DROŻYZNĘ TO DOPIERO ZOBACZYCIE PO NOWYM ROKU GDY PRZESTANIE OBOWIĄZYWAĆ WIĘKSZOŚĆ TZW TARCZ CZY ZEROWY VAT W DODATKU ZDESPEROWANE PISIORY BY POZOSTAĆ PRZY KORYCIE POŚWIĘCĄ GOSPODARKĘ I ZNÓW ZACZNIE SIĘ SOCJAL ZWIĘKSZENIE MENELOWEGO 20 EMERYTURY CO TYLKO NAPĘDZI INFLACJĘ ALE CO SIĘ DZIWIĆ PRZECIĘTNY WYBORCA PIS MA IQ NA POZIOMIE AMEBY XD
|
|
Ty masz za to tak "wybitny" iloraz inteligencji, że nawet Caps Locka nie potrafisz wyłączyć. O stosowaniu znaków interpunkcyjnych już nawet szkoda wspominać. A marną propagandę opozycyjną zachowaj dla swojej rodzinki i znajomków - może oni dadzą się na nią nabrać.
|
|
Ty masz za to tak "wybitny" iloraz inteligencji, że nawet Caps Locka nie potrafisz wyłączyć. O stosowaniu znaków interpunkcyjnych już nawet szkoda wspominać. A marną propagandę opozycyjną zachowaj dla swojej rodzinki i znajomków - może oni dadzą się na nią nabrać.W kwestii formalnej - a ty nie widzisz tej galopującej drożyżny? Dlaczego więc piszesz o opozycyjnej propagandzie? |
|
A swoją drogą, Redakcjo, to z tym "serem gołda", to pojechaliście...
|
|
@Barry Tyle ciekawostek o żeńskiej koszykówce, które przyjmowałem w ciemno jako wartość dodaną do artykułów, a Ty tu nagle piszesz, że 18-procentowa inflacja to opozycyjna propaganda??? Chłopie, to podważa nie tylko Twoją wiarygodność ale i zdolność pojmowania faktów. Ja też robię zakupy dla 4-osobowej rodziny i to co się dzieje to tragedia. I rzeczywiście po Nowym Roku będzie jeszcze gorzej. Dużo gorzej. Ciekawi mnie tylko to zestawienie cen bo choć nie spisuję danych to rękę dam sobie uciąć, że Stokrotka jest sporo droższa od Lidla teraz.
|
|
,,moja wizja jest warta poświęcenia gospodarki''.
|
|
Znowu Kaczyński w nocy pozmieniał ceny w sklepach. Ale przyjdzie Tusk ze swoim tajnym guzikiem, naciśnie go i będzie taniej:)
|
|
Znowu Kaczyński w nocy pozmieniał ceny w sklepach. Ale przyjdzie Tusk ze swoim tajnym guzikiem, naciśnie go i będzie taniej:)Tak, to wina Kaczyńskiego i jego debilnej populistycznej polityki. |
|
Więcej socjali i bardziej nakręcić inflację aby okraść Polki i Polaków z oszczędności. Wasze ulice, nasze kamienice!!
|
|
>>Znowu Kaczyński w nocy pozmieniał ceny w sklepach
|
|
...no a KTO INNY jest temu winien...???
|
|
Tamci kradli, ale ci się dzielą !!
|
|
Dopiero jak za ladą stanie osobiście Donald Tusk i jego spec od ekonomii mgr polonistyki Leszczyna, a towar do siateczki będzie pakował Radek Sikorski, w Polsce każdemu tak się polepszy, że ludzie z nudów będą protestować. Tylko z nudów.
|
|
Dopiero jak za ladą stanie osobiście Donald Tusk i jego spec od ekonomii mgr polonistyki Leszczyna, a towar do siateczki będzie pakował Radek Sikorski, w Polsce każdemu tak się polepszy, że ludzie z nudów będą protestować. Tylko z nudów.Matołlku - jaka była inflacja za Tuska? |
|
Cham, jak wie, że nie ma racji, to zaczyna wyzywać.Dopiero jak za ladą stanie osobiście Donald Tusk i jego spec od ekonomii mgr polonistyki Leszczyna, a towar do siateczki będzie pakował Radek Sikorski, w Polsce każdemu tak się polepszy, że ludzie z nudów będą protestować. Tylko z nudów.Matołlku - jaka była inflacja za Tuska? |
|
Czego jesteś idealnym przykładem. No więc jaka była inflacja za Tuska?Cham, jak wie, że nie ma racji, to zaczyna wyzywać.Dopiero jak za ladą stanie osobiście Donald Tusk i jego spec od ekonomii mgr polonistyki Leszczyna, a towar do siateczki będzie pakował Radek Sikorski, w Polsce każdemu tak się polepszy, że ludzie z nudów będą protestować. Tylko z nudów.Matołlku - jaka była inflacja za Tuska? |
|
Nie dyskutuję z k-analią bez zdolności honorowej. Pisałem o tym wielokrotnie.
|
|
Nie dyskutuję z k-analią bez zdolności honorowej. Pisałem o tym wielokrotnie.Jeśli z jakiegoś mnieznanego mi powodu mnie masz na myśli, to muszę stwierdzić, że tradycyjnie już mijasz się z prawdą - co chwilę komentujesz moje wpisy, matołku. |
|
Szambo znowu wybiło! I jakaś padlina musi być gdzieś blisko, bo szczury z kanałów wylazły
|
|
Szambo znowu wybiło! I jakaś padlina musi być gdzieś blisko, bo szczury z kanałów wylazłyOd wielu miesięcy nie widziałem żadnego sensownego wpisu twojego autorstwa na tym forum, Jasin. Nic z argumentami, nic z faktami. Widocznie w tym szambie, za którego znawcę zaczynasz uchodzić, czujesz się dobrze. Ale nam tu ten ściek nie jest potrzebny. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|