Mój mąż jest z zawodu dyrektorem...
|
|
ehhh szkoda słów na takich pasożytów
|
|
Jak widać pierwszy Misiewicz Lubelszczyzny ma się znakomicie. A tak poważnie takiej skali nepotyzmu i kolesiostwa jak w czasie trwania dobrej zmiany, jeszcze chyba nie było. Mają tupet sqr....
|
|
koryto+
|
|
3 postkomunistow Zsl w radzie lotniska lublin was nie dziwi?
|
|
DWschodni juz oficjalnie tuba propaganfowa PO-PSL?
|
|
Rolnicy w radzie LOTNISKA sa ok?
|
|
właśnie była taka fajna polska komedia ------- kim jest pani mąż pada pytanie ----- mój mąż jest z zawodu dyrektorem ------ pozdrawiamy kolejnego misio***ka.... grzesiu morduchno moja uśmiechnij się masz już swoją pęsyjkę.
|
|
A wy wyjeżdżacie za granicę aby tyrać za miskę ruży u araba...
|
|
Zuk też jest ze Świdnika, wszyscy trzej powinni tam zostać i tam rządzić ;)
|
|
A za 2 miesiące zwolnienie, odprawka i zakaz konkurencji na roczek i tak dalej i tak dalej...
|
|
i tak z posadki na posadkę :D
|
|
i co z tego, że Świdnika? Patrzy ma osiągnięcia a nie na miejsce zamieszkania, Muszyński do pięt nie dorasta aktualnemu prezydentowi |
|
idź do gimnazjum gnoju bo liczyć nie umiesz a i z historii też jesteś debil |
|
mój mąż jest z zawodu dyrektorem !!
|
|
Co za pisowy typ....
|
|
A to PREZESUNIO znowu spadł na cztery łapy. I tak od urodzenia : DYREKTOR lub Prezes
Oj bardzo zdolny N-ka Wudzista
|
|
ale się pchają na stołki nie odpowiadając za swoje rządzenie,jak ja nienaiwdzę tej polskiej głupoty rądzących od powstania solidaruchów tj. od czasów bolka, który obiecał i nie dał mi 100 milionów
|
|
Jako wyborca PIS mowię że to otwarty i nieszczelny NEPOTYZM !!!!! Nie róbcie ludzie tego samego co robiło PO z PSL !!!!!
|
|
nepotyzm i hipokryzja!!
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|