Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Ratusz nie rezygnuje, ale koronawirus zmusi Ratusz do zmiany stanowiska w sprawie budowy stadionu jak i innych inwestycji zbędnych w czasie wychodzenia z zapaści gospodarki z czasów zarazy.
Odpowiedz
Przecież logiczne, że ewentualna rezygnacja z budowy stadionu musiałaby być przedyskutowana najpierw z żużlową Ekstraligą. Motor dostał warunkową licencję na jazdę w najwyższej klasie m.in. dlatego, że miasto zobowiązało się zbudować w określonym czasie nowy stadion. Brak stadionu to w obecnej chwili koniec żużlowego Motoru. Tak poza tym czas na cięcie inwestycji będzie wtedy jak już minie pandemia i będzie można to wszystko na spokojnie policzyć.
Odpowiedz
Żużel albo śmierć - żałosne!!!! A w tym samym czasie ograniczenie liczby autobusów miejskich i pełno płatna strefa parkowania!
 jaka śmierć człowieku, jeszcze nawet projektu nie zdążyli zamówić a ty już bijesz pianę
Odpowiedz
Za tak skandaliczne marnowanie pieniędzy publicznych powinien być "kryminał" - samo ustanowienie kuratora rządowego to stanowczo zbyt mało!
Odpowiedz
Martwić to się teraz można o brak środków do życia, dramatem gospodarczym w kraju, łamaniem Konstytucji, a nie "potrzebnym" może 1-2% Lublinian stadionem...
Odpowiedz
Jestem kibicem żużlowym i chodzę na mecze ale szczerze to mam to teraz w *** czy oni będą mieli jak wydać kasę czy nie. Są tysiąc razy ważniejsze sprawy obecnie niż igrzyska.
Odpowiedz
Ja bym tak szybko ze stadionu żużlowego nie rezygnował. Oczywiście pod warunkiem, że przynosiłby od początku zyski. Założenie jest takie, że ma być tam dużo powierzchni komercyjnej a na tej można sporo zarobić, więc mógłby to być dodatkowy zastrzyk gotówki dla budżetu miasta.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...