Czy nie wydaje się Państwu niewłaściwe, że panie Anna Leboda i Małgorzata Stępień są w głosowaniu razem? Przecież to oczywiste, że w takim wypadku inne panie nie mają szans na wygraną....
|
|
Dzień Kobiet po niemiecku ! W marcu 1945 r. Waffen-SS zamordowało 208 młodych Polek i Rosjanek, pracownic przymusowych w Niemczech. Archeolodzy właśnie znaleźli w ziemi min. polski modlitewnik ("ein polnisches Gebetbuch"). - WWW.welt.de/geschichte/zweiter-weltkrieg/article190004063/Massaker-1945-Junge-Frauen-von-der-SS-mit-Genickschuss-ermordet.html
|
|
Czy nie wydaje się Państwu niewłaściwe, że panie Anna Leboda i Małgorzata Stępień są w głosowaniu razem? Przecież to oczywiste, że w takim wypadku inne panie nie mają szans na wygraną....No moje zdanie jest takie same! Że chyba kogoś poniosło! |
|
ta pani Magda w to dziwny stan na taką panią w sukcesie dobrze ze z tej gminy sie wyprowadzam
|
|
Beata Stepaniuk-Kuśmierzak wygląda aktualnie nieco inaczej, to zdjęcie chyba z czasu studiów
|
|
To kobieta sukcesu!!!
***s://youtu.be/tQdsFEu7w6I
|
|
ta pani Magda w to dziwny stan na taką panią w sukcesie dobrze ze z tej gminy sie wyprowadzamTo wypad z gminy, jednego mnie zdrowsza atmosfera będzie.!!! |
|
Lepiej nie wygrywać plebiscytu... PAN FRANASZEK TEŻ NIEDAWNO WYGRAŁ
|
|
Skoro reprezentują jeden projekt to nie uważam to za jakieś naruszenie regulaminu, poza tym skoro są w głosowaniu tzn że została ich kandydatura zweryfikowana poprawnie, jeżeli chodzi o inne kandydatury to przecież za każdą z Pań stoją współpracownicy i koledzy, więc nie rozumiem podnoszenia kwestii nierówności.
|
|
To jakiś konkurs wójtów? Bez przesady....więcej wójtów i burmistrzów niż innych.
|
|
Widzę, że większość to kobiety - polityk, jaka kobieta taki sukces!
Trzymam kciuki za przedsiębiorców, spotsmenki, społeczniczki.
|
|
brakuje zdecydowanie karo
|
|
Brakuje Pani Bożeny Pietras
|
|
Nie wiem na czym polega sukces, że ktoś reperuje samochody. pewnie sama wysyła smsy.
|
|
TO JEST TOTALNA ŻENADA, KOBIETY, KTÓRE OTRZYMAŁY MANDAT WÓJTA/BURMISTRZA CZY STAROTY W OSTATNICH WYBORACH OKRZYKNIĘTO KOBIETAMI SUKCESU, NIEEEEEEEEEE to tylko sukces wyborczy, a do prwdziwych sukcesów daleko, albo ich nie będzie. Znamy rządy kobiet , wariatki ze zmianą nastrojów, pomysłów, intryg, nie wszystkie, ale takie też są.
|
|
Cacy i nie bedzie cacy bo cacy
|
|
Trochę to dziwne. O jednej Pani było głośno z seksskandalu w 2013 roku. Media trąbiły. Startować w plebiscycie, no nie wiem.
|
|
to głupi konkurs,zróbta lepiej ;kaczka sukcesu z krzywom gębom,....jak ja ich q-wa nienawidze-kukiz
|
|
zobaczycie przed finałem ile sms-ów otrzyma pani prezydent z ratusza, a sms-y ze służbowych komórek urzędników będą.
|
|
Czy urzędnicy mogą głosować na swoje przełożone ze służbowych komórek?
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|