Już pierwszego dnia otwarcia, widziałem na własne oczy, motłoch z bahorami 500 + wchodził do fontanny i okładał kulę kijami, kamieniami i wchodził na nie robiąc sobie pamiątkowe fotki. Strach było zwrócić uwagę bo można było starcić życie. Jak nie włączą fontanny to do czasu rozpoczęcia remontu nic z kul nie pozostanie. A i tak istnieje ryzyko, co ja piszę, prawdopodobieństwo graniczące z pewnością, że wtedy motłoch zrobi sobie basen pod chmurką, kąpielisko za darmo, bo czemu i komu jak nie mi się należy jam przecież polak spod znaku żołnierzy wyklętych. Taka kultura i wychowanie, najlepiej jakby ogrodzić fontannę płotem na bydło pod wysokim napięciem i po kłopocie. Albo posta2ić 20 policjantów z paralizatorami i bronią 24h. Taka moja propozycja w czasach zarazy i bezhołowia pisowskiego.
|
|
co do demolki kul to racja natomiast nie rozumiem problemu jak w gorące dni dzieciarnia zacznie biegać po wodzie w fontannach - przecież to nie jest jakiś historyczny zabytek a tak naprawdę dosyć tandenie prezentująca się tryskawka wody. Niech dzieciaki mają zabawę. I tak w meczowe dni Motoru strach będzie tam wejść
|
|
Kolejna "inwestycja" kierownika sPÓłdzielni dewelo-tęcza, która wpisuje się w plan P0grążenia finansu miasta-wydmuszki.
|
|
3,5 krotna roczna wysokość budżetu na wymianę "kopciuchów" przeznaczona na "wodotryski" i to w sytuacji, w której koszty zewnętrzne złej jakości powietrza w naszym mieście, to około 130 tysięcy pracowniczych dni chorobowych, 370 przedwczesnych zgonów i około 2,5 miliarda złotych, czyli równowartość rocznych dochodów miasta. Na zdrowie lokalnym decydentom ich ochroniarzom w centrum!
|
|
Przecież to było do przewidzenia. Wcześniej w tym parku było siedlisko żuli, wandali i innej patologii. Władze Lublina zafundowały mieszkańcom kolejny bubel. 45 baniek wywalonych w błoto - dosłownie i w przenośni. Jeszcze kilka miesięcy i ten pseudo park będzie w takim samym stanie (albo nawet gorszym) jak przed remontem. Zostanie tylko ta kolorowa kładka jako symbol lubelskiego dziadostwa.Biuro Propagandy PIS znowu nic nie podesłało i trzeba ratować się gotowcami wklejanymi od artykułu do artykułu? Największym lubelskim dziadostwem są internetowe trolle(czytaj opłacani hejterzy krytykujący na zamówienie wszystko co się dzieje w Lublinie) twojego pokroju. |
|
KABARET.... blacharz samochodowy nie wziałby 70 000 za naprawę tego wgniecenia
|
|
Już pierwszego dnia otwarcia, widziałem na własne oczy, motłoch z bahorami 500 + wchodził do fontanny i okładał kulę kijami, kamieniami i wchodził na nie robiąc sobie pamiątkowe fotki. Strach było zwrócić uwagę bo można było starcić życie. Jak nie włączą fontanny to do czasu rozpoczęcia remontu nic z kul nie pozostanie. A i tak istnieje ryzyko, co ja piszę, prawdopodobieństwo graniczące z pewnością, że wtedy motłoch zrobi sobie basen pod chmurką, kąpielisko za darmo, bo czemu i komu jak nie mi się należy jam przecież polak spod znaku żołnierzy wyklętych. Taka kultura i wychowanie, najlepiej jakby ogrodzić fontannę płotem na bydło pod wysokim napięciem i po kłopocie. Albo posta2ić 20 policjantów z paralizatorami i bronią 24h. Taka moja propozycja w czasach zarazy i bezhołowia pisowskiego.Forumowy nieoficjalny rzecznik kierownika Łysogrodu właśnie wyraził, co jego Pan myśli o uboższej części mieszkańców. Czytajcie i wyciągajcie wnioski. (PS. Jeśli chcieć znaleźć by mega-kmiota, dobrym pomysłem byłoby zacząć poszukiwania wśród prezesów spółek dewelocwaniackich. Ale ich zachowania nie P0dlegają krytyce, z uwagi na wypchane portfele). |
|
Są kamery za prawie 300 tys, a na nic się przydały^^
|
|
Nie jęcz trollu tylko bierz się za minusowanie. Przed tobą kolejny zmarnowany weekend.Przecież to było do przewidzenia. Wcześniej w tym parku było siedlisko żuli, wandali i innej patologii. Władze Lublina zafundowały mieszkańcom kolejny bubel. 45 baniek wywalonych w błoto - dosłownie i w przenośni. Jeszcze kilka miesięcy i ten pseudo park będzie w takim samym stanie (albo nawet gorszym) jak przed remontem. Zostanie tylko ta kolorowa kładka jako symbol lubelskiego dziadostwa.Biuro Propagandy PIS znowu nic nie podesłało i trzeba ratować się gotowcami wklejanymi od artykułu do artykułu? Największym lubelskim dziadostwem są internetowe trolle(czytaj opłacani hejterzy krytykujący na zamówienie wszystko co się dzieje w Lublinie) twojego pokroju. |
|
Przecież to było do przewidzenia. Wcześniej w tym parku było siedlisko żuli, wandali i innej patologii. Władze Lublina zafundowały mieszkańcom kolejny bubel. 45 baniek wywalonych w błoto - dosłownie i w przenośni. Jeszcze kilka miesięcy i ten pseudo park będzie w takim samym stanie (albo nawet gorszym) jak przed remontem. Zostanie tylko ta kolorowa kładka jako symbol lubelskiego dziadostwa.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|