System LSI jest ułomny od 2014 roku, od tego czasu NIKT Z TYM NIC NIE ZROBIŁ. I to jest sprawa KLUCZOWA, jak można przeprowadzać konkurs z wykorzystaniem narzędzia, które jest wadliwe. A jeśli chodzi o zasady i sposób prowadzenia naboru to czego wymagać od BMW urzędników UMWL - jednych partyjnych sługusów z PO-PSL zastąpiły inne z PiS, jedni i drudzy mają pojęcie o przedsiębiorczości i dotacjach jak aborygen o konstruowaniu bomby wodorowej ... Zajmuje się funduszami UE jeszcze od czasów funduszy przedakcesyjnych i powiem jedno: lubelskie instytucje: UMWL, WUP, LAWP to największe zaprzalstwo i kołtuństwo pośród wszystkich IZ-ek i IP w kraju (kto pracuje "w projektach" wie o czum piszę)
|
|
Pani Kędzierska zajmuje się "ocenom" wniosków :)))) Tej kobiecie na prawdę nic nie wychodzi. Serdecznie jej współczuję, bo ma ogromnego pecha. Już chyba nic nie jest w stanie zrobić, żeby obronić stanowisko.
|
|
Pani Kędzierska zajmuje się "ocenom" wniosków :)))) Tej kobiecie na prawdę nic nie wychodzi. Serdecznie jej współczuję, bo ma ogromnego pecha. Już chyba nic nie jest w stanie zrobić, żeby obronić stanowisko.Jak można krytykować poprawność językową innych ludzi i robić przy tym błędy ortograficzne. Naprawdę piszemy łącznie:-) |
|
Nabór pilnie powinno skontrolować Ministerstwo Rozwoju. Godzina naboru nie była ujednolicona. Powinien być jeden licznik czasu. Czy ktoś wiedział że można przed 10.00 złożyć wniosek?
|
|
Ludzie matko juz dajcie spokój konkurs sie zakończył. Lista zlorzonych wnioskow juz jest wywieszowa. A wy nadal swoje??? Przeciez nie ma szans ze kazdy dostanie. Ludzie uspokójcie się!!!
|
|
Kpina z ludzi.. mam 100% strat więc starałem się o uzyskanie tej dotacji za pierwszym razem nie udało mi sie wysłać pakietów bo nie mogłem sie zalogować i konkurs anulowali.. w drugim terminie po tym jaki kabaret był w pierwszym pomyślałem "ok trzeba działać szybko".. I co? Porażka.. czekam cierpliwie do 10:00 wypełnione hasła tokeny.. klikam.. Super.. zielony komunikat potwierdzający wysłanie wniosku lecz godzina przyjęcia 9:59:59.. eliminuje to mój wniosek o czym dowiaduje się w piątek.. 1 sekunda odbiera nadzieję i po raz kolejny czuje się oszukany przecież gdybym wiedział że taka niesynchronizacja mam miejsce to bym odczekał 2 sek dłużej.. Ale głównym kryterium przyjęcia wniosku była kolejność "kto pierwszy ten lepszy".. Czy ktoś ma podobną sytuację? Ciekawy jestem ilu jest poszkodowanych z racji tego że otrzymali potwierdzenie przyjęcia wniosku o 09:59:59?
|
|
i bardzo dobrze dobrać się w końcu do tych przekrętów na srodkach unijnych gdzie praktycznie bez firm pośredniczących albo bez znajomości urzędniczych nie ma szans na uzyskanie środków.A ostatni nabór to już jawna kpina z ludzi .Jeszcze jedno pytanie jaki kapitał obrotowy jest potrzebny tym wszystkim kancelariom adwokackim i doradczym ktorych wiele otrzyma środki z ostatniego naboru?
|
|
Na uczciwych zasadach nie powinno być żadnych opóźnień żadnej synchronizacji itp. a takowe powinny być podane wcześniej i to że liczy się czas serwera CEST, a nie lokalny lubelski np. poza tym jak nie było problemów jak były o 10.00.00 wszyscy kliknęli równo przycisk a odpowiedź dostali 10.00.16 i 10.01.00 nawet więc czy to nie były problemy? A jeszcze dodam że wtsjrmniczeni wiedzą że pakiet 50 km od Lublina będzię szedł dłużej niż z Lublina a liczyły się milisekundy
|
|
Przedsiębiorcy - powinniśmy protestować. LAWP stworzył możliwości złożenia wniosków tylko dla znajomych przedsiębiorców którzy nie stracili dochodów 98% podczas pandemii. Dlaczego tak mówię gdyż w dniu złożenia wniosku do LAWP pojawił się komunikat następującej treści cyt. „ W związku z pracami dotyczącymi utrzymania systemu informatycznego w dniu 29 lipca od 9:30 do 11:30 nastąpi czasowe wyłączenie systemu LSI2014. Prosimy o uwzględnienie tej informacji w harmonogramie prac LSI 2014.” Sami osądzie…….. B.S
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|