![]() |
"motyw ludowy" w koszulce z PRL
|
![]() |
haha, nikt mi nie powie, że to nie broszka
|
![]() |
...kwintesencja społeczeństwa oraz b.odpowiednie miejsce na instalację tych prac!
|
![]() |
o szymon szympans i jego lewackie urojenia. Lublin i całą Polskę należy oczyści od lewackich śmieci. tym razem jest postep bo juz ta zaćpana hołota niczym ich wódz nie pokazała ptaszka. Niech swą szutke wystawiaja tam gdzie ich miejsce w Korei Północnej tam jest rezerwat dla lewackiego bydła
|
![]() |
Won prowokatorze!
|
![]() |
Trzeba im jakieś Nazwisko nadać. Czekam na propozycje.
|
![]() |
Dobre! Te rzezby to typowi lublinianie czyli brud smrod i cebularz. Brawo Szymon! Pozdro dla niego z Polski A.
|
![]() |
Pietrasiewicz powinien odpowiedzieć za drzewa które zamordował by stworzyć te kuromysła.
|
![]() |
Chyba Sebiks.
|
![]() |
Czy to jest nawiazanie do KOD? Brud, smród, zaniedbanie kto z kim przystaje takim sie staje. Szymon bedziesz musiał umyć plecy alimenciarzowi Mateuszowi i bedzie ok.
|
![]() |
Typowi wyborcy zukow jak się patrzy.
|
![]() |
To tam proponowano pomnik Lecha i Marii Kaczyńskich co spotkało się z wielkim oburzeniem Lubelaków. A tu proszę, wizytówka Lublina - Polaki Cebulaki. Winszuję mieszkańcom Koziego Grodu wyborów.
|
![]() |
Trzeba im jakieś Nazwisko nadać. Czekam na propozycje.Janusz Opryński v. Palikot, Sebastian Pietrasiewicz, Grażyna Żuk-Hołda |
![]() |
Żyd stawia steroerytopowe karykatury Polaków w centrum polskiego miasta, ciekawe czy jakiś polski „artysta” stawia kpiące z żydowskich stereotypów rzeźby w centrum dużego izraelskiego miasta?
|
![]() |
Piękne - prawdziwy Polak, któremu się wydaje, że ma pochodzenie szlacheckie, a nie zauważa, że mentalnie nadal siedzi w czworakach.
Normalni ludzie przyjmą to z dystansem i bez kija w tyłku. Reszta musi się pogodzić z bolesną prawdą, że przeglądają się w lustrze.
|
![]() |
Zastanawiam się czy ta prezentacja nie kwalifikuje się pod art. 133 kk? Znieważenie może przybierać rożne formy
|
![]() |
Amatorskie figurki jakich pełno w przydrożnych zajazdach, barach i niby góralskich kolibach, w lublinie nagle awansują do miana dzieła sztuki artystycznej godnego sławić miasto na głównym placu. Dla mnie to jest chore, ale ja jestem z prowincji i może się nie znam, jak ratusz nie widzi w tym infantylnego
|
![]() |
Trzeba im jakieś Nazwisko nadać. Czekam na propozycje.Toż to "Bolek",jego Danuśka i ich synio Jaruś.A "Bolka" koniecznie trzeba przodziać w koszulkę KON STY TUCJA. |
![]() |
Gdzie nosacze, ja się pytam
|
![]() |
Takie dzieło jacy jego twórcy. Niech nazwą swoimi imionami. Albo imionami i nazwiskami prezydenta, radnych, i innych znanych postaci miejskiego patry. .... o kórwa, zadobre by dla takich twórców było, ... lubelocebulikatu. Za skierowanie kasy miejskiej na takie gramoctwa-monstra. Chyba że to autoportret twórców, to na własnym podwórku za własne niech sobie stawiają.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|