No i powiedzą że inflacja 3%
|
|
Mam nadzieję, że Tęczowy Sklep Meblowy wyniesie się z Lublina, bo moim zdaniem sklepy meblowe są od sprzedawania mebli a nie od promowania jakichkolwiek ideologii.
|
|
Trza petycję napisac do kaczora zeby dofinansowano ze ta tylko czy on wie co to ikea
|
|
Mam nadzieję, że Tęczowy Sklep Meblowy wyniesie się z Lublina, bo moim zdaniem sklepy meblowe są od sprzedawania mebli a nie od promowania jakichkolwiek ideologii.Jak nie było internetu to tylko rodzina i kilka najbliższych osób wiedziało że jesteś debilem. A teraz proszę jaki zasięg.. |
|
Bo to jest tanie państwo, bavo!!!
|
|
No to są skutki polityki rządu, społeczeństwo się "wzbogaciło " więc sklepy mogą podnosić ceny...
|
|
A ja i tak będę chętnie odwiedzał to tętniące centrum (nowoczesną obwodnicą, którą zawdzięczamy PO, to jak żut beretem), bo wiem, że w ten sPOsób wspieram plany rozwoju dr Zuka. PO prostu zamiast czterech zjem 2 hot-dogi - rozwój to też dbałość o linię!
|
|
Proponuje ci wizytę u psychiatry, idz nawet na NFZ bo coraz gorzej z toba :)
|
|
Mam nadzieję, że Tęczowy Sklep Meblowy wyniesie się z Lublina, bo moim zdaniem sklepy meblowe są od sprzedawania mebli a nie od promowania jakichkolwiek ideologii.
|
|
Aj Waj ale afera
|
|
nie chce wiedziec co jest w tych parówkach ....
|
|
Za odbiór śmieci ceny wzrosły też o 100%. Z 30 na 60. A dwa lata temu było 15. To jest dopiero eldorado.
Zaraz znajdą jakiś pretekst bo paliwo 4.99 to za tanio i trzeba tak na 5.80 znowu podnieść.
VAT będzie 25 albo 26 %. Wysr... A się ta polityka rozdawnicta ale to my za to zapłacimy a nie wiejska
|
|
nie chce wiedziec co jest w tych parówkach ....Jak to co IKEA. |
|
Już lemingi skamlą jak to drogo w Polsce. Tenczowa Ikea podniosła cenę o 100 proc. Wow! I w mieście zapanował głód, czy jak? To od kiedy ceny za tę bułeczkę wzrosły? Bo ja pamiętam, że za Tuska przerzuciłem się z Chleba na Kajzerki, bo też cena wzrosla o 100%. To samo dotyczyło ziemniaków. Zaprzyjaźniłem się z kalafiorem, fasolką szparagową i kapustą. Co do cen za śmieci... ot, wasza ekolodia, czy raczej eko-frajerstwo. Chcecie być biomto bulcie i to słono. A ceny ustalają samorządy, a nie rząd. Prawda? To lećta do Żuka z pretensjami. A co do paliwa... Dla Tuska to może być i po 7zł/ltr. Dla PiSu nie może być powyżej szóstki. Dlatego PiS znów wygra, ku rozpaczy hotdogożerców z tęczowej krainy ;) Kto tam robi zakupy?
|
|
Po 1 to hot dogi nie podrożały tylko wycofano hot doga za 1zł. Hot dog z dodatkami był i jest dalej za 2 zł. Ikea dotychczas doplacala do tych hot dogów bo była to forma marketingu. Czy wy jako przedsiębiorcy placilibyscie klientom żeby coś od was w zasadzie brali za Free?
Po 2 parowka ma 75% mięsa drobiowego więc lepsza niż wiele znanych na rynku np Barlinka (71% miesa).
Słaby artykuł, polecam się następnym razem doinformowac. Nie pozdrawiam
|
|
W Warszawie już dawno jest 2 zł
|
|
Teraz hot doga w ikei musicie sobie sami składać. Dostajecie osobno bułkę, osobno serdelka.
|
|
SpFling.com - świetny projekt dla dorosłych, którzy chcą znaleźć partnera seksualnego
|
|
Ja czekam, aż biuro sprzedaży wiodącego dewelopera zacznie częstować klientów darmowymi plackami z chomika europejskiego. Ponoć potrawa palce lizać, a buldożery wkrótce ruszają do akcji.
|
|
Ta dodatkowa złotówka za hot-doga to efekt zaangażowania IKEA w "tęczowe" projekty . Moja noga tam nie postanie. A biedne i głodne dziecko musi za to słono płacić. Zamiast dwóch hot-dogów musi zjeść jeden, jest nadal głodne, ale za to popatrzy na radosną paradę pederastów.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|