Panie Marianie spoko gość z Pana ! trzymaj się Pan !
|
|
Marian Kowalski jest najpiękniejszy!
|
|
1. Na Grenadierów nie stwierdzono złamania, na Jaczewskiego tak. Ja kiedyś zrobiłem USG tarczycy na Grenadierów i niedługo później prywatnie - w tym drugim przypadku stwierdzono u mnie guzek mniej. Szpital na Grenadierów - wstyd!
2. Spójrzcie na Pana Kowalskiego. Czy on mógłby uderzyć i złamać nos?
|
|
Panie Marian, szmaciarze pan jesteś i tyle
|
|
Niech Pan Kowalski przyzna się lepiej dlaczego nie skończył żadnej średniej albo zawodowej szkoły. Z jego biografii można wyczytać że został wyrzucony z ILO za działalność opozycyjną a to nie prawda. Marian po prostu miał pały z połowy przedmiotów (nawet z WFu!) i dlatego powtarzał 3 klasę aż w końcu się poddał. Dobrze pamiętam tamte czasy.
|
|
Mam nadzieję, że dostanie 4 miesiące bez zawiasów...
|
|
Panie Marianie prosze sie nie przejmowac komuchami i dziecmi postkomuchow...POLSKA SIE ODRAZA!!! CZOLEM WIELKIEJ POLSCE
|
|
proszę się nie śmiać, z NACZELNEGO WODZA, HETMANA WIELKIEGO KORONNEGO, MARSZAŁKA TITUSZEK RP - MARIANA KOWALSKIEGO
|
|
Trzymam kciuki za Mariana, jest niewinny i tyle.
|
|
Duda nna co czekasz, unniewinnij sługe pisu.
|
|
Ale szmaciarz.
|
|
Polska obecnie odraża, zgadzam sie, fuj, jebie kaczorami nieswiezymim.
|
|
kiedy zdasz maturę?
|
|
Typowy narodowiec, najebac i udawac niewiniatko, 4 miesiace w faszystowskim kraju pisowskim to i tak duzo dostal.
|
|
Bo kiedy Marian ze shodow spadl, to mu sie z pisem pozmienial swiat.
|
|
Zamknąć imbecyla niech nie przynosi wstydu lublinowi !!
|
|
Panie Marianie ciekawe czy ci ktorzy Pana obrazaja na forum mieliby odwage powiedziec to Panu w twarz??? Pewnie by im gacie kolor na brazowy zmienily hehe Ilu z nich bylo za komuny "jednostka dyspozycyjna"???
|
|
Hehe zakomplksiony baranie stul ryj
|
|
Polecam zdać maturę, przestać czytać Wybiórcza i zacząć samemu myśleć. Jeśli jeszcze potraficie.
Po strzale z pięści w twarz podobno kilka krotnym z nosa masz miazgę. Ciekawe że nikt nie zauważył tego faktu w szpitalu wojskowym i w karetce.
Gość który jest wieloletnim ochroniarzem potrzebuje jednego uderzenia , żeby Cię żona nie poznała przez 2 tygodnie.
Wniosek jest oczywisty, zdychajace PO/PSL podstawia oszołoma bo się boi że korytko ucieknie dla całej rodzinki i kolezkow z ZOMO i UB.
|
|
zrobiliscie wiecej od mariana ze tak szczekacie???nie tylko tyle umiecie spuszczac sie w komentarzach a w rewlnym swiecie ogon pod ***
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|