"121 pokoi i możliwości przyjęcia aż 242 gości równocześnie. (...) Mieliśmy już dni, w których musieliśmy odmawiać, bo wszystkie pokoje były wynajęte – przyznaje Michał Rzeźnik, dyrektor zarządzający" .... średnie obłożenie roczne miejsc hotelowych to w Lublinie około 25 %, a ci się chwalą że "musieli odmawiać". :)
|
|
Mam pytanie, kto został zaproszony na otwarcie tego hotelu??? Patrząc na zdjęcia odróżnia się elegancki personel hotelu od tej całej reszty ....
|
|
A o co chodziło z tymi ledami i gniazdami legranda?
|
|
Być może przyczyną zainteresowania pobytu w tym hotelu było to, że świadczył usługi na długo przed oficjalnym otwarciem? A może tą przyczyną było to, że jest chyba jedynym tego typu obiektem na świecie, którego zgodność projektu budowy z planami miejscowymi potwierdzał nie magistrat, a inwestor? Jest jeszcze trzecia możliwość, że inni przyglądają się jak było możliwe, by takie przedsięwzięcie zostało zrealizowane w lokalnym systemie ekologicznym, który pełnił funkcję korytarza przewietrzającego?
|
|
Ta pani z recepcji na zdjęciu nr 1 jest fajna.
|
|
Odmawiali odmawiali, modlitwę aby ktoś się u nich zatrzymał... skoro taki tandenty numer aby byłą reklama. |
|
To hostel czy hotel?
|
|
Czyli pozwolenie na użytkowanie było wydane 4 miesiące temu, a skończyli prace wykończeniowe teraz ? Czegoś nie rozumiem "Placówka właśnie została oficjalnie otwarta chociaż przyjmuje gości już od czterech miesięcy."
|
|
Codziennie jakieś ekipy coś poprawiają bo rok to za mało żeby wybudować i wykończyć taki obiekt a ambicje budimex miał ogromne mieli to oddać na młodzieżowe euro w lublinie...Za 5 lat remont generalny budynku.
Jeden z ''roboli'' z budowy
Pozdrawiam
|
|
Może początkowo właściciele myśleli, że gości zadowoli "stan deweloperski" i będą przyjeżdzać "w gości" z własnym wyposażeniem typu łóżka polowe czy karimaty. To tłumaczyłoby popularność wśród gości z Nepalu. |
|
Nie złe klacze obsługują hotel,chyba zatrzymam sie tam na tydzień.Szykować krocza jutro jestem
|
|
Najważniejszy posiłek dnia... śniadanie? A ja myślałem, że obiad? Ale co ja tam bidny nie światowiec wiem :( Brak paroweczek na śniadanie, czy przeoczenie w wyliczeniach dodatkow do gofra? Pierogi fajna sprawa. Ja zamiast gofrów wolalbym naleśnika spałaszować. Kapuczino też bym nie wzgardził.
|
|
A pedal tomeczek dobrse obciaga gosciom?
|
|
A może jakiś artykuł o "inwestorze"? Skąd środki? Powiązania?
|
|
A co na taki nóż w plecy nasza lubelska brać hotelarska. Czy w Lublinie nie ma naszych hoteli, że aż wzywa się tu światowego potentata, żeby dobił naszych hotelarzy.
|
|
No to teraz Paris jest nasz. W Paryżu jest Hilton i w Lublinie też. Linia : Lublin k/Świdnika - Paryż lada moment ruszy. I tłumy żabojadów na pewno zawita do nas.
|
|
Co poniektorym, to nawet otwarcie nowego hotelu przeszkadza, chociaz ich to absolutnie ni dotyczy! Powstal nowy hotel,prywatny, miasto dostanie cos z podatkow, ludzie dostaja zatrudnienie, tak przy budowie, jak I potem przy obsludze I jeszcze zle!!!
|
|
Tragedia , pokoje były wynajmowane a na 4 pietrze syf kiła i mogiła. O czym oni wg mówią ze wszystkie pokoje były wynajmowane
|
|
Będzie praca w Hiltonie to ok. Oby tylko nie zmniejszyło się zatrudnienie w polskich hotelach, które są w Lublinie. Brak uzgodnienia z naszymi hotelarzami to zwykłe draństwo Ratusza.
|
|
Odwiedziłem ich stronę www; ceny pokoi dla 1 osoby za noc od 190 zł. Dla mnie to za dużo, dla kogoś z zagranicy to jedyne 50 euro. Poza tym - bezczelnie piszą, że są w centrum miasta, wszędzie blisko, w tym na Starówkę. Sorry ale dla mnie to żadne centrum. Na starówkę bym się tam pieszo nie wybrał. Zatem - i cena i lokalizacja nie są zachęcające.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|