Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Ile trzeba zapłacić za wynajem mieszkania w Lublinie i w Warszawie?

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 2 lipca 2019 r. o 21:54 Powrót do artykułu
Po 1700 do 2000za m2
Odpowiedz
Sprawdź sobie stronę ***TerazMieszkanie.pl, myślę że na spokojnie cos będą w stanie do Twoich oczekiwań dopasować.  
Odpowiedz
Prosze uwazac na portal terazmieszkanie.pl . To naciagacze, wplacasz 200 zl i nie dostajesz nic w zamian, oferty na ich stronie to czysta bzdura
Odpowiedz
Trudno mi się wypowiedzieć tak ogólnie co do różnych serwisów bo nie mam dużego doświadczenia, ale tak jak na ***TerazMieszkanie.pl tak samo na innych jeśli chodzi o Warszawę to lista ofert jest bardzo długa więc myślę, że coś tam będziesz w stanie wybrać.  
Odpowiedz
Warto w mojej ocenie skorzysta ć z oferty ***FajnieMieszkaj.pl . Przedstawiasz im swoje oczekiwania a pod tym k ątem oni szukają ofert, które przedstawiają i potem wybierasz taką, która będzie ci najbardziej odpowiadała. Płaci się 210 złotych, nie ma potem żadnych dodatkowy prowizji. 
Odpowiedz
Ja osobiście wolę mieszkać nad Polskim Morzem ! Niedawno kupiłam mieszkanko w Lubicz Apartamenty i jestem bardzo zadowolona. Miejsce idealne, okolica spokojna, nowo wybudowane i współczesne wnętrza. Bardzo polecam każdemu kto planuje zakup nieruchomości na północy kraju.
Odpowiedz
Pewnie jak poszukasz w ofercie ***zamieszkajplus.pl to b ędziesz miał okazję coś tam sensownego dla siebie znaleźć. Serwis nie wymaga płacenia prowizji przy wynajmie, ale jednorazowo przed i potem firma stara się do tych oczekiwań jakie klient przedstawi dopasować atrakcyjną ofertę. 
Odpowiedz
Fakt, Warszawa jest mega droga. Przeprowadzając się z Kielc do Warszawy korzytałem z portalu prywatnaoferta.pl, sporo fajnych ofert pokoi/ mieszkań do wynajęcia. 
Odpowiedz
Интересный
Odpowiedz
Ofert w różnych dzielnicach Warszawy jest tutaj ***s://ofertykwadrat.pl/ całkiem sporo. Jestem przekonana, że znajdziesz coś ciekawego dla siebie.
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...