![]() |
Utylizować czarne pijackie gów.o !!
|
![]() |
Już dawno powinny być decyzje kadrowe.
|
![]() |
Ksiądz jako człowiek szuja.
|
![]() |
Czarna zaraza klamie a wy dajcie im na tace i pija za wasze tepaki... Zlikwidowac kosciol lub opodatkowac
|
![]() |
ksiądz szuja i tak się nie przyzna ale ludzi oceniać będzie. I za to nie cierpie tych pseudo moralnych stróżów
|
![]() |
Szkoda że pijanych lekarzy, samorządowców, prawników za kółkiem tak nie piętnujecie.
|
![]() |
piętnować każdego ochlajmorę za kierownicą
|
![]() |
kryminał dla katabasa
|
![]() |
Ksiądz na pewno nie kłamie.
|
![]() |
To woła o pomstę do nieba. Nie dość, że uciekł, pan ksiądz, z miejsca wypadku, to robi sobie cyrk z nauk kościoła i ludzkiej sprawiedliwości. Zabrać dożywotnio prawo jazdy, ze dwa lata do pierdlu za jazdę po pijaku i oszukiwanie sprawiedliwości.Tych pomagierów co mu pomagali w oszustwie, też odpowiednio, zgodnie z paragrafami kościelnymi i ludzkimi ukarać. Pana księdza wydalić z kościoła. Niech nie naucza pokory, a sam robi wszystko przeciwko przykazaniom na które przysięgał. Dosyć zabitych i kalek z winy pijanych kierowców. STOP pijanym bandytom drogowym.
|
![]() |
Kręci, kłamie, chleje. Oto człowiek, który ma nauczać tego czego uczył Jezus.
|
![]() |
***mieczducha888.blogspot.com/2017/01/mam-juz-dzisiaj-zycie-wieczne-i-to-bez.html ,
" nie stawajcie się niewolnikami ludzi " - 1 list do koryntian 7:23b biblia warszawska ..... wmówiono ludziom, że bez organizacji religijnych czy różnych ludzi nie mogą być zbawieni, nie mogą mieć wiary i przez to wielu jest niewolnikami czy to watykanu, papieży czy niewolnikami organizacji Świadków jehowy i strażnicy itd. nie potrzeba księży, papieży, marii, tzw świętych ani organizacji religijnych jak organizacja Świadków jehowy i inne. wystarczy żywy - wszechmogący jezus chrystus ... " i nie ma w nikim innym zbawienia; albowiem nie ma żadnego innego imienia pod niebem, danego ludziom, przez które moglibyśmy być zbawieni " - dzieje apostolskie 4:12 ... " jezus znowu powiedział do nich: ja jestem światłością świata. kto idzie za mną, nie będzie chodził w ciemności, ale będzie miał światłość życia " - ewangelia jana 8:12
|
![]() |
Ksiądz też człowiek wypić może .
|
![]() |
Coś się durniu księdza czepił, zobacz w jakim stanie "rządzi" Europą pijaczyna Junkers
|
![]() |
Ko jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamień.Kto nie ma w rodzinie tego problemu ? a najbardziej krzyczą ci co mają problem alkoholowy i nic z nim nie robią.
|
![]() |
Ja mogę rzucić kamieniem. Kiedy wreszcie wejdzie skandynawskie prawo? Pijanym kierowcom konfiskuje się auto lub ma zapłacić mandat w wysokości ceny nowego auta. Wówczas nie byłoby problemu z alkoholikami za kółkiem. Proste rozwiązanie!
|
![]() |
Jak tak można oszczerczo pomawiać księdza, osobę konsekrowaną i to w Wielkim Poście ! Ksiądz na pewno nie był pijany, pił tylko wino mszalne podczas odprawiania Mszy Świętej. Na kolana i modlić się o zmiłowanie ! I na tacę rzucić odpowienią kwotę ! Prezesie Kaczyński, Ty to widzisz i nie grzmisz ?
|
![]() |
szczucie i wyszukiwanie domniemanych przewinień osób duchownych nabrało cech epidemii! Kiedyś będziecie w potrzebie usług tego księdza i pójdziecie z prośbą do osoby opluwanej! Zgorszenie i grzeszne pomówienia nie powinny mieć miejsca w kraju, w którym Kościół brał aktywny udział w walce z zakłamaniem, ponizaniem i komunistycznymi zbrodniami rozkułaczania oraz kradzieży majątku narodowego ..
|
![]() |
|
![]() |
To ty nie słyszałeś, że alkohol można też w łatwy sposób uzyskać bez konieczności kupowania?
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|