Jak zwykle dewellotrol masakruje swoją inteligencję. Kolejna odsłona Lubelskiej nocy kabaretowej czyli "Jestem na tak" "syf "itp. Mój hit na dziś "Argumenty przeciwników parku są po prostu słabe" Tak jakby obrońcy nie chcieli parku. W ogóle jest tu jakiś przeciwnik parku? Wy chcecie zabudowy, a miraże parku które siejecie mają wam tą zabudowę umożliwić. No i argumenty. W sytuacji gdzie na szali jest zdrowie i komfort życia, deweloper mówi "będzie dobrze , nie zaszkodzę wam. A ja deweloperom nie wierzę i mówię nie dla manipulacji
deser.gazeta.pl/deser/7,111858,21984007,krakowski-deweloper-chcial-zbudowac-luksowsowe-osiedle-wyszlo.html#Czolka3Img
|
|
Ciesze sie, ze ktos cos z tym zrobi, oby jak najszybciej! aktualnie wyglada to niesmacznie
|
|
Nie mogę doczekac sie zmian jakie zostana tam wprowadzone, na lepsze!
|
|
W koncu jakos to bedzie wygladalo, obecnie kojarzy sie to z niczym..oby zmiany zostaly wprowadzone jak najszybciej
|
|
W koncu doczekalismy sie z synami zmian tego ponurego miejsca, zaglosujmy na tak
|
|
Zawsze kiedy chcialem kogos zabrac na gorki czechowskie ten odmawial mi twierdzac, ze nigdy takiego zapuszczonego miejsca nie widzial..
|
|
Mieszkam tu od 20lat i nigdy mi sie nie podobaly gorki czechowskie, bardzo dobra inicjatywa!
|
|
6 ostatnich wpisów to propaganda deweloperska w stylu dewellotrolla. Głupie to, aż oczy płaczą ze śmiechu. W zasadzie to współczuć. Wygląda na to że niedziela w pracy, jaka by nie była, ale jednak śmieciówka wymaga.
|
|
Mnie można zaliczyć do zwolennika budowy parku i osiedla. zdecydowanie opowiadam się za zmianami na górkach czechowskich i uporządkowaniem tego barłogu.
|
|
Nie dla gorszego powietrza nie dla zabudowy
|
|
Czekam na referendum! Jako mieszkanka Lublina chce Parku dla moich dzieci
|
|
Dewelotroll musi być na wierzchu. Widocznie pan placi pan wymaga. Wziąbys sie do uczciwej pracy nie szkodzil i innym i sobie za marne srebrniki. Tylko prawdziwy park. Taki jak w plajie z kortami i boiskamu zamiast bloków.
|
|
W takim stanie jak obecnie , górki mi się nie podobają .
|
|
Obrońcy górek najpierw pobudowali sobie chałupy na górkach a teraz wykrzykują hasełka o ochronie przyrody i protestują przeciwko zabudowie. Dobre sobie.
|
|
Pan Sławomir P. budujący się na Górkach Czechowskich, na skraju suchej doliny ochoczo i skutecznie suchą dolinę zasypuje! Narusza prawo, plan miejscowy, którego niby broni, a jednocześnie występuje jako wielki "ekolog". Ktoś to w końcu powinien zgłosić do prokuratora!chodzi o jednego z tych tzw. obrońców górek? no to nieźle |
|
Jeśli grunty należą do prywatnego właściciela, który chce przekształcić ten ugór i wybudować na nim mieszkania to ja jestem jak najbardziej na tak. Co nam po zarośniętych chaszczach.
|
|
Przeczytałam dokładnie artykuł. Developer chce budować bloki na obrzeżu obecnej Górki, czyli zniszczeń obecnego terenu będzie mało. Nie wierzę że developer zniszczy chomiki, założyć trzeba że zadba o nie, właściwie je zabezpieczając.
|
|
Przeczytałam dokładnie artykuł. Developer chce budować bloki na obrzeżu obecnej Górki, czyli zniszczeń obecnego terenu będzie mało. Nie wierzę że developer zniszczy chomiki, założyć trzeba że zadba o nie, właściwie je zabezpieczając.Wierz dalej dewelopropagandzie, obudzisz sie z ręką w nocniku. Górki będą ziszczone a Ty umrzesz na raka płuc. |
|
Cytat z artykułu: "...to takie „napowietrzanie” będzie zaopatrywało miasto w powietrze ogrzane, przefiltrowane przez spaliny z samochodów, wyziewy z wentylacji kilku tysięcy mieszkań, w tym zapachy z kuchni nowych mieszkańców górek. Dziś powietrze jest filtrowane przez kwietne łąki, na których rosną dziesiątki gatunków ziół."
Totalna beze-dura.
Obecnie na Czechowie zimą jest taki smród (ze smogu - samochody i głównie kominy), że czasami wytrzymać się nie da. Lublin to jedno z najbardziej zanieczyszczonych miast w Polsce. Budowa 3 tyś mieszkań nie zmieni raczej tej sytuacji bo wyziewy z kominów to akurat domena domków jednorodzinnych, a nie bloków.
|
|
Nie chcecie parku ze ścieżkami , latarniami , parkingiem , łąką w zamian za ,,przedepty'' .
|
Strona 6 z 7
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|