Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Zarabiam 86 $ za godzine pracy w domu. Bylem zszokowany, gdy moja sasiadka powiedziala mi, ze wynosi srednio 95 USD, ale teraz widze, jak to dziala. Teraz czuje taka swobode, ze jestem swoim wlasnym szefem. Oto, co robie..............>>>>>>> w­w­w­.­M­o­n­e­y­4­6­.­c­o­m­
Odpowiedz
Wiadomo, wyprzedaż resztek polskich firm trwa...
Odpowiedz
Czy szanowny dziennikarz mógłby cos więcej napisać o tej firmie Luma,ile lat na rynku, czym się zajmuje, jaki kapitał, bilanse???? Bo już w lubelskiem szpitale sa przejmowane przez jakieś spółki, a potem zaraz upadłości, ale w mieddzyczasie za spzredany sprzet ma się zyski
Odpowiedz
\Czy to ta firma, ktora przyjmowala do pracy prawie samych ukraincow a wczesniej zwolnila polskich doswiadczonych pracownikow?
Odpowiedz
O, kolejny element planu Morawieckiego?
Odpowiedz
To jest kara za pazernosc zarzadu firmy, mysleli, ze jak wyleja polska doswiadczona zaloge na ukrainskich nierobow bez odpowiedniego doswiadczenia to beda zbijac kokosy; do tego dostali mniejsce w specjalnej strefie za friko. Brak zlow...
Odpowiedz
Te ich buty to dno. Miałem, oddałem, czekam na zwrot pieniędzy.
Odpowiedz
Pomyśleć, że za PRL lubelska firma robiła buty dla USA - na wyposażenie żołnierzy z lotniskowców i miała się dobrze. A teraz należymy do NATO i.....
Odpowiedz
Wina Tuska?
Odpowiedz
Pewnie to Polaczki schowane za spółką z Malty. Pralnia im potrzebna?
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...