Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Kolejne sklepy w Lublinie nie sprzedają w tym roku żywych karpi

Utworzony przez komentator_dziennik, 13 grudnia 2020 r. o 10:30 Powrót do artykułu
Karp tylko żywy wtedy wiadomo że będzie dobry. Wszystkie patroszone czy tam filetowane leżą tygodniami zanim trafią do sprzedaży. Jakoś nie słyszałem żeby sklep robił to na miejscu, a przy sprzedaży takich ryb nie ma informacji kiedy została zabita i przygotowana
Odpowiedz
Tylko żywa ryba kupiona przez klienta jest gwarantem jej świerzości... Ci co to niby walczą o ryby... Wędkarze uważajcie bo ja za was się wezmą... Niszczycie Polską tradycje niszczycie Polskie korzenie Niszczycie nasz Polski naród... Zajmijcie sie głodującymi dziećmi i rodzinami... Tymi co nie mają co do gara włożyć aby zjeść coś ciepłego. .. Banda darmniakow która robi to wszystko tylko po to aby zwrócić na siebie uwagę... A ja rybkę biorę ci roku żywą i jak ci roku w dzień wigili przygotowuje ja jak mnie nauczył dziadek i Ojciec...
Odpowiedz
Nie dobrze mi się robi jak jadąc przez polskie miasta widuje mnóstwo niemieckich sklepów, kaufland - sama nazwa przewraca mi wnętrzności. Uważają, że ryby bardzo cierpią? a zabijanie dzieci jest ok?
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...