Czy narcystyczny technokrata-dendrofob (imiennik lipy) pała bezinteresowną nienawiścią do drzew czy robi demolkę z uwagi na troskę o szybki "rozwój" sieci 5g - i tak żadne happeningi nie dotrą do betonowego umysłu.
|
|
szurnięta psycholewica zorganizowała kolejny żałosny happening ???
|
|
Pozwolę sobie zacytować swój stary komentarz: Zafiksowane na punkcie ekologii kółko wzajemnej adoracji w którego skład wchodzą działacze Towarzystwa dla Natury i Człowieka oraz Lubelskiego Ruchu Miejskiego dobrze wie, że na większe zmiany nie ma już żadnych szans. W grę wchodzą co najwyżej drobne, kosmetyczne zmiany w projekcie. Dobrze też wiedzą, że proponowane przez nich zmiany są niefunkcjonalne, irracjonalne i bezsensowne. Chcą ochrony kilku drzew kosztem uprzykrzenia życia tysiącom mieszkańców Lublina. Dla nich pojęcie transportu indywidualnego nie istnieje, więc na okrągło i z premedytacją ignorują fakt, że większość ludzi porusza się samochodami.
|
|
strasznie lipne te przedwyborcze szopki lewicowego ruchu miejskiego a Pietrasiewicz to moglby wziac sie w koncu za jakas robote zamiast biegac po miescie i przypinac sie do drzew choc obawiam sie ze marne na to szanse bo ten beztroski chlopczyk raczej nigdy nie wydorosleje, ogolnie dno i wodorosty
|
|
"Ja się tu wychowałem, Lipową chodziłem do przedszkola. Czuję się jakby ktoś demolował mi dom." - Naprawdę poważna gazeta publikuje takie argumenty? Miasto powinno być użyteczne dla tysięcy zamieszkujących je ludzi i aby tak było to musi być modernizowane a nie dawać odczucie, że czas stoi w miejscu kilku wychowanym w tej okolicy ignorantom!
|
|
Kiedy był na to czas to plany przebudowy ulic zostały zoptymalizowane pod kątem zachowania jak największej ilości drzew z czego należy się cieszyć ale nie rozumem robienia takich szopek i nadawania imion tym drzewom. Typowe działanie aby zabłysnąć.
|
|
Kiedy był na to czas to plany przebudowy ulic zostały zoptymalizowane pod kątem zachowania jak największej ilości drzew z czego należy się cieszyć ale nie rozumem robienia takich szopek i nadawania imion tym drzewom. Typowe działanie aby zabłysnąć.Proponuję zmienić paradygmat: ***s://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/30-lat-samorzadu-w-polsce-stara-nowoczesnosc-polskich-miast-wywiad-z-filipem/yzew20z |
|
Niektórzy naprawdę muszą zacząć się dusić albo umierać na choroby związane z zanieczyszczeniem powietrza, żeby zrozumieli, jak ważne są drzewa w miastach. Póki u nich jest dobrze, to znaczy, że wszędzie jest dobrze.
|
|
Jak widzę patodeweloperka jeszcze ma kasę na opłacanie agencji d/s wazelinowania POsunięć I-szego Dendrofoba Lubelszczyzny i minusikowania głosów mieszkanców. Jak długo jeszcze starczy dewelosrebrników złupionych z jelonków w latach dewelo-eldorado (które dobiegło ostatecznego końca w marcu 2020) na to smarowanie? PS. W bonusie zaktualizowana lista loginów dewelo-siepacza: ege_szege, BillyWhite, Klu, uwaga_na_trole_z_pis, lube102, Qba, miszczu, BVNHD, luigi, RyanGlo, Piter79, gargamel2, drwstrzas, lubelski_szaman, Coffe_Taste, Niemamloginu, Agent_Tomek, qwertyqaz, zLublina, pepeszownik, kronikiekoszurii, DWkomentator, Jacob_Loui, wncl32nfei66y, stop_ekoterrorystom_, Wojtaszko, majormmm, scooby, Gelon, Jacenty44, WschodPolski, saviano, Gatusso.
|
|
Te wpisy o agencji PR i dewelo-siepaczu a także wymienianie przypadkowych loginów jak mniemam mają w zamyśle odwrócić uwagę od pisowskiej farmy trolli grasującej na forum DW? Kompromitujesz się totalnie mając czytelników za ciemny i niczego nieświadomy lud, który wszystko kupi.
