Jak nie zmieni się władza w Lublinie to za 10 lat Lublin będzie jednym wielkim gettem deweloperskim. To będzie miasto, w którym będzie się żyło bardzo źle.
|
|
Jak nie zmieni się władza w Lublinie to za 10 lat Lublin będzie jednym wielkim gettem deweloperskim. To będzie miasto, w którym będzie się żyło bardzo źle.Witamy kolejne fake-konto pisowskiego trolla o nicku "kronikidewelorozwoju". Znak charakterystyczny: antydeweloperski bełkot w każdym komentarzu. |
|
co ty nie powiesz dewelotrolluJak nie zmieni się władza w Lublinie to za 10 lat Lublin będzie jednym wielkim gettem deweloperskim. To będzie miasto, w którym będzie się żyło bardzo źle.Witamy kolejne fake-konto pisowskiego trolla o nicku "kronikidewelorozwoju". Znak charakterystyczny: antydeweloperski bełkot w każdym komentarzu. |
|
Nie wiem jak za 10 lat będzie wyglądać Lublin ale wiem jak będzie za 10 lat wyglądało forum Dziennika Wschodniego. Te same opłacone pisowskie trolle na tych samych a być może już innych nowszych fejk kontach będą wklejać te same formułki o deweloperach pod każdy artykuł jaki wyjdzie. Chyba, że prezydent będzie z PiS, to wtedy trolle zmienią narrację i okaże się, że ci deweloperzy jednak są bardzo potrzebni miastu.
|
|
Nie wiem jak za 10 lat będzie wyglądać Lublin ale wiem jak będzie za 10 lat wyglądało forum Dziennika Wschodniego. Te same opłacone pisowskie trolle na tych samych a być może już innych nowszych fejk kontach będą wklejać te same formułki o deweloperach pod każdy artykuł jaki wyjdzie. Chyba, że prezydent będzie z PiS, to wtedy trolle zmienią narrację i okaże się, że ci deweloperzy jednak są bardzo potrzebni miastu.oj nie piernicz Agencie_Sromku |
|
Lublin będzie miastem ludzi starych, młodsza część będzie mówiła po ukraińsku. Padną te nieliczne duże firmy bo do czego będą potrzebne emerytom.Lubartowska czy Dworzec PKP będą oazą szczurów i zieleni. I dalej będziemy się dusili w korkach starych 20 letnich gratów plus służbówek na ulicach..
|
|
10 lat temu Lublin był zapyziałą i zatęchłą dziurą bez jakichkolwiek perspektyw na lepsze jutro. A jaki jest teraz, chyba każdy widzi. Jeśli tempo rozwoju z ostatnich lat zostanie zachowanie, nie ma się czego obawiać i z optymizmem można patrzeć w przyszłość. Byleby tylko żaden socjolog albo politolog z PiS nie został dopuszczony do władzy, bo to na 100% będzie powrót do przeszłości czyli czasów gdy szopka z żywymi zwierzętami była największą miejską inwestycją.
|
|
Kozi Gród za 10 lat będzie spokojnym miasteczkiem zamieszkiwanym przez mniej niż 300k mieszkańców, z czego 30-40% stanowić będą emeryci (studenckiej braci zostanie garstka). Zaletą będą przystępne ceny mieszkań: od 1.000 zł/m2 na dewelogettach, 1.500 na Tatarach i Bronowicach i ok. 3.000 w Centrum. + Mieszkańcy będą mogli nadal cieszyc się zielonymi Górkami. Najważniejsze, aby do tego czasu cwaniacka oligarchia nie zdołała przejąć kluczowych spółek tj. mpwik i lpec, gdyż w przeciwnym wypadku - z uwagi na bandyckie stawki - emeryci będą zmuszeni dokonywać ablucji i defekacji na brzegach Bystrzycy i grzać się palonym w kozach chrustem.
|
|
Kozi Gród za 10 lat będzie spokojnym miasteczkiem zamieszkiwanym przez mniej niż 300k mieszkańców, z czego 30-40% stanowić będą emeryci (studenckiej braci zostanie garstka). Zaletą będą przystępne ceny mieszkań: od 1.000 zł/m2 na dewelogettach, 1.500 na Tatarach i Bronowicach i ok. 3.000 w Centrum. + Mieszkańcy będą mogli nadal cieszyc się zielonymi Górkami. Najważniejsze, aby do tego czasu cwaniacka oligarchia nie zdołała przejąć kluczowych spółek tj. mpwik i lpec, gdyż w przeciwnym wypadku - z uwagi na bandyckie stawki - emeryci będą zmuszeni dokonywać ablucji i defekacji na brzegach Bystrzycy i grzać się palonym w kozach chrustem.Wszystko się zgadza pod warunkiem, że nasz burmistrz w międzyczasie nie zaimportuje dżihadystów za euro-szekle, do czego ponoć czynił juz przymiarki. A co do odpływu studenciaków to ja jestem za - dzięki temu już właśnie udało mi się znaleźć mieszkanie z czynszem niższym o 30% i to ładniejsze od poprzedniego. Wreszcie można przebierać w ofertach. |
|
Kronikidewelorozwoju, Nowogrodzka aż tak marnie płaci swoim trollom, że nawet nie stać ich na własnościowe mieszkanie? Teraz przynajmniej już wiadomo z czego wynikają twoje deweloperskie frustracje.Kozi Gród za 10 lat będzie spokojnym miasteczkiem zamieszkiwanym przez mniej niż 300k mieszkańców, z czego 30-40% stanowić będą emeryci (studenckiej braci zostanie garstka). Zaletą będą przystępne ceny mieszkań: od 1.000 zł/m2 na dewelogettach, 1.500 na Tatarach i Bronowicach i ok. 3.000 w Centrum. + Mieszkańcy będą mogli nadal cieszyc się zielonymi Górkami. Najważniejsze, aby do tego czasu cwaniacka oligarchia nie zdołała przejąć kluczowych spółek tj. mpwik i lpec, gdyż w przeciwnym wypadku - z uwagi na bandyckie stawki - emeryci będą zmuszeni dokonywać ablucji i defekacji na brzegach Bystrzycy i grzać się palonym w kozach chrustem.Wszystko się zgadza pod warunkiem, że nasz burmistrz w międzyczasie nie zaimportuje dżihadystów za euro-szekle, do czego ponoć czynił juz przymiarki. A co do odpływu studenciaków to ja jestem za - dzięki temu już właśnie udało mi się znaleźć mieszkanie z czynszem niższym o 30% i to ładniejsze od poprzedniego. Wreszcie można przebierać w ofertach. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|