Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Komunikacyjny koszmar w Lublinie. Prawie godzina w korku

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 29 czerwca 2018 r. o 09:51 Powrót do artykułu
Ja zaliczyłem spacer wzdłuż tego korka i w większości samochodów widziałem tylko kierowcę - no i jak ma nie być korków, nawet bez remontu? W ciągu godziny można dojść z tamtąd w dowolny punkt Lublina na piechotę, ale jak ktoś lubi posiedzieć godzinkę w klimatyzowanym aucie, to ma do tego święte i niezbywalne prawo
 I właśnie o to chodzi !! Wolę siedzieć w klimatyzowanym aucie niżeli wąchać śmierdzących współpasażerów za 3.20zł. A i tak muszę na przystanek dojść. A tak w ogóle to przyznajesz się do łamania prawa, bo jest tam zakaz ruchu pieszych !!
Odpowiedz
I dlatego jesteś frajerem. Stoisz w korku i wdychasz spaliny przez klime! SIEMARAMA FRAJERZE. 
Odpowiedz
wole wdychac spaliny stojąc w korku lub jadąc rowerem niż wdychac zapach nie mytych psioch wymieszanych z tandetnymi perfumami jakimi raczą ludzi lochy z autobusów
Odpowiedz
Żunio przed jesiennym wylotem z ratusza chciał zdążyć jeszcze wepchnąć jak najwięcej kapuchy do kieszeni korporacji i teraz mamy to co mamy.
ty pisowska gnido, łatwo pomówić kogoś ale czy ładnie? A kysz. Będziesz się smazył w piekle
 Napisał prawde. Wszystkie remonty na raz.
Odpowiedz
A może ty byś się do komunikacji miwjskiej przesiadł i nie stwarzał korków
Odpowiedz
Przed wyborami zawsze się wszystko na raz robi jacy to oni prężni i wspaniali
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...