![]() |
Zakazać wszystkiego! Komuna pisowska zawsze górą.
|
![]() |
Żuk próbuje się chować za spódnicą komendanta policji, żenada... Ale głosujta na bolszewikó z pisu, będziecie musieli słać do urzędu pisma nawet żeby pójść do kibla się wys....ać
|
![]() |
Jutro zakaz, a na sesji nadzwyczajnej "niedźwiedź" kandydatów komitetu wyborczego Krzysztofa Żuka z kandydatami komitetu wyborczego PiS. Trzy dni temu na godzinę przed tym teatrem było już oficjalne oświadczenie klubu PiS o bojkocie nadzwyczajnej sesji: youtu.be/I8xkHY-xmwc
|
![]() |
Prezydent Żuk powinien w takim razie wydać decyzję zakazującą marszu w trosce o dobro ogółu mieszkańców miasta Lublina.
|
![]() |
Zarabiam ponad 7000 funtów miesiecznie na pelny etat. Wciaz slysze, jak inni ludzie mówia mi, ile pieniedzy moga zarobic online, wiec postanowilem to sprawdzic. Cóz, wszystko to bylo prawda i calkowicie zmienilo moje zycie.
To tam zaczalem...........>>>> www.Money46.com
|
![]() |
Zarabiam ponad 7000 funtów miesiecznie na pelny etat. Wciaz slysze, jak inni ludzie mówia mi, ile pieniedzy moga zarobic online, wiec postanowilem to sprawdzic. Cóz, wszystko to bylo prawda i calkowicie zmienilo moje zycie.
To tam zaczalem...........>>>> www.Money46.com
|
![]() |
jedyne, co może zagrozić komukolwiek to pojawienie się łysych pał oraz tudzież swołoczy zasłaniającej swoje podłe mordy krzyżem
|
![]() |
Prezydent Żuk powinien w takim razie wydać decyzję zakazującą marszu w trosce o dobro ogółu mieszkańców miasta Lublina.Nie wiem skąd policja ma informacje, ale one są tylko częściowo zgodne z nastrojami ulicy. A nastroje są takie, że ulica wrze, ta sytuacja przypomina prowadzenie gołębi do kota. Organizatorzy marszu chyba nie zdają sobie sprawy jak bardzo wrze. Powinni zabronić tego marszu dla bezpieczeństwa ogólnego. Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi, jeśli komuś puszczą nerwy to potem będzie płacz, że kibole i faszyści biją. Jeśli klimat nie sprzyja, to nie organizuje się tego, co niechciane, bo ludzie słusznie bunt podniosą. |
![]() |
Niech narodowcy po prostu zrobią marsz propagujący hetereseksulane zachowania. Niech pokażą jakieś slajdy o pozytywach współżycia kobieta/mężczyzna. Niech wreszcie pokażą się z kobietami. Jak na razie to narodowcy jak protestują to widać samych dresiarzy. Zastanawiające, bo ma się wrażenie, że wśród nich są sami geje. Tylko dlaczego trzymaja transparenty typu chłopak -dziewczyna ormalna rodzina.
|
![]() |
Od udzielania informacji jest tylko dobry krabowniczek zezpijaac
|
![]() |
Biało-czerwona drużyna Wołodii Putina.
|
![]() |
Taczka +
|
![]() |
Słyszałem ze jakieś niemiaszki maja przyjechać do lublina zeby dym robić, ludzie mówią ze Schettino był w tej sprawie u makreli hahaha a polaczki kłócą sie miedzy sobą a to przecież o to w tej ustawie chodziło, marsz pedwłków to tylko pretekst. Skłoceni Polacy to słabi Polacy!
|
![]() |
Największy wysyp homoseksualistów jest po prawej stronie politycznej i kościele. Różnica między nimi a tymi z lewej jest tylko taka że się nie przyznają i zaprzeczają.
|
![]() |
MAM nadzieje ze prezydent pokaze ze ma jaja i zabroni tym DEWIANTOM na organizacje pseudo marszu
|
![]() |
Normalnie ludzie szanują swoją intymność i się z nią nie obnoszą. Tak samo ludzie chorzy, proszą ewentualnie o pomoc, a nie próbują doprowadzić do epidemii!!!
|
![]() |
Największy wysyp homoseksualistów jest po prawej stronie politycznej i kościele. Różnica między nimi a tymi z lewej jest tylko taka że się nie przyznają i zaprzeczają.Skąd o tym wiesz? Jakieś dane, badania, statystyki. OFICJALNE.... |
![]() |
A dlaczego policjanci mają narażać swoje zdrowie dla grupki osób, które chcą łazić po mieście i wrzeszczeć o czynach nie akceptowanych przez większość społeczeństwa? Nikt im krzywdy nie robi, ale też ogół nie życzy sobie takich manifestacji. Demokracja, to władza większości.
|
![]() |
Niech narodowcy po prostu zrobią marsz propagujący hetereseksulane zachowania. Niech pokażą jakieś slajdy o pozytywach współżycia kobieta/mężczyzna. Niech wreszcie pokażą się z kobietami. Jak na razie to narodowcy jak protestują to widać samych dresiarzy. Zastanawiające, bo ma się wrażenie, że wśród nich są sami geje. Tylko dlaczego trzymaja transparenty typu chłopak -dziewczyna ormalna rodzina.Bo dziewczyna dresiarza nie chodzi na takie pochody tylko czeka na swojego "samca" w domu. Tam gdzie jej miejce... |
![]() |
MAM nadzieje ze prezydent pokaze ze ma jaja i zabroni tym DEWIANTOM na organizacje pseudo marszuChesz, żeby Żuko pokazał publicznie jaja. Ty zboku... |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|