Wywiad z zarządcą apart-hotelu (doświadczenie menedżerskie zdobywał w RPA poganiając do roboty wiadomo kogo), ale wcale nie o branży hotelarskiej, a o gastronomii. A może czytelnicy zamiast frazesów, że na topie będzie kuchnia tradycyjna podlana sosem etosu pracy, woleliby zapoznać się z faktami, np. ile obecnie "zarabiają" jelonki, które "zainwestowały" w apartamĘty w hotelu Arche?
|
|
To w RPA Pana nauczyli jak niszczyć i nieszanować mienia mieszkańców, oraz pozwalać na postój aut gości i współpracowników przed samym wejściem na chodniku w miejscu do tego niedozwolonym?
|
|
"Druga rzecz bardzo istotna, to jakość oferowanego jedzenia. Jeszcze większy wpływ według mnie ma serwis. Bardzo dobry serwis uratuje najgorszą potrawę, odwrotnie to już nie działa. Nawet jak restauracja ma najlepszego szefa kuchni, a mizerny serwis, klient zapamięta kiepską obsługę i pójdzie pod inny adres, a tu nigdy już nie wróci."
"Czy smakuje" sprawdziło swego czasu Arche:
***czysmakuje.blogspot.com/2019/01/restauracja-kulturalna-w-hotelu-arche.html
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|