|
|
Z językiem na brodzie biegacie za tymi aktywistami i o nich piszecie, śmieszna sprawa.
|
|
Czas reakcji siepacza dewelorozwoju (w godzinach pracy agencji ok. 9:00-22:00) to z reguły circa 10 minut. Prawdopodobnie taki jest wymóg zawarty pomiędzy zleceniodawcą (patodeweloperem/patodeweloperami) a zleceniobiorcą (agencja p. artura z wypchanym portfelem) w umowie o "świadczenie usług marketingu internetowego". PS. Pytanie dla zaawansowanych: dlaczego deweloperzy mieliby płacić za "marketing" popierający wyrzynki w historycznym centrum miasta? Odpowiedź: dewelorozwój to nie tylko napychanie kieszeni oligarchów, ale kompleksowa POlityka degradacji i zadłużania miasta, której osią jest wiadomy technokrata-satrapa rodem sPOd Krasnegostawu o silnych skłonnościach psychopatycznych.
|
|
Moja rada jest taka, żeby nie karmić PISowskiego trolla "kronikidewelorozwoju". Niech dalej żyje w przeświadczeniu, że ktokolwiek zwraca uwagę na jego wypociny. Niech sobie spokojnie spamuje, hejtuje i wymyśla kolejne niestworzone historie w tej swojej chorej główce. I uczciwie muszę przyznać, że dawno nie spotkałem kogoś kto by miał tak nasrane pod kopułą. Nie jestem pewien na 100% czy tu psychiatryk dałby radę pomóc.
|
|
Sprawdźmy, w jakim czasie dewelo-siepacz ruszy do ataku (za który zapłacą i tak deweloperzy, czyli mamy sytuację win-win): Panie dewelo-fantomas, czy w tej masakrze chodzi o interes operatorów sieci 5G, czy robisz pan to z bezinteresownej nienawiści do drzew i do tego nieszczęsnego miasta?
|
|
Kilku oszołomów robi cyrk na całe miasto chyba tylko po to, żeby zaistnieć w przestrzeni publicznej.
|
|
Wyciąć z korzeniami tą totalną lipę, która nazywa się Krzysztof... Żuk... Masakra co ten facet wyprawia. Pytanie, czy za darmo...?
|
|
Moja rada jest taka, żeby nie karmić PISowskiego trolla "kronikidewelorozwoju". Niech dalej żyje w przeświadczeniu, że ktokolwiek zwraca uwagę na jego wypociny. Niech sobie spokojnie spamuje, hejtuje i wymyśla kolejne niestworzone historie w tej swojej chorej główce. I uczciwie muszę przyznać, że dawno nie spotkałem kogoś kto by miał tak nasrane pod kopułą. Nie jestem pewien na 100% czy tu psychiatryk dałby radę pomóc.Bidoku, wysłałeś tego posta o 15.38. Tak was gnębią w tym urzędzie, że musicie po godzinach zostawac i klepać posty w obronie Żunia? |
|
Nie można, w imię dobrej przyszłości Lublina, pokazywać szkodliwego myślenia prezydenta Żuka i jego otoczenia o komunikacji w śródmieściu, z wąskimi projetowanymi w pierwszej połowie XX w. A w dużej części wytycznymi w wieku XIX. Drzew i zielonego obrazu Lipowej i Racławickich już się nie uratuje, ale mieszkańcy uratowali PDT, nie dopuścili do budowy w jego miejscu olbrzymiej galerii z parkingiem dla 500 aut, co groziło katastrofie miejskiej komunikacji w ciągu Narutowicza.
|
|
Nie można, w imię dobrej przyszłości Lublina, pokazywać szkodliwego myślenia prezydenta Żuka i jego otoczenia o komunikacji w śródmieściu, z wąskimi projetowanymi w pierwszej połowie XX w. A w dużej części wytycznymi w wieku XIX. Drzew i zielonego obrazu Lipowej i Racławickich już się nie uratuje, ale mieszkańcy uratowali PDT, nie dopuścili do budowy w jego miejscu olbrzymiej galerii z parkingiem dla 500 aut, co groziło katastrofie miejskiej komunikacji w ciągu Narutowicza.W dodatku inwestor chciał wyburzyć kamienice sąsiadujące z PDT. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|