Po 1700 do 2000za m2
|
|
Sprawdź sobie stronę ***TerazMieszkanie.pl, myślę że na spokojnie cos będą w stanie do Twoich oczekiwań dopasować.
|
|
Prosze uwazac na portal terazmieszkanie.pl . To naciagacze, wplacasz 200 zl i nie dostajesz nic w zamian, oferty na ich stronie to czysta bzdura
|
|
Trudno mi się wypowiedzieć tak ogólnie co do różnych serwisów bo nie mam dużego doświadczenia, ale tak jak na ***TerazMieszkanie.pl tak samo na innych jeśli chodzi o Warszawę to lista ofert jest bardzo długa więc myślę, że coś tam będziesz w stanie wybrać.
|
|
Warto w mojej ocenie skorzysta ć z oferty ***FajnieMieszkaj.pl . Przedstawiasz im swoje oczekiwania a pod tym k ątem oni szukają ofert, które przedstawiają i potem wybierasz taką, która będzie ci najbardziej odpowiadała. Płaci się 210 złotych, nie ma potem żadnych dodatkowy prowizji.
|
|
Ja osobiście wolę mieszkać nad Polskim Morzem ! Niedawno kupiłam mieszkanko w Lubicz Apartamenty i jestem bardzo zadowolona. Miejsce idealne, okolica spokojna, nowo wybudowane i współczesne wnętrza. Bardzo polecam każdemu kto planuje zakup nieruchomości na północy kraju.
|
|
Pewnie jak poszukasz w ofercie ***zamieszkajplus.pl to b ędziesz miał okazję coś tam sensownego dla siebie znaleźć. Serwis nie wymaga płacenia prowizji przy wynajmie, ale jednorazowo przed i potem firma stara się do tych oczekiwań jakie klient przedstawi dopasować atrakcyjną ofertę. |
|
Fakt, Warszawa jest mega droga. Przeprowadzając się z Kielc do Warszawy korzytałem z portalu prywatnaoferta.pl, sporo fajnych ofert pokoi/ mieszkań do wynajęcia.
|
|
Интересный
|
|
Ofert w różnych dzielnicach Warszawy jest tutaj ***s://ofertykwadrat.pl/ całkiem sporo. Jestem przekonana, że znajdziesz coś ciekawego dla siebie.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|