No to czas zablokować żywiecki napój haineken z zdradziecką gwiazdą sowieta. Wojna w Hiszpanii, ciągle nie daje spokoju Hiszpanom, ale ktoś ma chrapkę na spokój w Polsce - ile to kasy i nieruchomości, i Jesziwa hahmej dwa razy oddana - moze uspokoilibyście się, czy klepaniemaski? czyt
|
|
To jakieś proste wiejskie głupki spod Kraśnika. Oni nawet nie rozumieją, co robią.
|
|
Gdyby wywali stalinowską CZERWONĄ GWIAZDĘ, TO BYŁOBY CAAAACY ??? SZTANDAR LUDU jeszcze by P0chwalił :)
|
|
Przecież to jest szczyt chamstwa i prostactwa aby mieszać się w cudze życie i wypisywać brednie o prywatnej imprezie. W zasadzie działanie tego ośrodka można podciągnąć pod stalking i oskarżyć o naruszenie dóbr osobistych
|
|
Dokąd zmierza Polska pod rządami Kaczyńskiego ?! Jeśli zaraz tego nie zatrzymamy to jutro może być już za późno ! Propagowanie nacjonalizmu powinno być prawnie zabronione i karane bo może prowadzić do bardzo złych rzeczy !
|
|
W artykule zabrakło informacji, że szef Ośrodka Monitorowania to oszust bankowy z wyrokiem co uciekł z Polski przed odsiadką w więzieniu. Ja bym nie był zadowolony jakby przestępca wkładał swoje łapy w moje wesele.
|
|
To prędzej członkowie Ośrodka Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych są tak głupi, że nie odróżniają typowo polskiej falangi od swastyki używanej przez Niemców. Falanga pierwotnie była symbolem Floty Kaperskiej Króla Zygmunta Augusta, a do dzisiaj jest w proporcu Marynarki Wojennej RP. Natomiast krzyż celtycki jest jeszcze przedchrześcijańskim symbolem słońca, który w późniejszych czasach został symbolem Celtyckiego Chrześcijaństwa. Niemcy go nie wykorzystywali, a tylko niektóre francuskie, holenderskie czy norweskie ruchy neonazistowskie.
|
|
I jeszcze jedno. Może OMZRiK lepiej niech się pochwali swoim załorzycielem Rafałem Gawłem, który przez ponad 20 lat z wyłudzania kredytów i wyłudzania towarów od prywatnych firm zrobił sobie niezłe źródło utrzymania, a kiedy miał odpowiedzieć za swoje złodziejstwo, uciekł do Norwegii i ogłosił się uciekinierem politycznym, kóry jest śginany za swoje przekonania, a prawda jest taka, że wyłudzał kredyty na działalność swoich firemek oraz towar który w nich sprzedawał i ich w większości nie spłacał.
|
|
Szczerze uj wam do tego....
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|