![]() |
Żałosne.
|
![]() |
Nie atakowałbym osoby, która chce pomóc bliskiej osobie. Można mieć wysokie dochody, ale równie wysokie wydatki. Obecnie można nabyć samochod w leasingu. To nie majątek. Niemniej bardzo dziwi, że ma z ukochaną osobą dziecko i nie ma ślubu? Ja nie miałem pieniędzy na wesele. Rodzina mojej żony nawet nie myślała, by ją wesprzeć. To wziąłem "cichy" ślub... zwaliła mi się do domu cała rodzina ;) Mam ślub cywilny i jest OK. Zastanawia mnie ta klinika. Dlaczego klinika? Moja siostra leczyła się po nfz i żyje.
|
![]() |
Michał jest obecnie w Lublinie. Może ktoś z Was chce mu te Wasze rewelacyjne tezy w twarz powiedzieć służę zorganizowaniem spotkania. Piszcie na ssijciepałę***eprostakibezemocjiiserca@gmail.com
|
![]() |
Przepraszam, ale uważam to za żałosne. Niestety, jak pojawia się choroba w rodzinie, to najpierw się redukuje swój majątek, tym bardziej że większość Polaków nie żyje ponad stan. Nabycie samochodu w leasing - bez jaj, za jedną miesięczną ratę można kupić zwykły samochód, nawet będzie w tej cenie zatankowany. Skoro większość artystów ma takie posiadłości to znaczy że zarabiają wystarczająco dużo aby było ich stać na nabycie takich nieruchomości czy ruchomości. Tylko czy w obliczu choroby bliskiej osoby jest to niezbędne ?? Niestety, takie apele celebrytów, budzą we mnie obrazę, min. jak płacze Cugowskeigo na niską emeryturę. Tylko niech pokaże swój ,, skromny domek'' i pochwali się jakie składki przez całe życie artystyczne płacił.
|
![]() |
niech ograniczy wydatki to zauważy, że mu wzrósł dochód, który może przeznaczyć na leczenie konkubiny.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|