No i gratulacje dla tej Pani :)
|
|
Jakbym miał taką Panią Dzielnicową to specjalnie jakieś drobne wykroczenie bym popełnił, żeby tylku skuła mnie kajdankami, porozmawiała, nakierowała...
:D
|
|
Gratulacje dla zwycięzców!
Pani Ilona, Pani Katarzyna i Pan Jakub spisali się na medal.
Nawet jeśli jakaś część głosów pochodziła od nich, to zasługuje to na pochwałę, bo taka jest idea Rozpoznawalnego Dzielnicowego - to jest przeciwieństwa infiltratorów i pracujących po cywilu. Dzielnicowy musi być widoczny i rozpoznawalny.
Ci Państwo doskonale się z tego zadania wywiązali - bo są teraz najbardziej rozpoznawalnymi dzielnicowymi Lublina, czy się to komuś podoba czy nie.
Wielkie gratulacje i czekamy na informacje, jak przełożeni to wynagrodzą zwycięzcom.
|
|
Gratulacje dla Państwa!!!!
|
|
Brawo...aż miło popatrzeć,że mamy taką wspaniałą i piękną policję!
|
|
Bardzo miło i sympatycznie wygląda Pani Dzielnicowa ze zdjęcia, mam nadzieję, że rzeczywiście jest dobrym Dzielnicowym, który rozumie ludzi.. Gratulacje dla Pań na podium :D
|
|
A zobacz rano bez makijażu?To się zdziwisz.
|
|
Szkoda,że nie ma zdjęć wszystkich wygranych w tym plebiscycie, bo ja chcę zdjęcie Pana Jakuba!!!! A powiem szczerze, to bardzo ogarnięty dzielnicowy i do tego bardzo, bardzo przystojny także gratuluję...
|
|
A zobacz rano bez makijażu?To się zdziwisz.Ja mógłbym codziennie budzić się obok niej rano :-) |
|
Super, fajnie, że pojawiają sie takie pozytywne akcenty, a nie wszędzie, że wszystko złe, zawodzi, nie udało sie i tak w kółko.. Więcej dobrych wiadomosci proszę!!
|
|
Zazdrość?
|
|
Baby do garów!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|