Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Koniec procesu Mariana Kowalskiego. Lider narodowców: "Jestem niewinny"

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 14 grudnia 2016 r. o 20:44 Powrót do artykułu
Panie Marianie spoko gość z Pana ! trzymaj się Pan !
Odpowiedz
Marian Kowalski jest najpiękniejszy!
Odpowiedz
1. Na Grenadierów nie stwierdzono złamania, na Jaczewskiego tak. Ja kiedyś zrobiłem USG tarczycy na Grenadierów i niedługo później prywatnie - w tym drugim przypadku stwierdzono u mnie guzek mniej. Szpital na Grenadierów - wstyd! 2. Spójrzcie na Pana Kowalskiego. Czy on mógłby uderzyć i złamać nos?
Odpowiedz
Panie Marian, szmaciarze pan jesteś i tyle
Odpowiedz
Niech Pan Kowalski przyzna się lepiej dlaczego nie skończył żadnej średniej albo zawodowej szkoły. Z jego biografii można wyczytać że został wyrzucony z ILO za działalność opozycyjną a to nie prawda. Marian po prostu miał pały z połowy przedmiotów (nawet z WFu!) i dlatego powtarzał 3 klasę aż w końcu się poddał. Dobrze pamiętam tamte czasy.
Odpowiedz
Mam nadzieję, że dostanie 4 miesiące bez zawiasów...
Odpowiedz
Panie Marianie prosze sie nie przejmowac komuchami i dziecmi postkomuchow...POLSKA SIE ODRAZA!!! CZOLEM WIELKIEJ POLSCE
Odpowiedz
proszę się nie śmiać, z NACZELNEGO WODZA, HETMANA WIELKIEGO KORONNEGO, MARSZAŁKA TITUSZEK RP - MARIANA KOWALSKIEGO  
Odpowiedz
Trzymam kciuki za Mariana, jest niewinny i tyle.
Odpowiedz
Duda nna co czekasz, unniewinnij sługe pisu.
Odpowiedz
Ale szmaciarz.
Odpowiedz
Polska obecnie odraża, zgadzam sie, fuj, jebie kaczorami nieswiezymim.
Odpowiedz
kiedy zdasz maturę?
Odpowiedz
Typowy narodowiec, najebac i udawac niewiniatko, 4 miesiace w faszystowskim kraju pisowskim to i tak duzo dostal.
Odpowiedz
Bo kiedy Marian ze shodow spadl, to mu sie z pisem pozmienial swiat.
Odpowiedz
Zamknąć imbecyla niech nie przynosi wstydu lublinowi !!
Odpowiedz
Panie Marianie ciekawe czy ci ktorzy Pana obrazaja na forum mieliby odwage powiedziec to Panu w twarz??? Pewnie by im gacie kolor na brazowy zmienily hehe Ilu z nich bylo za komuny "jednostka dyspozycyjna"???
Odpowiedz
Hehe zakomplksiony baranie stul ryj
Odpowiedz
Polecam zdać maturę, przestać czytać Wybiórcza i zacząć samemu myśleć. Jeśli jeszcze potraficie. Po strzale z pięści w twarz podobno kilka krotnym z nosa masz miazgę. Ciekawe że nikt nie zauważył tego faktu w szpitalu wojskowym i w karetce. Gość który jest wieloletnim ochroniarzem potrzebuje jednego uderzenia , żeby Cię żona nie poznała przez 2 tygodnie. Wniosek jest oczywisty, zdychajace PO/PSL podstawia oszołoma bo się boi że korytko ucieknie dla całej rodzinki i kolezkow z ZOMO i UB.
Odpowiedz
zrobiliscie wiecej od mariana ze tak szczekacie???nie tylko tyle umiecie spuszczac sie w komentarzach a w rewlnym swiecie ogon pod ***
Odpowiedz
Strona 1 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...