Ścierka tebewałowa nie ma czasu na takie "bzdury". Ma terK0tać o "utraconym parku" i trzepać w łapki jak tresowana małpa. Ale NSA tym razem nie da się chyba nabrać na toP0rne K0nfabulacje.Miejmy nadzieję że zaskarżenie wyroku coś da, oby ten teren został zagospodarowany, na razie powstał tam kawałek ścieżki ale liczę na to że powstanie prawdziwy park.Posłuchaj lepiej, co powiedział w tej sprawie sędzia sprawozdawca: ***s://youtu.be/U7alCEAIy1o
|
|
Do czytających komentarze: Czy nie wydaje Wam się co najmniej dziwne, żeby nie powiedzieć podejrzane, że na forum pod artykułami dotyczącymi górek czechowskich udziela się głównie jedna osoba? Nasuwa mi się pytanie opłacona czy wariat? Tak o ciebie chodzi monisiu.On tylko udaje Monisię, to jest facet. I tak, opłacony pisowski troll. |
|
Dalej wierzgasz, cfelku tebewałowy? P0może to dewelo-bandzie jak umarłemu kadzidło, albo jak bilbordy pre-referendalne :-DDDDo czytających komentarze: Czy nie wydaje Wam się co najmniej dziwne, żeby nie powiedzieć podejrzane, że na forum pod artykułami dotyczącymi górek czechowskich udziela się głównie jedna osoba? Nasuwa mi się pytanie opłacona czy wariat? Tak o ciebie chodzi monisiu.On tylko udaje Monisię, to jest facet. I tak, opłacony pisowski troll. |
|
Hahaha, coś pięknego wyobrazić sobie roztrzęsione rączki i rozbiegane wilcze oczka dewelo-ubogacacza, który bezradnie ciska się jak wesz na grzebieniu, żeby uratować geeszeft, który jest już nie do uratowania. Jak myslisz, tępa ścierK0 z agencji pato-pr opłacana z funduszy wysępionych z PFRON- czy to orzeczenie zniweczy plany szusowania w Alpach?
|
|
Dawno się już tak nie ubawiłam jak dziś, patrząc na forumowe wierzganie ścierki tebewałowej, która robi w P0rtki żeby to aby nie na nią spadła wścieklizna dewelo0buraczka.
|
|
Pomimo wysokich cen na rynku nieruchomości nadal brakuje mieszkań, młode rodziny nie chcą już mieszkać w wielkiej płycie. Miasto powinno rozwijać się i oferować odpowiednie warunki mieszkaniowe oraz gospodarcze, idąc w kierunku tego wyroku odnoszę wrażenie, że się cofamy, stąd moim zdaniem bardzo słuszna decyzja o odwołaniu i mam nadzieję, że zostanie odpowiednio zaargumentowana. Żuk nie raz wbrew swoim wrogom pokazywał, że ma rację.
|
|
idąc w kierunku tego wyroku odnoszę wrażenie, że się cofamy, stąd moim zdaniem bardzo słuszna decyzja o odwołaniu i mam nadzieję, że zostanie odpowiednio zaargumentowana. Żuk nie raz wbrew swoim wrogom pokazywał, że ma rację.Piękna dewelo-mowa trawa. Jak dla mnie - wisienka na torcie dzisiejszej dewelo-Porażki. Czekam na więcej. Co nie zmienia faktu, że właśnie cofnęliście się do square 1, dewel0-buraczki. P0 5 latach kampanii pato-pr i milionach zmarnowanych na nieudaczne próby dopchnięcia geszeftu 700-lecia. Ale, P0nieważ pazerność odebrała twoim Panom rozum, będziecie dalej brnąć w to bagno przy bezużytecznej P0mocy Dziada Jakubowickiego. |
|
Możesz sobie trzepać w łapki do woli, śmierdząca trzepaczK0 z agencji pato-pr - w żaden sP0sób nie P0psuje mi to humoru. Wystarczy, że wyobrażę sobie minę Ubogacacza Jakubowickiego P0 przeczytaniu tego newsa. Dzisiejszy dzień to rzadka okazja do świętowania dla mieszkańców Dewelo-folwarku. Chyba zaraz odpalę sobie sovietsK0je igristoje z tej okazji. A dewelo-banda będzie musiała zachować swoje dom-perignony na inną okazję, która miejmy nadzieję się już nie trafi :-DDD
|
|
Prezydent wykazał się troską o przyrodę dopuszczając budowę blokowisk na terenach na których występuje minimum 94 gatunki prawnie chronione. Czy są w tym mieście jeszcze jakieś granice żenady? I dlaczego lubelski podatnik musi za to wszystko płacić?Granice wyznaczał P0nad-partyjny parasol zawieszony nad głowami dewelo-bandy. Ale chyba nawet "parasolK0wi" zaczynają mieć wątpliwości, czy warto się P0dkładać w interesie garstki cfanych dewelo-buraczków. P0wietrze uchodzi z dewelo-balona i szczury będą uciekać z tonącego okrętu tak, jak Dziad Jakubowicki czmychnął z Koziego Grodu. |
|
Hejka, cfelku tebewałowy, czuję że wkrótce twoja P0sada sie zwolni i w związku z tym P0stanowiłam zachęcić dewelo-buraczków, żeby zamiast morona zatrudnili MNIE do operacji PR-owych. JaK0 próbkę moich mozliwości prezentuję ten utwór: Chcieliśmy wam dac park większy niz Łazienki, Licząc choć na słowo "dzięki!" Ale Czarnek-Garnek piasek w tryby wkręcił, Razem z bandą aktywstów popsuł wszystko - niechaj ich pokręci! Chcieliśmy w rytm rozwoju bitów, Postawić wam po cichu las mega-akademików, Ale zaraz ten wichrzyciel LAS narobił krzyku! Razem z bandą aktywistów popsuł wszystko - nici z geszefciku. Chcieliśmy zrobić wszystko na wypasie, Myśląc, że dzięki kamerdynerowi da się Zarobić grubą kasę. Ale przez ludzi-wilków skończy się na owiec wypasie. Joł, joł.
