![]() |
STOP CHAOSOWI W SZKOLE!
|
![]() |
A gdzie mój wpis wolność słowa miłujący zeteselowski DW? A i wyniki sondażu mocno podkręcone dla dobra sprawy. I co się dziwić, że nakład spada.
|
![]() |
Proszę podać listę szkół, w których nauczycielom nie chce się pracować.
|
![]() |
Realnie strajk był może 15 % szkół w województwie lubelskim - a w niektórych na 50 nauczycieli strajkowało 5
|
![]() |
To był strajk ZNPowców a nie nauczycieli, strajk miał wyłącznie wymiar medialny, a nie realny, wielka klapa ZNP i Broniarza
|
![]() |
UCZCIWI NAUCZYCIELE, KTÓRZY PRACUJĄ Z DZIEĆMI SĄ POD NIEZŁĄ PRESJĄ ze strony organizatorów strajku i platformerskich władz miasta które nawet chcą płacić za strajk. NIEŁADNIE
|
![]() |
DOBRZE ŻE LIKWIDUJĄ GIMNAZJA BARDZO DOBRZE. Dobrze że wraca system 8+4
ZNP już odleciało całkowicie w kosmos. Czy ktokolwiek w Polsce ma gwarancję zatrudnienia na 5 lat (poza prezydentem RP)? O co oni walczą? Każdy by chciał ciepły stołek, ale komuna się dawno skończyła.
|
![]() |
Brawo nauczyciele! Ktoś musi przemówić rządzącym do rozumu i powstrzymać ten bałagan w szkołach który nasz czeka w przyszłym roku. Czy są już podręczniki, podstaw programowa, sposób rozwiązania podwójnych roczników w szkołach średnich? Nie ma nic tylko plakat "dobra szkoła" - pewnie okaże się taka sama dobra jak "dobra zmiana".
|
![]() |
byli ormowcy i zomo , też popierają.
|
![]() |
Dlaczego lemingi straszą swymi fantazjami, a nie tym co PiS już zrobił? Bo żaden zapowiadany koszmar nie zrealizował się... ceny w sklepach te same, opłaty w banku bez zmian, no i paliwo stoi w miejscu. Ja mogę natomiast wymienić multum rzeczy, które wplynęły na zubożenie społeczeństwa.
|
![]() |
Skoro "klasa panów" się zaparła i nie chce z nikim i o niczym rozmawiać - trzeba strajkować i protestować! Popieram.
|
![]() |
Oni wiecznie strajkują !! Już nie chce się o tym czytać. Co za ludzie.
|
![]() |
|
![]() |
|
Strona 5 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|