kiedyś patentowane były wynalazki i usprawnienia techniczne.
teraz znaczki ,nazwy . pieniądz psuje wszystko
|
|
Tak jak ktoś stwierdził powyżej.... Cugowski to nie wszystko, owszem wokalnie bardzo wysokich lotów , ale są lepsi i na pewno powiew świeżości przyda się spoconej już ,, nudą ,, i przewidywalnością Budce Suflera. Aż żal,że nie ma już między Nami Romualda Czystawa , ale myślę ,że Andrzejczak - też zrobiłby świetną Robotę
|
|
Krzycho to teraz politykier-biznesmen, nie będzie się pocić na scenie jak może za friko kwit zarobić.
|
|
Niestety Pan Cugowski nigdy nie był fer wobec kolegów. Zawsze widział tylko swój interes często kosztem pozostałych członków zespołu. Można poczytać o tym w kontekście Urszuli i Jej męża Basisty Mietka i paru innych muzyków. Może więc chociaż teraz pokaże przyzwoitą postawę i da wolną rękę kolegom
|
|
Cugowski to zapijaczony głos, lepiej niech się nie wypowiada. Z takimi menelskim wyglądem to on może panu Lipko pogadać.
|
|
Oto klasyczny przykład to jakich wynaturzeń i umysłowej degeneracji prowadzi popieranie PIS-u!
|
|
no i okazało się, że kto weźmie się pod pachę z bolszewicką sektą pislam ten już ma zlasowany łeb ! I tyle Ja znam Krzyśka chyba z 50 lat i wiem kto zacz !
|
|
Wyrazy uznania. Stara szkola. Wciagnac do wspolpracy (ponoc rok , czy pare miesiecy temu), dostac sie do struktury, rozmontowac. Potem wrocic na lono rodziny. Koledzy przestali sie pilnowac to Krzysiu zrobil swoje. Moze mlodzi sie czegos naucza. O ile beda hahahahahaha
|
|
Dla mnie najlepszy okres Budki był wtedy, gdy śpiewał śp. Romek Czystaw
|
|
To już i na wódce za słaby dochód? A odgrzewany kotlet jest niestrawny i wywołuje wymioty.
|
|
Najlepsze piosenki budki Suflera to te śpiewane przez cugowskiego, ale jeżeli on nie chce kontynuować pracy z kolegami to niech chociaż nie przeszkadza, mam nadzieję że reaktywacja się uda i będą śpiewali ich stare przeboje jak i nowe tak samo dobre hity, powodzenia panie Lipko
|
|
Mnie akurat jego głos się nie podoba. Byliby inni z lepszym głos mniej chrypiącym.A czy zespół był własnością Cugowskiego? Jakim prawem on coś zakazuje kolegom jeżeli sam nie wyraża ochoty na śpiewanie z nimia zespół bez głosu Cugowskiego gdzie by był? w czarnej dup.e albo jakiejś inne eurofizji.. |
|
Cugowski był fajnym epizodem Budki.
|
|
Cugowski odcisnął swoje piętno na Budce, ale za Romualda Czystawa i Felicjana Andrzejczaka też powstało kilka hitów, które nawet najmłodsze pokolenia znają. Wychodzi więc na to, że Krzysztof niezastąpiony nie jest, ale z drugiej strony też trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny niepokonanym :P
|
|
Budka to mistrzowie biznesu i pijaru. Kilka lat temu grzali temat o zakończeniu działalności, ostatnim koncercie itp, tylko po to aby stworzyć warunki do odpowiedniego marketingu. Teraz panowie sobie troszkę odpoczęli (i stęsknili za atmosferą koncertów także!), no i pora wrócić do roboty... Ażeby kasa na starcie się zgadzała, to tworzymy skandal i udajemy boksy. Jeszcze chwila i w świetle jupiterów sie pogodzą i zaproszą na wielki koncert reaktywacyjny.
Ale to dobrze, że znów zaczną grać. Jestem przekonany, że dadzą jeszcze czadu. Cug i Lipko do zdolniachy i zwierzaki sceniczne. Niech wracają na scenę, niechby i po tej groteskowej latynoskiej telenoweli.
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|