|
|
Mam nadzieję, że kasacja się powiedzie.Nawet jeśli się P0wiedzie, będzie to musztarda P0 dewelo-obiedzie. Za 2-3 lata czasy masowego upychania pseudo-apartamentów będą niczym więcej, jak pieśnią historii. Przegraliście, dewelo-buraczki, ale pazerność każe wam dalej wierzyć w moce Dziada Jakubowickiego. |
|
Ścierka tebewałowa nie ma czasu na takie "bzdury". Ma terK0tać o "utraconym parku" i trzepać w łapki jak tresowana małpa. Ale NSA tym razem nie da się chyba nabrać na toP0rne K0nfabulacje.Miejmy nadzieję że zaskarżenie wyroku coś da, oby ten teren został zagospodarowany, na razie powstał tam kawałek ścieżki ale liczę na to że powstanie prawdziwy park.Posłuchaj lepiej, co powiedział w tej sprawie sędzia sprawozdawca: ***s://youtu.be/U7alCEAIy1o |
|
Najtańszy ruski sikacz musujący - Monisia, widzę że ci się "powodzi". No nie wiem nie wiem, może zostaw go na jakąś lepszą okazję? Urodziny mamy albo taty? Będą zachwyceni jak wpadniesz z takim prezentem. PS. Aż tak słabo płacą na farmie trolli czy to realna wycena twojego trollerskiego potencjału?
|
|
Hejka, dewelo-buraczki. ProP0nuję karę dla nieudacznego kamerdynera, który obiecywał złote góry czechowskie - nie bierzcie go w tym roku na obóz narciarski. Niech odP0kutuje.
|
|
Nawet russkoje igristoje smakuje wybornie w dzień Wielkiej P0rażki dewelo-bandy. Wierzgaj dalej, cfelku dewelo-ratuszowy :-DDD
|
|
Hahaha, coś pięknego wyobrazić sobie roztrzęsione rączki i rozbiegane wilcze oczka dewelo-ubogacacza, który bezradnie ciska się jak wesz na grzebieniu, żeby uratować geeszeft, który jest już nie do uratowania. Jak myslisz, tępa ścierK0 z agencji pato-pr opłacana z funduszy wysępionych z PFRON- czy to orzeczenie zniweczy plany szusowania w Alpach?
|
|
Wiedziały co brały dewelocfaniackie gały. Teraz żarciki o "ryzyku byznesowym" odbiły się im ryK0szetem.
|
|
Piękny to Dzień, w którym tebewały przegrały - a muzyka z debilnej katarynki grającej refren o "parku" rozbrzmiewać będzie aż do zatonięcia tego dewelo-titanika.
|
|
Pięknie. Niech Dewelo_ubogacacz dalej brnie w to bagno, mimo że szanse realizacji planu geszeftu 700-lecia to już P0niżej 1%. Może w swoim dewelo-zapale P0pełni wreszcie fałszywy krok, który P0zwoli osądzić go za jego P0dłe P0stępki.
|
|
Możesz sobie trzepać w łapki do woli, śmierdząca trzepaczK0 z agencji pato-pr - w żaden sP0sób nie P0psuje mi to humoru. Wystarczy, że wyobrażę sobie minę Ubogacacza Jakubowickiego P0 przeczytaniu tego newsa. Dzisiejszy dzień to rzadka okazja do świętowania dla mieszkańców Dewelo-folwarku. Chyba zaraz odpalę sobie sovietsK0je igristoje z tej okazji. A dewelo-banda będzie musiała zachować swoje dom-perignony na inną okazję, która miejmy nadzieję się już nie trafi :-DDD
|
Strona 4 z 9
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|