Hej wszystkim!
Poszukuje fotografa i kamerzysty na wesele w Lublinie. Dotychczas zainteresowały mnie tylko usługi firmy redge.pl.
Zostawiam info jakby ktoś chciał się zapoznać:
foto-video.gdziewesele.pl/Fotograf/redgepl-tylko-najlepsze-zdjecia.html
Co myślicie? A może macie jakieś inne propozycje?
|
|
Prawdę powidzaiwszy prezentowane zdjęcia na zalinkowanej przez Ciebie stronie nie prezentują się za dobrze. Cena jak za fotografowanie/filmowanie wzbudza również spore podejżenia.
|
|
Najlepszy w tej branży jest Tomek Szymczyk z Kraśnika
centrumfotovideo.pl/about.html
Najnowocześniejszy sprzęt i doskonali fachowcy do jego obsługi to gwarancja sukcesu.
|
|
Śmiało mogę polecić firmę 2f.com.pl z Lublina. Robili mi sesję ślubna w plenerze, zdjęcia są przepiękne! Naprawdę warto.
|
|
Jak najbardziej polecam. Mam doświadczenie z tą firmą i jestem bardzo zadowolona z ich usług. Profesjonalnie i rzetelnie.
Deb0308 - Polecam:
|
|
Polecam sprawdzić smok studio, jak dla mnie zdjęcia, które robi ten Pan są świetne ;) Klimatyczne, naturalne, nie ma się do czego przyczepić ;) Nie jest pdoobno najtańszy, no ale sorry - albo niska cena albo wysoka jakosć, co kto woli
|
|
ja mogę polecić ***fotozdrojewska.pl/ . robi świetne zdjęcia, nieszablonowe, przepiękne a przy tym pełen profesjonalizm. osobiście jestem bardzo zadowolony.
|
|
od siebie polecam
******wymarzonekadry.pl
byliśmy mega zadowoleni
|
|
A ja polecam fotografów ślubnych duet Perfect Sense Studio. Robili zdjęcia na naszym ślubie, efekty przeszły nasze oczekiwania. Zdjęcia są naturalne, niewymuszone. Uchwycili tyle świetnych momentów, z których do tej pory się śmiejemy :) w pełni profesjonalne podejście do klienta oraz cała obsługa. Warci swojej ceny. Polecam na prawdę.
|
|
usługi fotograficzne Łukasz szeremeta - profesjonalna firma, świetne pomysły, miła obsługa!
***szeremeta.pl
|
|
ja polecam świetnego fotografa, który zajmuje się fotografią ślubną: ***szymonprzybylkafoto.pl/
|
|
nie dokładnie lublin, ale z okolic zamościa warty polecenia jest ******fotografiafilm.eu
|
|
polecam fotografa lukegood: ***s://***facebook.com/lukegoodphotography/ robił zdjęcia na naszym weselu i jesteśmy bardzo zadowoleni. potrafi uchwycić emocje i najważniejsze chwile.
|
|
Najlepszy fotograf ślubny Lublin to bielakstudio.com.pl robią śliczne zdjęcia i filmy. Wybrałam ich na mój ślub i moja koleżanka, obie jesteśmy bardzo zadowolone. Ta ekipa nie robi zdjęć ze schematu, mimo tego samego fotografa mam całkowicie inne zdjęcia niż moja koleżanka. Koniecznie sprawdźcie ich portfolio na stronie, zdjęcia są piękne.
|
|
również polecam ******fotografiafilm.eu/ . wynajęłam ich na móje wesele. dynamiczne zdjęcia, bardzo wesołe. najbardziej jesteśmy zadowoleniu z sesji plenerowej
|
|
Jak dla mnie to tylko Bielak Studio, są najlepsi. Sprawdzie portfolio ana ich stronie lub fejsie, są świetni.
|
|
Hej.
Poszukaj tutaj gdziewesele.pl/fotovideo/lublin/fotograf, na pewno kogoś znajdziesz bo są tam najleeepsze fiirmy!! :)
|
|
z mojej strony moge poleci ć pana ***s://krzysztofkozminski.pl/fotografia-slubna-wroclaw/ . jest najlepszy w tym co robi.
|
|
jeśli szukasz sprawdzonego fotografa z pasją to ja polecam ci sorkowska fotografia ***sorkowska.com/ , robiła u nas zdjęcia na weselu i jesteśmy zachwyceni. widać ze robi to z pasją , jest kreatywna . zresztą sprawdź sobie jej portfolio i sama oceń:)
|
|
z mojej strony polecam ci ***uwiecznij.pl grupa młodych fotografów, z pomysłami i sporymi umijetnosciami. dyskretnie towarzyszyli nam na ślubie robili zdjecia prawie niezauważeni co dla nas było ważne. szybko dostaliśmy obrobioe zdjęcia czs oczekiwania ok 2 tygodni. a i co najwazniejsze cena, niska jak na taka jakosc - no ale pewnie dlatego, że się dopiero rozwijają
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|