![]() |
Wreszcie jakaś z sensem akcja kodu
|
![]() |
Kod to tylko sadzi się ale robić to nie było i nie ma komu - te swoje 8 lat przesrali to przynajmniej nareszcie będzie z nich teraz pożytek. Mam pytanie : czy na mojej prywatnej własności, gdzie nareszcie mogłem sobie bez pozwolenia wyciąć stare spróchniałe drzewo zasadzą mi kodziarze nowe?
|
![]() |
A kiedy zacznął czyścić rowy melioracyjne? "Balcerowicz głupio je zaniedbał, to mieliśmy powódź tysiąclecia." To ich guru był za to odpowiedzialny.
|
![]() |
Pewnie je posadzą na pasie startowym lotniska w Chełmie. Oni zawsze mieli genialne i "pożyteczne" pomysły. Prawda?
|
![]() |
esbecy odpracowuja komunizm sadząc drzewa
|
![]() |
Zasadzimy a potem będziemy wieszać
|
![]() |
Głupiutcy ci alimenciarze, to Zuk z Komitetu Obrony Dochodów zarżnął najsłynniejsze drzewo w L - nie - baobab.
|
![]() |
więźniowie wczoraj sprzątali a dzisiaj sadzą drezwa , piękny widok
|
![]() |
a ja te drzewa usune :) wyrwe je ręcznie :) lub utne piłą
|
![]() |
A pod drzewkami będzie swawolił Swetru !
|
![]() |
Od razu widać z kim ma się do czynienia! Nie sadzą z potrzeby i troski ,a na złość PIS-owi. W ten sposób zrobią to żle , nie tam gdzie potrzeba i byle czym. Złość chyba leży u podstaw kodu.Droga do nikąd.!!
|
![]() |
A kiedy zbiórka na alimenty yyy tzn. Na drzewka
|
![]() |
Gdyby tobą nie kierowała chęć dowalenia komuś na oślep to byś wiedział, że "baobab" jeszcze stoi na swoim miejscu. To po pierwsze. Po drugie; to drzewo jest już praktycznie martwe, tak określili specjaliści dendrolodzy, i trzeba je usunąć. Po trzecie; na jesieni jeden wielki konar oderwał się od pnia (dobrze, że było to już w czasie remontu Placu bo inaczej mógłby spaść komuś na głowę). Po czwarte; lepiej go usunąć i na jego miejsce posadzić jakieś inne drzewo, które będzie cieszyć się taką popularnością w przyszłości
|
![]() |
DLACZEGO NA ZŁOŚĆ PIS, A NIE Z POTRZEBY SERCA DO PRZYRODY.
|
![]() |
Jak dotychczas,to pierwsza pozytywna inicjatywa KOD tyle,że hasło i cel zupełnie od czapy,a nawet durne.
|
![]() |
Motywacja durna, ale efekt pozytywny. Przynajmniej raz KODomici zrobią coś pożytecznego!
|
![]() |
Jakim imbecylem trzeba być żeby wymyśleć taką idiotyczną motywację? Nikt z tych inteligentów nie pomyślał, że drzewa warto sadzić dla samego sadzenia, bo to potrzebne? W tym kraju widzę że żeby coś zrobić to trzeba mieć w tym albo jakiś interes i korzyść albo dopiec/zrobić komuś na złość ... żałosne ...
|
![]() |
muszę przyznać, że komuś zdrowo odbiło! Z tego co wiem w Lublinie wciąż mamy władzę z PO. To komu KOD robi na złość?
|
![]() |
To znaczy KOD na zlecenie deweloperów od Żuka sądzi drzewa tam gdzie je wycieli deweloperzy. Cżyli w mieście już nie ma zieleni, smog gigantyczny ale dla kodowca Kamińskiego który był kiedyś w Konfederacji Polski Niepodległej jest cacy
|
![]() |
I dobrze, niech sadzą. Oby na własnych działkach.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|