herflik z gestapo Mądrym nie muszę tłumaczyć z jakiego to filmu, a pissowcy niech sobie poszukają.
|
|
na zdjęciu głównym to garnek tak go przytula?
|
|
Faktycznie Her Flik jak w mordę. A to że jest mały to nie znaczy że każdy garnek może go przytulać.
|
|
Kiedyś mówiło się, że saper nie musi być mądry - saperów ma być dużo. Dziś to samo można powiedzieć o ministrach i wice z Pisu. Ważne, że wie (?), kto to był Pilecki. Ważne, że na wiecach głośno krzyczał i energicznie rączkami machał. Nada się
|
|
Dobrze że stawiają na młodych ludzi. Tylko te kadry. Jak ktoś ma poglądy liberalne europejskie itp jedzie na zachód
Europy lub na Pomorze do Wrocławia Poznania itp. Do nas przyjdźa płd wschodnia i trochę biednej centralnej Polski. Konserwatywnej zaściankowej prokoscielnej wycofanej z kompleksami negatywnej. Dlatego Lublin i lubelskie zawsze będzie na. Końcu
|
|
sokoburaki ujadają
|
|
Następny figo fagot się znalazł. Odważny, bo anonimowy. W necie hero, w życiu zero. A dostałeś kiedy chłopską ręką w pysk?To uważaj, nie fikaj, bo możesz dostać.
|
|
Za to wyleniały Lord Voldemort lubelskiego dewelorozwoju nadal cieszy się POpularnością.
|
|
A deweloniedorozwój - nie....
|
|
DER STURMER ... moze wam tylko towarzysze pozazdroscic tej lewackiej propagandy
|
|
Przestań debilny KOTKU kmiotku podszywać się pode mnie i używać mojego avatara, mały kretynie. Reszta bełkotu kopiuj wklej - bez komentarza...
|
|
O SŁAWKU NOWAKU, złotym dziecku z P0, ulubiencu Tuska DW się nawet nie zajaknie???? Pluralizm medialny wg lewactwa?
|
|
A tego kretyna TECZOWY IDIOTA w ogóle ciepłym moczem....Jak powietrze.... Czasu szkoda na idiotę First Class...
|
|
Znowu bezczelnie kradniesz mi avatar i nieudolnie podszywasz się pode mnie.. Ostrzegam....
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|