![]() |
Jak Żuk wypadnie z obiegu, to mam nadzieje, że zadymiarz Kowalczyk również... A wogóle to Kowalczyk jest z PSL!!!!
|
![]() |
Kwik ryjów odrzynanych od koryta.
|
![]() |
Zuk niszczy lublin, gwóźdź do trumny to betonowa pustynia z sikawką za 50 mln zł.
|
![]() |
dlatego w samorzadach powinny być tylko 2 kadencje. A potem kop w ...
|
![]() |
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
![]() |
na najwyższych stanowiskach samorządowych prezydenta, burmistrza, wójta powinny być maksymalnie 2 kadencje
|
![]() |
Ciekawe ilu radnych i aspirujących do funkcji radnych hejtuje pana Kowalczyka... Nie znam faceta ale ile razy go gdzieś słyszałem tyle razy wypowiadał się z sensem. Czego nie można powiedzieć o "aspirujących" aż przebierających kopytkami do koryta. Nie słyszałem jeszcze mądrego radnego z PiS.
|
![]() |
Ja bym proponował pójść dalej i wprowadził bym kadencyjność w Sejmie i Senacie.Dwa razy możliwość otrzymania od narodu mandatu posła czy senatora a potem aut.Ile to tępych dzid pokroju:Kaczyński,Maciarewicz,Pawłowicz,Ziobro czy Kamiński nie musiał by człowiek więcej oglądać w Sejmie czy Senacie.
|
![]() |
Kwik oderwanych od koryta i koshernyh którzy by chcieli też porządzić
|
![]() |
Do Adama
Jesteś bardzo bezstronny i pluralistyczny -tępe dzidy to wyłącznie z PISu?
Zapomniałeś oczywiście całkiem przypadkowo o Kierwińskim,Brejzie ,naczelnym chamie polski Niesiołowskim,Musze itp
|
![]() |
Mam pytanie - czy Lublin to jest folwark pana Kowalczyka??
|
![]() |
Nie wiedziałem że Lublin należy tylko do Kowalczyka
|
![]() |
niesmaczne zgromadzenie przy korycie
|
![]() |
Kowalczyk przecież startował z PiSu, farbowany lis!
|
![]() |
Oby Lublin nie wpadł w ręce całe życie bezrobotnego Tułajewa i innych zPis. Żuk odbudował miasto, a Kowalczyk ma odwagę mówić to co myśli !
|
![]() |
Każdy jest dobry, pod warunkiem że nie jest z PSL!!!,
|
![]() |
A co ten Niezgoda może powiedzieć .Cienias jest podobnie jak towarzysz Czerniak
|
![]() |
Kowalczyk dobrze gadać. Ma odwagę.Nie da się zagłuszać.Razem z Żukiem dobrze rządzą Lublinem
|
![]() |
Niektórzy z nich chyba się boją, że w kwietniu państwo będzie blokować import warzyw, które są dostępne od polskich producentów a nie tylko pchanie do zagranicznych marketów np. rzodkiewki i ogórków z Hiszpanii (sic)!!! bo można na nie więcej zarobić
|
![]() |
W przyszłym roku beda rządzic w ratuszu ale tym po prawej wylotowka na Biłgoraj. |
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|