|
W miescie, w ktorym rzadza developerzy, takie sprawy nie maja znaczenia.Oczywiście, że nie mają. Ale to wiesz ty, ja i może jeszcze pare osób. Reszta łapie się na to bicie piany, a istotne interesy (czytaj:juma) przechodzą bez echa. Po minusach jaki dostał ten komentarz widać, że większość nic nie kuma... |
|
"A Panki zajmujące publiczne miejsca dla mieszkańców nie przeszkadzają? "
A kto tymi Pankami jeździ...? Turyści?
|
|
Czy ty człowieku wiesz co to jest juma ?W miescie, w ktorym rzadza developerzy, takie sprawy nie maja znaczenia.Oczywiście, że nie mają. Ale to wiesz ty, ja i może jeszcze pare osób. Reszta łapie się na to bicie piany, a istotne interesy (czytaj:juma) przechodzą bez echa. Po minusach jaki dostał ten komentarz widać, że większość nic nie kuma... |
|
sPOkojnie. Minusiki to "prezent" od ratuszowo-deweloperskiej agencji pr, która monitoruje zachowania użytkowników forum.W miescie, w ktorym rzadza developerzy, takie sprawy nie maja znaczenia.Oczywiście, że nie mają. Ale to wiesz ty, ja i może jeszcze pare osób. Reszta łapie się na to bicie piany, a istotne interesy (czytaj:juma) przechodzą bez echa. Po minusach jaki dostał ten komentarz widać, że większość nic nie kuma... |
|
Ludzie - podli jesteście, co za czytelnik doniósł? Ci chłopcy za... w upale żeby coć zarobić ucziciwie!
NIe każdy ma tatusia polityka, radnego lub dewelopera!
|
|
Lublin stolicą cebuli co widać na zdjęciach.
|
|
To temat dla dyrektora Sagana lub dyr Mariusza Kuny
|
|
W miescie, w ktorym rzadza developerzy, takie sprawy nie maja znaczenia.Może dowożą jadło zapracowanym i głodnym deweloperom i w ten sposób dokładają swoja cegiełkę do dewelo-rozwoju? |
|
Ja wiem. "Juma" to potocznie kradzież.Czy ty człowieku wiesz co to jest juma ?W miescie, w ktorym rzadza developerzy, takie sprawy nie maja znaczenia.Oczywiście, że nie mają. Ale to wiesz ty, ja i może jeszcze pare osób. Reszta łapie się na to bicie piany, a istotne interesy (czytaj:juma) przechodzą bez echa. Po minusach jaki dostał ten komentarz widać, że większość nic nie kuma... |
|
Niedługo nawet polski dostawca pizzy okaże się niepotrzebny, bo zastąpi go "pracownik" z Bangladeszu zwany "innowacją". Są kraje, które już zrozumiały, że takie "innowacje" niszczą rynek pracy, unikają płacenia podatków i zamiast zatrudniać pracowników wynajmują od nich samochody, rowery czy mieszkania i zakazały takiej działalności.
|
|
Niedługo nawet polski dostawca pizzy okaże się niepotrzebny, bo zastąpi go "pracownik" z Bangladeszu zwany "innowacją". Są kraje, które już zrozumiały, że takie "innowacje" niszczą rynek pracy, unikają płacenia podatków i zamiast zatrudniać pracowników wynajmują od nich samochody, rowery czy mieszkania i zakazały takiej działalności.Które to kraje? Podaj przykłady. |
|
Jak widac chęci do uczciwej pracy są i duch przedsiebiorczosci.O czym piszesz człowieku? Jaka przedsiębiorczość?? "Rozwój" w klimatach z Bangladeszu, gdzie desperaci nie mający szans na cywilizowane zatrudnienie i których nie stac na własny rower chwytają się brzytwy? |
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|