Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Komunikacyjny koszmar w Lublinie. Prawie godzina w korku

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 29 czerwca 2018 r. o 09:51 Powrót do artykułu
Ja rozumiem potrzebę remontu. I fajnie. Ale to co się dzieje od początku wakacji to jakiś koszmar. A nie zawsze mogę rowerem do pracy jechać. Dzisiaj masakra. Nie wiem, być może pod wiaduktem powinna jeździć tylko komunikacja i służby. Wtedy możnaby jeździć autobusem i byłoby sprawnie
Odpowiedz
a będzie jeszcze gorzej jeśli wielu rowerzystów kierowców z powrotem przerzuci się na własne auta porzucając rowery bo rowerzysta w tym mieście jest szkalowany i represjonowany...straszą ponadto mandatami od Straży Miejskiej bo rowerzysta po chodniku się przejedzie i wielka afera...róbta tak dalej to bezpieczniej będzie pojechać swoim autem i dopiero wtedy poznacie co to są korki...
Odpowiedz
Żunio przed jesiennym wylotem z ratusza chciał zdążyć jeszcze wepchnąć jak najwięcej kapuchy do kieszeni korporacji i teraz mamy to co mamy.
Odpowiedz
stop acta2 ***s://***facebook.com/events/205330673438413/
Odpowiedz
no niestety, remont ma to do siebie, że są czasowe utrudnienia
Odpowiedz
Kierownikowi robót powinni dać Nobla. W dzieidzinie kretyna roku. Jak można zablokować jeden pas ruchu dla beczki z wodą. W tym rejonie nie ma domów, takie prace można nocą organizować. Odrobinę wyobraźni proponuje
Odpowiedz
Przejadę się samochodem po chodniku i nagle wielka afera...   :))
Odpowiedz
Żunio przed jesiennym wylotem z ratusza chciał zdążyć jeszcze wepchnąć jak najwięcej kapuchy do kieszeni korporacji i teraz mamy to co mamy.
 ty pisowska gnido, łatwo pomówić kogoś ale czy ładnie? A kysz. Będziesz się smazył w piekle
Odpowiedz
TOM wyobraź sobie że w nocy się śpi. A jak nie masz pojęcia o robotach to nierób z siebie Kretyna.
Odpowiedz
ty pisowska gnido, łatwo pomówić kogoś ale czy ładnie? A kysz. Będziesz się smazył w piekle
 spuść sobie z kręgosłupa przygłupie
Odpowiedz
Ja zaliczyłem spacer wzdłuż tego korka i w większości samochodów widziałem tylko kierowcę - no i jak ma nie być korków, nawet bez remontu? W ciągu godziny można dojść z tamtąd w dowolny punkt Lublina na piechotę, ale jak ktoś lubi posiedzieć godzinkę w klimatyzowanym aucie, to ma do tego święte i niezbywalne prawo
Odpowiedz
Pod wiaduktem jest ograniczenie do 4,5m ale raczej nie jest przestrzegane. Poza tym jadący od Jana Pawła na wprost mogą tylko z prawego pasa, a zdarza się jazda z lewego to i rondo zablokowane,
Odpowiedz
Ja zaliczyłem spacer wzdłuż tego korka i w większości samochodów widziałem tylko kierowcę - no i jak ma nie być korków, nawet bez remontu? W ciągu godziny można dojść z tamtąd w dowolny punkt Lublina na piechotę, ale jak ktoś lubi posiedzieć godzinkę w klimatyzowanym aucie, to ma do tego święte i niezbywalne prawo
 okej, niby się zgadza ale: 1) może lać 2) może trzeba jechać z dzieckiem/dużymi zakupami, piechotą albo rowerem nie wszystko załatwisz. Poza tym jak mam gdzieś iść to potrzebuje na to godziny, samochodem bez korków załatwię w 20 minut. Nie każdy jest studentem/emerytem z kupą wolnego czasu.
Odpowiedz
To straszne - jest remont i trzeba się trochę pomęczyć. Panie premierze jak żyć?
Odpowiedz
Właśnie jestem na wakacjach w Hiszpanii. Remont lokalnej drogi dojazdowej do plaży odbywa się od godziny 24 do ok. 5. Można śpiochu suwerenie ?
Odpowiedz
ale pie_.. cie Hipolicie; sami mądrale - jest remont to muszą być utrudnienia, idź piechotą, jedź rowerem, bla bla bla... Nie odczuwacie na co dzień braku wyobraźni? Serio, da się zrobić tak, żeby nie zakorkować połowy miasta i tyle.
Odpowiedz
Polecam motocykl :-) :-)
Odpowiedz
Pod wiaduktem jest ograniczenie do 4,5m ale raczej nie jest przestrzegane. Poza tym jadący od Jana Pawła na wprost mogą tylko z prawego pasa, a zdarza się jazda z lewego to i rondo zablokowane,
 Ograniczenie jest 3,5m nie dotyczy komunikacji
Odpowiedz
Jezu jakie oburzenie. Pracują w godzinach szczytu. Jak robią źle jak nie robią też źle
Odpowiedz
Wystarczy aby nie jeździły autobusy i trolejbusy i korek byłby o wiele mniejszy !! Kierowcy nie potrafią skręcać i blokują ruch zajmując dwa pasy a i tak się nie mieszczą w zatokach i na rondach !!
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...