dobry pomysł
|
|
W mieście gdzie faszysci europejscy palili żywcem Żydów nie ma miejsca na spalanie! No pasaram.
|
|
Jedno juz jest chyba(i to od lat), ale konkurencja to podniesienie jakosci uslug i zacheta do dopasowania do potrzeb uzytkownikow. Tak mysle. I do tego moze powstac religia + ceremonie dla uczczenia przechodzacych.
|
|
Spalanie ciał to nie polska tradycja.
|
|
Ja swojego psa, który był ze mną 20 lat, pochowałem/ zakopałem w lesie. Tam będzie nie niepokojony.
|
|
I bardzo dobrze, konkurencja na rynku powinna być. Ja ciągle czekam na krematorium dla ludzi bo wiecznie jakieś debilne protesty oburzonych albo nawiedzonych
|
|
A dla ludzi nie ma...
|
|
Spalanie ciał to nie polska tradycja.Głównie chodzi o sens tego spalania: ni ekologii, ni zwyczaju - ot fanaberia, by rozpylić "wodę" na mieszkańców za pomoca GAZU ziemnego. Sppielanie zmarłych, to starożytna, polska tradycja, jednak na stosie, a nie w piecu i drewnem, a nie gazem z Rosji. |
|
Pracuje niedaleko ul. Stefczyka, widzę komin tej spalarni z okna - nawet sobie niewyobrażanie jaki jest smród jak zaczynają palić te zwierzęta.
|
|
Faszyści to byli we Włoszech. W Niemczech byli nazisci. To takie UFO, które odwiedziło nasz kraj miedzy rokiem 39, a 45. I niektorzy Ojroosłowie twierdzą, że znow widzieli to UFO w Warszawie. E.T. go home! Swoją drogą Włosi ładnie wyszli z II Wojny Światowej. Atakowali, niszczyli i jeszcze bidule na poszkodowanych wyszli. Ciekawe, czy Erytrea wyplaciła im kontrybucję, bo za slabo się broniła i zachęcila Włochów do ataku na Albanię i Grecję?
|
|
Moze w koncu zrobic krematorium do spalania ludzkich zwlok jak w kazdym cywilizowanym kraju. Niestety Polska to nadal ciemnota katolicka i zabobon a zwloki maja "po chrzescijansku" gnic w ziemi - sorry w wybetonowanej jamie, w ktorej zwloki zamieniaja sie w cuchnace bloto latami. Ksiunc proboszcz musi zarobic.
|
|
Semickie chrzescijanstwo to tez nie polska tradycja;p Ciemnota katolska (chociaz sama paradoksalnie antysemicka) prawdopodobnie uwaza semitow, zydow czy arabow za przodkow Polakow hahaha....
|
|
Obrzydliwość. Ale jak to mówią lewackie miasto, lewackie zwyczaje.
|
|
a mi wydaje się że to taki myk, najpierw zrobią spopielarnie dla zwerząt a potem jak już się okoliczni mieszkańcy przyzwyczają to za dwa trzy lata zaminią na spopielarnie dla ludzi
|
|
Od kilku tygodni nie ma ani dymu ani smrodu.Tez pracuje bardzo blisko i chodzę tamtędy codziennie o różnych porach
|
|
A czy, na przykład, Fionę i Czarusia by tam przyjęli ???
|
|
Podpisy są już zbierane! Nie zgadzamy się na budowę tak blisko domów! Mam nadzieję, że okoliczni mieszkańcy z Lublina też zaczną działać! W końcu to dotyczy ich najbardziej! Opieszalosc przyszłych sąsiadów budowy przeraża! Działamy!
|
|
A co z krematorium zakładu Hades? Przecież ich krematorium normalnie działa przy cmentarzu w Czerniejowie...
|
|
Jak zwykle cebulaczki walczą o wszystko, spopielarnia im przeszkadza, cmentarze też, ale jak wam bliscy umierają to ich kremujecie i chowacie na cmentarzach, grunt żeby na polu Kargula... Ehh polski zaścianku...
|
|
SPALARNIA ZWIERZĄT NA CZUBACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mieszkańcy co Wy na to?
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|