![]() |
z dobrobytu w zakołtunionych łbach się przewraca , elita zakichana
|
![]() |
http://przymierzsie.pl/projekty/projekt83.php - zaglądaj codziennie, każdy Twój głos to szansa dla Lublina!
|
![]() |
Ciuchy takie sobie ale barman Jacek mmmm
|
![]() |
Sukienka, którą kupiłam za ponad stówkę - merg.pl/product-pol-108978-Sukienka-dzianinowa-z-dekoltem-V-bezowa.html Okazje trafiają się nie tylko na bazach. Ludzie są przekonani, że tanio można kupować wyłącznie w takich miejscach, ale to nie jest prawdą. Przecież w sieci jest zdecydowanie taniej, łatwiej szukać, więcej okazji, tylko ludzie się nakręcają, że tanio to tylko na rynku. To nie jest prawdą.
|
![]() |
Proszę - merg.pl/product-pol-127424-BERNADETA-Plisowana-sukienka-z-falbankami-i-dekoltem-BUTELKOWA-ZIELEN.html Co sądzicie? Mogę zamówić wyłącznie online. Żadna inna mi się nie podoba. Kwestia taka, jakie macie oczekiwania i ile chcecie wydać, ale dla każdego można wybrać coś ciekawego.
|
![]() |
A czasami można trafić i tak - merg.pl/product-pol-90457-SYLWIA-Sukienka-sportowa-z-wiazaniem-i-kieszonkami-CZERWIEN.html czyli na sukienkę nową w cenie używanej. Da się? Pewnie, że się da. Ogólnie wolę jednak kupowanie online, tym bardziej w takich czasach, w których przyszło nam żyć. Ale tak czy siak - w sieci szybciej, łatwiej i wygodniej. Tak powinno być.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|