Beznadziejny artykuł - może ktoś napisać coś więcej o burgerach? Gdzie co serwują i w jakich cenach?
-- ostatnio próbowałem w food tracku przy Peowiaków, 12 zł prosty, klasyczny burger w smaku jak najbardziej przypadł do gustu.
|
|
Niezmiennie polecam Red Rock w NOT na Skłodowskiej. Tam naprawdę wiedzą jak ma być usmażony burger. Wiem, kwestia gustu, ale o kawał lepszy niż food tracki i inne lokale w Lublinie.
|
|
Najczęściej to spotkać można co chwile reklamy restauracji jakie one są wyśmienite ,jak samemu odwiedzi się te przybytki można stwierdzić że po pierwsze stosunek jakości do ceny nieadekwatny po drugie oferują stare zleżałe i mrożone produkty .Wiec co do ocen byłbym bardzo ostrożny i nie ufał bym lubelskim degustatorom potraw na zamówienie jak choćby panu który pisze częste recenzje w dzienniku.Niejednokrotnie można wydać wcale nie małe pieniążki i wyjść zniesmaczony , gdzie o świeżych produktach to tylko w reklamie i o smaku nikt nic nie wie .Warto dodać ze niektóre lokale są systematycznie reklamowane i są to te same miejsca.Później jeszcze właściciele namawiają na forum pod takim artykułem jak ten o tych wyjątkowych miejscach , bądźcie ostrożni .
|
|
Stek to lepiej sobie zrobić samemu w domu. Chyba, że chcecie się otruć. To idźcie na miasto...
|
|
Beznadziejny artykuł - może ktoś napisać coś więcej o burgerach? Gdzie co serwują i w jakich cenach? -- ostatnio próbowałem w food tracku przy Peowiaków, 12 zł prosty, klasyczny burger w smaku jak najbardziej przypadł do gustu.No spoko tylko ten foodtruck już jest zamknięty |
|
Co za patałach to pisal?! "Wymiata"? Naprawdę?!
|
|
No spoko tylko ten foodtruck już jest zamkniętyPodrzuczcie coś jeszcze... |
|
Zarówno steki, jak i burgery polecam w Kuźni na Północnej. Bardzo dobre mięso, świetna bułka, fajne dodatki. A steki fajne, wysokiej jakości mięso, atrakcyjne ceny.
|
|
A cóż to takiego jest ta "Warszawa", czyżby jakieś nie spełnione marzenie, czy kompleks jakiś może...?
|
|
Beznadziejny artykuł - może ktoś napisać coś więcej o burgerach? Gdzie co serwują i w jakich cenach? -- ostatnio próbowałem w food tracku przy Peowiaków, 12 zł prosty, klasyczny burger w smaku jak najbardziej przypadł do gustu. Zarówno steki, jak i burgery polecam w Kuźni na Północnej. Bardzo dobre mięso, świetna bułka, fajne dodatki. A steki fajne, wysokiej jakości mięso, atrakcyjne ceny.Burgery , kebaby to nie jedzenie , coraz więcej młodych jest tłustych i śmierdzi łojem właśnie przez sposób odżywiania . Mc donalds , kfc i inne mniejsze i większe bary ze sztucznym jedzeniem , ohyda , fujjj. |
|
Burgery , kebaby to nie jedzenie , coraz więcej młodych jest tłustych i śmierdzi łojem właśnie przez sposób odżywiania . Mc donalds , kfc i inne mniejsze i większe bary ze sztucznym jedzeniem , ohyda , fujjj.ale zdajesz sobie sprawę z tego, że mcdonalds a burger z kuźni albo red rock to dwie rózne bajki? |
|
W budce na dworcu są świetne zapiekanki
http://www.studiosiedem.com.pl/index.php/kalkulator-nadrukow
|
|
Najczęściej to spotkać można co chwile reklamy restauracji jakie one są wyśmienite ,jak samemu odwiedzi się te przybytki można stwierdzić że po pierwsze stosunek jakości do ceny nieadekwatny po drugie oferują stare zleżałe i mrożone produkty .Wiec co do ocen byłbym bardzo ostrożny i nie ufał bym lubelskim degustatorom potraw na zamówienie jak choćby panu który pisze częste recenzje w dzienniku.Niejednokrotnie można wydać wcale nie małe pieniążki i wyjść zniesmaczony , gdzie o świeżych produktach to tylko w reklamie i o smaku nikt nic nie wie .Warto dodać ze niektóre lokale są systematycznie reklamowane i są to te same miejsca.Później jeszcze właściciele namawiają na forum pod takim artykułem jak ten o tych wyjątkowych miejscach , bądźcie ostrożni .Widać że się reklamują :) W budce na dworcu są świetne zapiekanki |
|
Bardzo chętnie odwiedzę Bar Nóż, który otwierają już w połowie września. W menu znajdą się pyszne hamburgery, których jestem fanem, więc odliczam czas z niecierpliwością.
|
|
ja polecam ***streetszef.pl/ ! najlepsze burgery w lublinie!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|