Fronton a za nim szklana ściana .....
naprawdę bardzo dziwaczny pomysł,
nawet jak na ostatnie osiągnięcia architektoniczne
w naszym "awangardowym" Lublinie
|
|
"Według służb konserwatorskich, nowa bryła zniszczyłaby charakter tego miejsca."
A sąsiadująca z rozbieraną budowlą kamienica ocieplona zwykłym styropianem w jakże modnym pastelowym kolorze już nie niszczy charakteru tego miejsca? Co za bzdura.
|
|
Jednak sąsiednia kamienica nie jest ocieplona styropianem, ale czy ten kolor pasuje?
|
|
Taki hotel w centrum to cenna rzecz. Ciekaw jestem gdzie goście zaparkują swoje samochody?
|
|
a skąd wiesz , że nie jest to kolor narzucony przez konserwatora zabytków ? Przejdz sie po Starym Mieście , po Krakowskim i zobacz jakie tam są kolory - zapewniam , nie są to kolory dowolne. pytanie do redaktora - pisze Pan, że zostanie frontowa ściana. Czy Pan za to ręczy? Bo mnie się wydaje , że ona jednak nie zostanie , po prostu przypadkiem w sposób kontrolowany się zawali . Pożyjemy zobaczymy kto ma rację. Pan młody, ja stary wiele widziałem. |
|
Tak samo jak było przypadkiem na kołłątaja gdzie teraz siedzibę ma redakcja Dziennika czyli w lokalu kalinowskiego,przypadkiem pękla rura z gazem na sądowej 9 sierpnia ub.r i tak samo przypadkiem ściana się zawali. ludzie kiedy przejzycie na oczy i zrozumiecie że kalinowski i ta jego banda z wodrolu to oszuśći i kombinatorzy ???
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|