Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Dzielnicowy Roku KMP w Lublinie: Mam fantastyczną gminę i mieszkańców

Utworzony przez leszekas12, 22 października 2018 r. o 11:07 Powrót do artykułu
No i gratulacje dla tej Pani :)
Odpowiedz
Jakbym miał taką Panią Dzielnicową to specjalnie jakieś drobne wykroczenie bym popełnił, żeby tylku skuła mnie kajdankami, porozmawiała, nakierowała... :D
Odpowiedz
Gratulacje dla zwycięzców! Pani Ilona, Pani Katarzyna i Pan Jakub spisali się na medal. Nawet jeśli jakaś część głosów pochodziła od nich, to zasługuje to na pochwałę, bo taka jest idea Rozpoznawalnego Dzielnicowego - to jest przeciwieństwa infiltratorów i pracujących po cywilu. Dzielnicowy musi być widoczny i rozpoznawalny. Ci Państwo doskonale się z tego zadania wywiązali - bo są teraz najbardziej rozpoznawalnymi dzielnicowymi Lublina, czy się to komuś podoba czy nie. Wielkie gratulacje i czekamy na informacje, jak przełożeni to wynagrodzą zwycięzcom.
Odpowiedz
Gratulacje dla Państwa!!!!
Odpowiedz
Brawo...aż miło popatrzeć,że mamy taką wspaniałą i piękną policję!
Odpowiedz
Bardzo miło i sympatycznie wygląda Pani Dzielnicowa ze zdjęcia, mam nadzieję, że rzeczywiście jest dobrym Dzielnicowym, który rozumie ludzi.. Gratulacje dla Pań na podium :D
Odpowiedz
A zobacz rano bez makijażu?To się zdziwisz.
Odpowiedz
Szkoda,że nie ma zdjęć wszystkich wygranych w tym plebiscycie, bo ja chcę zdjęcie Pana Jakuba!!!! A powiem szczerze, to bardzo ogarnięty dzielnicowy i do tego bardzo, bardzo przystojny także gratuluję...
Odpowiedz
A zobacz rano bez makijażu?To się zdziwisz.
 Ja mógłbym codziennie budzić się obok niej rano :-)
Odpowiedz
Super, fajnie, że pojawiają sie takie pozytywne akcenty, a nie wszędzie, że wszystko złe, zawodzi, nie udało sie i tak w kółko.. Więcej dobrych wiadomosci proszę!!
Odpowiedz
Zazdrość?
Odpowiedz
Baby do garów!!!
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...