mandaciki to by się przydały ale dla aktywistów, którzy wchodzą z kamerą na prywatny ogrodzony teren :) prawo w Polsce obowiązuje wszystkich bez wyjątku :)
|
|
Czy ktoś wreszcie zwinie ten lokalny P0nadpartyjny parasol rozwinięty nad K0ncesjonowanymi deweloburaczkami? PS. Cfela-dewela i reszta nicków z TVBeton - kiedy wjedziesz na forum ze standardowym p13rdoleniem o "parku"?
|
|
Mam nadzieję, że aktywiści stanęli na wysokości zadania i martwej jaszczurce wyprawili godny pogrzeb, wraz ze wszystkimi obrzędami zwyczajowo towarzyszącymi pochówkom jaszczurek. Pojawia się również pytanie czy poinformowali rodzinę zmarłej, tak by jej rodzina mogła wziąć udział w ceremonii pogrzebowej?
|
|
Ci ludzie mają coś z głową. Jak nawłoć jest to krzyczą, że należy ją usuwać bo szkodzi innej roślinności. Jak ktoś się bierze za jej usuwanie, to protestują. Do Abramowic ich skierować albo do Tworek.
|
|
Powinni odstawić alkohol. Byłem tam nie raz i żadnych chomików nie widziałem. Cyrk.
|
|
Od początku było wiadomo, że aktywiści wprowadzają w błąd opinie publiczną. A dam redaktor nie był lepszy. Jesteście mądrzejsi od instytucji które na tym się znają?
|
|
Kolejna nieudana próba odebrania nam parku przez grupkę zawistnych ludzi. Co was tak boli? Ludzie którzy maja gdzie spędzić wolny czas?!
|
|
Pani Chłopicka jak widać pozjadała wszelkie rozumy. Możemy zauważyć, że w każdej sprawie wie więcej niż jakikolwiek urząd.
|
|
Ciekawe, czy biurwy z Regionalnej Dyrekcji Ochrony Świniodeweloperów też koszą trawniki przy swoich dworkach za pomocą spychacza?
|
|
Ciekawe, czy biurwy z Regionalnej Dyrekcji Ochrony Świniodeweloperów też koszą trawniki przy swoich dworkach za pomocą spychacza?Słusznie zayuważyłeś ,,przy swoich'' - więc nic ci do tego. |
|
Czepiają się wszystkiego, aby zniechęcić ludzi do parku. Nie uda się, bo mieszkańcy Czechowa już nie raz pokazali że chcą tego parku i ścieżki. Czekamy na kolejne etapy!
|
|
Czepiają się wszystkiego, aby zniechęcić ludzi do parku. Nie uda się, bo mieszkańcy Czechowa już nie raz pokazali że chcą tego parku i ścieżki. Czekamy na kolejne etapy!Śmierdzielu z TVBeton, wiesz dobrze, że czekanie na las akademików na GCz to jak próżne oczekiwanie na klienta w waszym śmierdzącym biurze sprzedaży kurników. |
|
Czy ktoś wreszcie zwinie ten lokalny P0nadpartyjny parasol rozwinięty nad K0ncesjonowanymi deweloburaczkami? PS. Cfela-dewela i reszta nicków z TVBeton - kiedy wjedziesz na forum ze standardowym p13rdoleniem o "parku"?No właśnie - Jarkacz słusznie wskazał, jak lokalne rządy przejęła ośmiornica deweloperska, ale jakoś nie przechodzi od słów do czynów. |
|
Kolejna nieudana próba odebrania nam parku przez grupkę zawistnych ludzi. Co was tak boli? Ludzie którzy maja gdzie spędzić wolny czas?!Masz najwyraźniej za dużo wolnego czasu w dewelo-burackim biurze sprzedaży kurników. Od 3-ch miesięcy zero klientów, to z braku zajęcia lecisz z tym bełkotem o "parku". |
|
Pani Chłopicka jak widać pozjadała wszelkie rozumy. Możemy zauważyć, że w każdej sprawie wie więcej niż jakikolwiek urząd.Jak można się zapisać do Stowarzyszenia P0liż G00vno Cfaniaka? P0przez wyK0nanie aktu jak w nazwie? |
|
:) aha.Powinni odstawić alkohol. Byłem tam nie raz i żadnych chomików nie widziałem. Cyrk.Paliwacucha - wylazłeś z piwnicy twoich starych, żeby P0szwędać się P0 PRYWATNYM terenie? Mamusia nie dała paszy i zamarzyły się placki z chomika P0 dewelopersku? Następnym razem przed P0lowaniem zalecam najpierw P0dmyć się P0rządnie - P0noć chomik aromat 2-tygodniowych gaci P0trafi wyczuć z odległości P0nad 1 kilometra. |
|
Pachnie to na kilometr molestowaniem chomików, zoofilią. Nie wiem czy nie powinno się tego gdzieś zgłosić. Typek najprawdopodobniej wsadzał dwutygodniowe gacie w nos chomikom i jeszcze się tym chwali na publicznym forum. Ciekawe co by na to powiedział psychiatra?:) aha.Powinni odstawić alkohol. Byłem tam nie raz i żadnych chomików nie widziałem. Cyrk.Paliwacucha - wylazłeś z piwnicy twoich starych, żeby P0szwędać się P0 PRYWATNYM terenie? Mamusia nie dała paszy i zamarzyły się placki z chomika P0 dewelopersku? Następnym razem przed P0lowaniem zalecam najpierw P0dmyć się P0rządnie - P0noć chomik aromat 2-tygodniowych gaci P0trafi wyczuć z odległości P0nad 1 kilometra. |
|
Tego się nie da czytać co Wy tutaj wypisujecie... Dobrze, że jesteście w mniejszości..
|
|
Ten komentarz dobitnie prezentuje poziom, jaki reprezentują aktywiści.... Właśnie dlatego powstało Stowarzyszenie na Rzecz Parku Górki Czechowskie, by przeciwdziałać kłamstwom i manipulacjom, których celem jest zniechęcenie mieszkańców Lublina do korzystania z Parku.
|
|
Ten komentarz dobitnie prezentuje poziom, jaki reprezentują aktywiści.... Właśnie dlatego powstało Stowarzyszenie na Rzecz Parku Górki Czechowskie, by przeciwdziałać kłamstwom i manipulacjom, których celem jest zniechęcenie mieszkańców Lublina do korzystania z Parku.Ile można miesięcznie wyrwać od tebewała za wazelinowanie przegranego już i tak geszeftu 700-lecia? Więcej, niż zarobi w godzinę operator spychacza "koszący" nawłoć i robiący placki z jaszczurek? |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|