Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

IKEA. To już koniec hot dogów za 1 zł

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 16 września 2019 r. o 15:53 Powrót do artykułu
No i powiedzą że inflacja 3%
Odpowiedz
Mam nadzieję, że Tęczowy Sklep Meblowy wyniesie się z Lublina, bo moim zdaniem sklepy meblowe są od sprzedawania mebli a nie od promowania jakichkolwiek ideologii.
Odpowiedz
Trza petycję napisac do kaczora zeby dofinansowano ze ta tylko czy on wie co to ikea
Odpowiedz
Mam nadzieję, że Tęczowy Sklep Meblowy wyniesie się z Lublina, bo moim zdaniem sklepy meblowe są od sprzedawania mebli a nie od promowania jakichkolwiek ideologii.
  Jak nie było internetu to tylko rodzina i kilka najbliższych osób wiedziało że jesteś debilem. A teraz proszę jaki zasięg.. 
Odpowiedz
Bo to jest tanie państwo, bavo!!!
Odpowiedz
No to są skutki polityki rządu,  społeczeństwo się "wzbogaciło " więc sklepy mogą podnosić ceny...
Odpowiedz
A ja i tak będę chętnie odwiedzał to tętniące centrum (nowoczesną obwodnicą, którą zawdzięczamy PO, to jak żut beretem), bo wiem, że w ten sPOsób wspieram plany rozwoju dr Zuka. PO prostu zamiast czterech zjem 2 hot-dogi - rozwój to też dbałość o linię!
Odpowiedz
Proponuje ci wizytę u psychiatry, idz nawet na NFZ bo coraz gorzej z toba :)
Odpowiedz
Odpowiedz
Aj Waj ale afera
Odpowiedz
nie chce wiedziec co jest w tych parówkach ....
Odpowiedz
Za odbiór śmieci ceny wzrosły też o 100%. Z 30 na 60. A dwa lata temu było 15. To jest dopiero eldorado. Zaraz znajdą jakiś pretekst bo paliwo 4.99 to za tanio i trzeba tak na 5.80 znowu podnieść. VAT będzie 25 albo 26 %. Wysr... A się ta polityka rozdawnicta ale to my za to zapłacimy a nie wiejska
Odpowiedz
nie chce wiedziec co jest w tych parówkach ....
 Jak to co IKEA.
Odpowiedz
Już lemingi skamlą jak to drogo w Polsce. Tenczowa Ikea podniosła cenę o 100 proc. Wow! I w mieście zapanował głód, czy jak? To od kiedy ceny za tę bułeczkę wzrosły? Bo ja pamiętam, że za Tuska przerzuciłem się z Chleba na Kajzerki, bo też cena wzrosla o 100%. To samo dotyczyło ziemniaków. Zaprzyjaźniłem się z kalafiorem, fasolką szparagową i kapustą. Co do cen za śmieci... ot, wasza ekolodia, czy raczej eko-frajerstwo. Chcecie być biomto bulcie i to słono. A ceny ustalają samorządy, a nie rząd. Prawda? To lećta do Żuka z pretensjami. A co do paliwa... Dla Tuska to może być i po 7zł/ltr. Dla PiSu nie może być powyżej szóstki. Dlatego PiS znów wygra, ku rozpaczy hotdogożerców z tęczowej krainy ;) Kto tam robi zakupy?
Odpowiedz
Po 1 to hot dogi nie podrożały tylko wycofano hot doga za 1zł. Hot dog z dodatkami był i jest dalej za 2 zł. Ikea dotychczas doplacala do tych hot dogów bo była to forma marketingu. Czy wy jako przedsiębiorcy placilibyscie klientom żeby coś od was w zasadzie brali za Free? Po 2 parowka ma 75% mięsa drobiowego więc lepsza niż wiele znanych na rynku np Barlinka (71% miesa). Słaby artykuł, polecam się następnym razem doinformowac. Nie pozdrawiam
Odpowiedz
W Warszawie już dawno jest 2 zł
Odpowiedz
Teraz hot doga w ikei musicie sobie sami składać. Dostajecie osobno bułkę, osobno serdelka.
Odpowiedz
SpFling.com - świetny projekt dla dorosłych, którzy chcą znaleźć partnera seksualnego
Odpowiedz
Ja czekam, aż biuro sprzedaży wiodącego dewelopera zacznie częstować klientów darmowymi plackami z chomika europejskiego. Ponoć potrawa palce lizać, a buldożery wkrótce ruszają do akcji.
Odpowiedz
Ta dodatkowa złotówka za hot-doga to efekt zaangażowania IKEA w "tęczowe" projekty . Moja noga tam nie postanie. A biedne i głodne dziecko musi za to słono płacić. Zamiast dwóch hot-dogów musi zjeść jeden, jest nadal głodne, ale za to popatrzy na radosną paradę pederastów.
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...