Karp tylko żywy wtedy wiadomo że będzie dobry. Wszystkie patroszone czy tam filetowane leżą tygodniami zanim trafią do sprzedaży. Jakoś nie słyszałem żeby sklep robił to na miejscu, a przy sprzedaży takich ryb nie ma informacji kiedy została zabita i przygotowana
|
|
Tylko żywa ryba kupiona przez klienta jest gwarantem jej świerzości... Ci co to niby walczą o ryby... Wędkarze uważajcie bo ja za was się wezmą... Niszczycie Polską tradycje niszczycie Polskie korzenie Niszczycie nasz Polski naród... Zajmijcie sie głodującymi dziećmi i rodzinami... Tymi co nie mają co do gara włożyć aby zjeść coś ciepłego. .. Banda darmniakow która robi to wszystko tylko po to aby zwrócić na siebie uwagę... A ja rybkę biorę ci roku żywą i jak ci roku w dzień wigili przygotowuje ja jak mnie nauczył dziadek i Ojciec...
|
|
Nie dobrze mi się robi jak jadąc przez polskie miasta widuje mnóstwo niemieckich sklepów, kaufland - sama nazwa przewraca mi wnętrzności. Uważają, że ryby bardzo cierpią? a zabijanie dzieci jest ok?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|