Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Duży sklep w Lublinie otwarty mimo obostrzeń. Jak to możliwe?

Utworzony przez Janusz_Paliwas, 26 stycznia 2021 r. o 19:48 Powrót do artykułu
No patrz pani, a wystarczyło poczytać coś więcej i już dawno by pani wiedziała że będą otwarte...
Odpowiedz
Precz z tyranem i przy...bocznymi jego!
Odpowiedz
Państwo w stanie rozkładu. Sklep z elektroniką udający spożywczaka. Niech sieciówki z ubraniami też zaczną sprzedawać kawę i zostaną kawiarniami. Jeden wielki bajzel
Odpowiedz
Kurde co PISrańce robią z tym krajem rozumiem że mamy PISrańce czasy ale żeby tak nam ( bo nie sobie przecież ) przykręcać śrubę nam niczego nie wolnoa a pisrańcom wolno wszystko Dobrze niech kombinują POPIERAM
Odpowiedz
I wielkie halo.Media expert w Ikei jest czynne cały czas i czym różnią sie od siebie te 2 sklepy. Bylem w tym 2 odebrać zamowienie internetowe,tłumy,zakupy na raty ,ludzie sie cisną i jest ok
Odpowiedz
Niech się wszyscy pootwierają to może będzie szansa żeby ludzie nie poumierali z głodu na co ten rząd mówiąc elokwentnie ma wyj...bane. Dość tego cyrku. Obostrzenia, obostrzenia i jeszcze raz obostrzenia - oto strategia rządzących na walkę z tą... pandemią. Pozbawiają ludzi często jedynego źródła utrzymania polskich rodzin zamykając im interesy ale pasibrzuchy w czerni cały czas pozostają otwarci... na kasę. W Biedronkach, Lidlach i innych marketach też się nikt nie zaraził. W restauracji, kawiarni, pubie, hotelu czy siłowni wirus już czeka? Kto w to uwierzy???
Odpowiedz
I bardzo dobrze, już dość tego PISowskiego terroru. Ludzie nie mają z czego żyć, nie kazdy siedzi na rządowej posadce, pierdzącc w stołek i biorąc po 20 tysi co miesiąc. Skoro katabasy mogą kiwac się w kościele i zbierać kasę to właściciele restauracji też mogą a kto się boi niech nakryje się kocem i siedzi w domu. Wszystko w temacie.
Odpowiedz
I bardzo dobrze. Solidarnie to wszyscy powinni się otwierać, a nie chować przed tym bardzo śmiercionośnym i straszliwym wirusem tylko że w tv.
Odpowiedz
Byłem w tym sklepie w piątek. Mało ludzi, pełen reżim, zgodnie z przepisami. Zupełnie nie zrozumiałe jest to, że wolnostojący sklep np Media Markt może działać, a sklep tej samej branzy w pasażu, juz nie. Sklepy spożywcze, drogerie, kościoły, które skupiają wiele ludzi moga działać, a sklepy RTV, gdzie zakupy robi się od czasu do czasu i klientów jest jednorazowo mniej, juz nie. Ale to jest pisowska logika, tego zrozumieć się nie da...
Odpowiedz
Byłem w tym sklepie w piątek. Mało ludzi, pełen reżim, zgodnie z przepisami. Zupełnie nie zrozumiałe jest to, że wolnostojący sklep np Media Markt może działać, a sklep tej samej branzy w pasażu, juz nie. Sklepy spożywcze, drogerie, kościoły, które skupiają wiele ludzi moga działać, a sklepy RTV, gdzie zakupy robi się od czasu do czasu i klientów jest jednorazowo mniej, juz nie. Ale to jest pisowska logika, tego zrozumieć się nie da...
 W pełni się zgadzam, logiki tu zero.
Odpowiedz
"- Jestem bardzo zaskoczony – przyznaje właściciel jednego ze sklepów działającego w Galerii Olimp. – Nie chcę tu krytykować innych, ale wydaje mi się to bardzo nie w porządku. Zamknięci zostaliśmy wszyscy i wszyscy ponosimy w tym czasie gigantyczne straty. Powinniśmy działać solidarnie" - O I TAKICH NIEUDACZNIKÓW-PRZEDSIĘBIORCÓW przestraszonych, zahukanych mamy. Nie myśli o życiu tylko posłusznie będzie wykonywał polecenia rządu, choćby ten mu nakazał żreć gruz. Jestem głody a mój sąsiad je - to co mam zrobić? Też jeść czy zakazać jemu jedzenia żeby się ze mną solidaryzował? Parodia. Napiszcie którego sklepu to właściciel żebym wiedział gdzie nie chodzić na zakupy.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...